Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
cyska112

Cholerne Odchudzanie! Zmora kazdej dziewczyny/kobiety.:(

Polecane posty

Witam mam 14 lat i jestem dziewczyna. Moim problem ale nietylko moim jest nadwaga. Moje zycie calkowicie zmienilo sie we wrzesniu 2012 kiedy poraz kolejny na wizycie z poradni metabolicznej w Katowicach waga wskazala 84 kg przy wzroscie 168cm. Przestaryszlam sie. Bardzo! Wtedy cos we mnie peklo. Postanowilam chudnac. Poszlam do dietetyka. Schudlam 7 kg do wagi 77kg. Potem wizyty dobiegly konca ale mi pozostalo jeszcze sporo. Wszyscy mowia - "jedz zdrowa, duzo sie ruszaj" Gowno prawda a zwlaszcza w moim przypadku. Nie cwiczylam chocby na wfie przez 3 lata z powodu guzowatosci kolan. Moj miesien czteroglowy jest mocno rozwiniety co powinno byc zaleta lecz przez nadmierne sporty moje kolana "zachorowaly". Mniejsza z tym teraz juz cwicze ale im wiecej cwicze tym wiecej grubne bo miesnie rosna. Ostatnio zaczelam Kolejna diete. Jem zwyczajnie tylko ze obcielam kolacje i podwieczorek. Ostatni posilek jem o 16. W tym momencie ( 19 maja 2013r ) waze 74.7kg. Biore tabletki na odchudzanie. Wykonuje mordercze treningi ktore szkodza kolanom. Ludzie co musze jeszcze zrobic? Macie jakies.swoje metody. Jestem zdolna do wszystkiego. Matko ale sie rozpisalam...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować