Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleksandra19

Seks analny ???

Polecane posty

Cześć :) Pytanie zarówno do kobiet jak i facetów, jak to jest kochać się analnie ? Mój facet kilka razy próbował mnie namówić, bezskutecznie , ale chciałabym sprawić mu przyjemność - tylko nie wiem jak to jest na początku, co się czuje i jak jest później. Proszę tylko o poważne odpowiedzi, pozdrawiam :)

Gość Analking
podczas kapieli, podjaraj sie troche, poklikaj myszka a potem wez jakies mydelko wsadz sobie palec potem dwa i poruszaj sobie to zobaczysz. jaka ta mlodziez dzis glupiutka.

Gość coraz głupsza kasia
najpierw takie uczucie jakby ci dupe rozrywało. potem robi się przyjemniej. można sie trochę przestraszyć. bo odbyt sie zamyka po kilku minutach. się boisz. że ci tak zostanie. ja se narazie dałam z tym spokój. bo się naczytałam i tera mam trochę stracha.

Gość black21
nie ma się czego bać ja z kobietą swoją juz od kilku lat raz na jakiś czas penetrujemy ta dziurkę i zawsze jest fajnie , na poczatku mówiże boli ale jest w tym coś co jara na maxa. lekki ruch i już wstęka. Ale jak się piesci jednoczesnie myszkę to sama sie nabija i mówi że lepiej niż normalnie jest

Gość black21
Aleksandra może na GG wskoczymy i popiszemy o tym co chcesz jeszcze wiedzieć ?

witam alexandro wbrew powszechnej opini sex analny nie jest niczym niezwyklym uprawia sie go w ten sam sposob jak sex "klasyczny", doznania są podobne czesto sie zdarza, ze mezszczyzna w chwili uniesienia nieswiadomie skieruje swego czlonka niezbyt precyzyjnie i wsadzi analnie, a kobieta nie poczuje roznicy. sex analny jest dosc bezpieczny i mozna go uprawiac bez prowadzenia kalenadrzyka powodzenia

Gość coraz głupsza kasia
e tam kutasa w dupie się całkiem inaczej odczuwa. jak się w tym wyrobisz to łatwiej mieć orgazm w dupie niż cipie...:O początki są raczej nie miłe i trzeba być mocno nakreconą i wyluzowaną aby zamiast rozdzierajacego uczucia strania mieć jeszcze z tego przyjemność. tez se kiedyś myślałam że bezpieczne ale nie dokońca a ci kolesie to tylko tak kitują ze nie trafili.:P

Gość pluto20
przyjaciolki napewno xD

Gość coraz głupsza kasia
jakie kurna przyjaciółki znowu????

pluto20- nie wiesz, to nie wypowiadaj się. Nie będę zakładać osobnego konta, skoro mogę skorzystać z czyjegoś . Chyba logiczne Dzieki za odpowiedzi :)

Gość Jaakchcesz
Jak chcesz sprawić facetowi, który namawia na anala przyjemność, to zapakuj mu w dupę 20 cm wibratora na najwyższych obrotach. Jeśli spodoba mu się, wtedy pozwól, aby zapiął ciebie. Proste

Seks analny jest bardzo przyjemny. Trzeba się do niego odpowiednio przygotować. Ja przed seksem analnym nigdy nie robię lewatywy a jedynie nawilżam olejem z pestek winogron(nie wywołuje alergii i podrażnień) swoje dildo. Nic mnie nie boli podczas, przeciwnie, wypięty męski tyłek działa na mnie niesamowicie. Uwielbiam.

To, że jakaś kobieta nie jest mną jest raczej jej zaletą niż wadą. Trzeba było korzystać z okazji. Przysłowie, że cierpliwość popłaca jest jak widać mocno przereklamowanie. Masz dwudniowe kace?

Gość Nie zdradzę kim jestem;)
Koce, nie kace.

Gość facet z ogórem
Facet, jak to facet, zawsze szuka nowych wrażeń. Niektórzy mówią, że w tym całym seksie chodzi tylko o wytrysk, bo reszta, to zwykłe pierdolenie. Możliwe, ale seksik analny jest całkiem, całkiem. Moja Pani miała małe opory, udało się ją namówić. Nie żałujemy. Na pewno nie można bzykać się "na ostro", przynajmniej na etapie początkującym. Wrażenia faceta - super! Ciasno i jakoś tak tajemniczo. Kobieta też nie narzeka, prosi tylko o delikatność podczas wpychania i posuwania. Ogólnie polecam. Daj się bzyknąć od tyłu, trzeba być otwartą na nowinki :) Ps. Nie obawiaj się o kał na sprzęcie Twojego faceta. To się raczej nie zdarza.

Gość A ja lubilam dopoki
Sie nie zesralam i taki szok przeżyłam ze juz wiecej tego nie zrobię ! Nie wiem jak to się mogło stać ! Masakra ...

Gość Nie zdradzę kim jestem;)
Dlaczego nie ma wpisów?:O