Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The Wild Child

Najczęściej do braku wiary przyznają się osoby dobrze sytuowane

Polecane posty

Gość The Wild Child

Najczęściej do braku wiary przyznają się kierownicy i specjaliści, prywatni przedsiębiorcy i osoby dobrze sytuowane

Gość zwyczajna kobita
nieprawda, znaczy sie ja sie przyznaje, że nie chodze do kościoła a wiare to mam wielką ale w siebie he heheee

Gość a w dupie mam twoja wiare i tw
oje dyrdymaly na jej temat wypierdalaj na forum rydzyka i glos dobra nowine.

Gość todos
Charles Townes (wynalazca lasera): "Nauka chce poznać mechanizm Wszechświata, religia - znaczenie. Obie nie mogą być rozdzielone."William Phillips (Nobel za rozwój metod pułapkowania i chłodzenia atomów): "Wierzę w Boga. Właściwie, wierzę w osobowego Boga, który działa i oddziałuje ze stworzeniem. Wierzę, że obserwacje ładu w świecie fizyki i wyjątkowo dobrane i dopasowane warunki świata do rozwoju życia sugerują, że jest za nie odpowiedzialny Inteligentny Stwórca. Wierzę w Boga poprzez prywatną wiarę, wiarę, która jest spójna z tym co wiem na temat nauki."

Gość auxihillary
todos = merkaba ...

Gość zwyczajna kobita
a co mi da że wierze w Boga i tak musze robić swoje, pracować, rodzić dzieci, wychowywac, nie kraśc, nie zabijac, dbac o zdrowie swoje i rodziny, być życzliwą i taka jestem wiec po co mi zaprzątać sobie głowe gdybaniem czy jest Bog czy nie ma, i tak umrę....

Gość hhhhhhhhytj
Czyli osoby inteligentne. Masy pracujące i wies musi miec oparcie

Gość zwyczajna kobita
powinno być ogólnie jakieś prawo wymagające by człowiek był dobry, prawy, mądry a nie jakieś religie. Przez religie są wojny, prześladowania i poniżanie kobiet...w kościele za dużo o tym nie mówią tylko klepią na okrągło te same regułki, które nie docierają do współczesnych ludzi

Gość a co oznacza todos? czy on wie
todos merkaba :DD

Niemal całe swoje życie myślę że orzekanie o tym że Bóg jest czy go nie ma świadczy o dość głębokim idiotyzmie. Oczywiście zastanawianie się nad tym to zupełnie co innego. Człowiek, który jest w jakieś dziedzinie o czymś przekonany kończy poszukiwania, tak się do prawdy nie dociera.