Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taumantyda

Faceci, co myślicie kiedy widzicie ładną lub seksowną dziewczynę?

Polecane posty

Gość Taumantyda

Czy może nie zwracacie na nie uwagi?

ładniutka to miła aparycja buzki itp a ja uwielbiam kobiety z makijażem, zadbane paznokietki, pomalowane usteczka;) tylko nie chude brrrrrrr no ani grube brrrrrr nie potrafie opisac ale na ulicy widać ta subtelną różnice miedzy ładną a sexi;)

Gość a ja zawsze chciałam
zawsze chciałam być ładna po to żeby się podobać a nigdy nie chciałam być sexy żeby nie uważali mnie za kurwe nie nosze mini nie nosze wcale spódnic tylko spodnie a malować sie lubię i robię to zawsze , ale oczywiście delikatny makijaż głównie podkreślający oczy czyli cienie do powiek ,eyeliner, kreska , , tusz do rzęs , podkład , puder , lekka pomadka i/lub błyszczyk , róż do polików w różnych odcieniach , lakier bezbarwny lub delikatny kolor u rąk , u nóg mocniejszy odcień lakieru :) Uwielbiam makijaż bo to w pewnym sensie sztuka gdy kobiety umieją się pięknie stylowo pomalować , aby nie było widać że to tapeta a dalikatny makijaż który podkreśla piękno i ich atuty .... a do każdego typu urody dobrac należy nieco inny makijaż :)

Gość natomiast ja myślę
że powinien być zakaz wychodzenia na ulicę bez makijażu bo wstedy kobiety są szaro - bure brzydkie nijakie i niezadbane !!!! każda kobieta od pewnego wieku np po ukończeniu lat 20 , góra 23, 24 powinna umieć się pomalować i chodzić obowiązkowo w makijażu !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie o tym był temat ...;
piszecie niepotrzebnbie o makijażu i kieckach a autorka pytała o co innego co myślą faceci gdy widzą seksowaną kobietę i co to w/g nich znaczy seksowna kobieta co oni przez to rozumieją prosimy o wypowiedzi mężczyzn ???????????????????? lub kobiet co w/g was znaczy seksowna kobieta ?

np paznokcie to moj jeden z fetyszy... nie moga byc krotkie i niepomalowane!! jak krotkie to jasny kolor itp a jak ciut dluzsze to czarny , czerwony al bylo nie bordoooooooooo nie znosze koloru bordooooooo

Gość Eugeniusz Pendau
W takich okolicznościach natury spotkanej osobniczki odmiennej płci żeńskiej mój umysł generuje, a nawet wykonuje bardzo intensywną pracę umysłową której wynikiem jest tylko pozornie błahe ale jakże zasadnicze i ważne w swej istocie pytanie "Ciekawe czy dobrze ciągnie?" :)

niektore kobiety nawet jak kiecke zaloza to wygladaja jakby szly na wykopki i sa zazdrosne... kazdy pasztet jest zazdrosny o ladna i sexi i tlumaczy sobie ze glupia hahahaha

Gość Taumantyda
Do tego co "natomiast myśli" - ale to zadbanie pownno się odnosić do obu płci

Gość omge omge omge :O
bycie piekna i seksowna kobieta jest szczesciem samym w sobie

Gość Taumantyda
No właśnie, nie taki był temat. Mnie obchodzi co mężczyźni myślą, kiedy widzą ładną ew. seksowną kobietę!

Gość Was soll das!
A ja jestem pociągajaca i inteligentna i do tego się nie puszczam i w ogóle faceta nie mam bo albo się mnie boja albo moich dzieci :P

Gość a zatem panie sensual
panie Sensual pokaż przykładową fotkę na której widzisz kobietę tylko ładną a inna fotkę na któej jest kobieta sexi wstaw link z netu i zobaczymy kogo uważasz za ładną a kogo za sexi ??

bardzo duzo dziewczyn ma potencja bycia pieknym niestety w wiekszosci przypadkow nie potrafia tego wykorzystac tj odpowiednio sie ubrac czy umalowac badz schudnac kilka kilo

Gość fifi 123
prawda taka jest ze jak masz figure "lochy" to zadne ubrani makijaz i zadbanie nie pomoze- bądźmy szczerzy, sama mialam nadwage i wiem, dzis waze 54kg ;p i jestem dzis w mini sexy niunką :) mam porównanie..

no tak tylko ze figura lochy jest jedna z rzeczy nad ktora mozna popracowac i zmienic ja bo znieksztalconych rysow twarzy, ogromnego nochala, okropnej cery, zmarszczek i przebarwien juz nie naprawisz tak latwo

Gość Taumantyda
Ale to śmieszne, nie wszystkie, które noszą sukienki "chcą zdobyć samca". Brzmi to żałośnie...

Gość tralalilalila
dla mnei przykładem megaseksownej, ale nie bardzo ładnej jest Scarlett Johansson a na odwrót, pieknej ale nie seksownej, jest np Audrey Hepburn, albo Cate Blanchett

niektórym się wydaje, że cały świat kręci się wokół ich uwagi :)

Gość apni
uważam że Audrey Hepburn to śliczna kobieta ktoś podał ją jako przykład że jest śliczna ale nie seksowna uważam że jest śliczna i seksowana ..i inteligentna to wzór kobiety jest cudowna