Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tessa.mi

Na dzialce u sasiada jest taki pies....sasiad nie karmil go od zeszlej soboty

Polecane posty

Gość tessa.mi
Nie, ten pies tam mieszka caly czas.

Gość annia.....................
Ile Ty masz lat? dzwoń na policję .nauczą sąsiada ,jak ma sie opiekowac pieskiem.

Gość tessa.mi
Szesnascie a prawie 17. Zadzwonie i sie wyglupie. Bo co mam powiedziec? Ze sledze sasiada? A sorry ale jezeli wy macie tyle jedzenia ze mozecie nim rzucac do piachu na prawo i lewo ale my tyle ine mamy raczej.

Gość zalamana kaszana
A gdzie to jest?

Gość zalamana kaszana
Może jak wszyscy tacy w dupe litosciwi to któryś sie pofatyguje jezeli będzie w pobliżu;) jedyna miejscowaość działkowa w mojej okolicy to sokolniki więc jeżeli to tam daj namiary:)

Gość .wredna jędza
@frg...27 To była ironia, doczytaj. Kazałam autorce zadzwonic, ale napisała mi, że to bez sensu, więc z przekąsem odpowiedziałam

Gość z tej przyczyny
Biedny piesek, umiera z pragnienia, w dodatku na oczach człowieka, który nie pomoże. Straszne

Gość zalamana kaszana
W dupie masz pieska ale za to pewnie dowartościowujesz sie niebagatelnie takim pieredoleniem. Byś zobaczyła na ulicy wychudzonego kundla jadąc do pracy najprawdopodobniej nawet byś nie zwolniła o ile kolizja nie groziłaby uszkodzeniem zderzaka

Gość ncosnfionds
jesteś popierdolony. daj mu chociaż wody, kurewski odrzutku społeczny, zamiast zasłaniac się mamusia. żal Ci dupę ściska dać psu kawałek chleba? to chociaż daj mu wody, ty siedzisz i nic nie robisz, a pies męczy się kolejny dzien, kolejne minuty i godziny a każda z nich jest potworną męczarnią!

Gość ncosnfionds
Napisz chociaż, gdzie są te działki. Miejscowość, numer działki bądź jej położenie i nazwisko sąsiada. Ty nie chcesz pomóc umierającemu zwierzęciu- okej. Ja to zrobię za Ciebie.

Gość matka boskaaaaa
Debilu, masz natychmiast cos zdzialac. Prymitywie.

Gość sfgwgwgeg
Popieram daj mu chociaż wody. Wymyśl coś i daj mu pić, bo ja godziny bez wody wyrobić nie mogę, to sobie nie wyobrażam co ten kundel się tam męczy. A mówiłaś, że on mu w wannie zostawia wodę, lol jak to? I w ogóle co za dziadzisko, pies sam a ten do niego tylko na sobotę przyjeżdża, trzeba to gdzieś zgłosić, bo to szkoda psa. Nie jestem wielką obrończynią zwierząt, nie przedkładam ich na ludzi, ale krzywdy bym nie zrobiła i nie dałabym zrobić.

Gość zalamana kaszana
ło jezu...pisałem do @z tej przyczyny. nie przeginajcie juz. Dajcie spokój małolacie:)

Gość Amyyyyyy
Zamiast pisać na kafe lepiej zgłoś to odpowiednim służba.

Gość matka boskaaaaa
Jestes wspolwinna tego olkrucienstwa. Z jakiej miejscowosci jestes? Podaj adres to sama zadzwonie na straz miejska . Jak ty nie umiesz! I nie chcesz psa nakarmic czy napoic woda. Prostaku glupi! Lagodniej nie mozna do ciebie przemawiac.

Gość Amyyyyyy
To prowo i tyle

Gość ncosnfionds
I jeszcze jedno- jeśli pies zdechnie, to TY PONOSISZ CAŁĄ WINĘ, nie sąsiad. Jemu prawdopodobnie się coś stało, może leży w szpitalu z nadzieją, że sąsiedzi nie okażą się chciwymi hipokrytami i nakarmią jego psa choć chlebem i ziemniakami? A Ty nie robisz NIC. Każda sekunda męczarni tego psa obciąża Twoje sumienie. To Ty teraz męczysz psa, bo tylko Ty możesz coś zrobić, a nie robisz nic, poza pierdoleniem na forum, że mu współczujesz. Widzisz i nie grzmisz...

Gość tessa.mi
Rozmawialam z mama. Nie zgodzila sie na jedzenwie ale pozwolila mi na nalanie mu wody. Zrobilam mu wielgachna kaluze ale potem powiedziala ze marnuje wode. Potem zobacze, czy wypil.

Gość matka boskaaaaa
zalamana kaszana -madry jestes? Nie moge pozwolic na takie okrucienstwo. zastanow sie.

Gość ncosnfionds
tessa.mi- chcemy coś zrobić. Podaj adres miejscowości.

Gość matka boskaaaaa
ja pierdole, nie moglas mu do miski wlac wody? przeciez woda zaraz wsiaknie w ziemie. Gnoju jeden , jak nie podasz adresu to zaraz wysle tego linka na policje i cie namierza z IP.

Gość matka boskaaaaa
daje ci godzine.

Gość zalamana kaszana
głupie provo...:P

Gość ncosnfionds
godzina to za dużo. dawno tego nie robiłam, ale sama postaram się namierzyć delikwentkę.

Gość ncosnfionds
zalamana kaszana mam nadzieję ;/

Gość matka boskaaaaa
ncosnfionds namierz. Ja nie wiem jak. Poszukam maila na policje. Bedzie miala nauczke gowniara.

Gość matka boskaaaaa
nawet jak to prowo to sie nauczy. Mozna rozne robic prowokacje. Ale takie nie sa na miejscu. Zwlaszcza jezeli chodzi o czyjes zycie, czy meczenie zwierzat. Poprostu autorka jest debilem. Wiec najlepszym lekarstwem bedzie porzadna nauczka.

Gość chorrryry trojkart
Biedn 0$8

Gość twoja matka to wredna suka
ze jej szkoda kromki chleba dla głodnego psa :( a ty idiotka jak mogłaś mu nalać wody na ziemię? :o Przecież ta woda zaraz wsiąknie.

Gość o matko kochana
wiekszego debilizmu i znieczulicy jak u autora to nie widziałem