Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tessa.mi

Na dzialce u sasiada jest taki pies....sasiad nie karmil go od zeszlej soboty

Polecane posty

Gość lookrecjaaaaaaaaaaaa
namierzcie gnoja i zróbcie coś, autor (czy tam autorka) ma nieźle nasrane w głowie

Gość matka boskaaaaa
ncosnfionds napisz jak ja namierzysz. Bo nie wiem czy wysylac juz tego linka. Taka patologie to trzeba zwalczac blyskawicznie.

Gość zalamana kaszana
taa..na policje Pojadą i jak pies warknie to go zastrzela. Oni kazdy wyjazd traktuja jako interwencję i muszą komuś co najmniej dopierdolić...;)

Gość matka boskaaaaa
ncosnfionds napisz jak ja namierzysz. Bo nie wiem czy wysylac juz tego linka. Taka patologie to trzeba zwalczac blyskawicznie.

Gość matka boskaaaaa
zalamana kaszana -to co zrobic? Masz inne rozwiazanie??? Bo ja nie widze innego w tej sytuacji

Gość zalamana kaszana
taa..na policje Pojadą i jak pies warknie to go zastrzela. Oni kazdy wyjazd traktuja jako interwencję i muszą komuś co najmniej dopierdolić...;)

Gość ncosnfionds
matka boskaaaaa wysyłaj, wyszukanie sposobu zajmie mi jednak troche czasu. pozapominalo sie, nie lubie igrac z prawem wiec niemal nigdy nie uzywalam tej wiedzy

Gość zalamana kaszana

Gość ncosnfionds
matka boskaaaaa wysylaj, ja juz troche zapomnialam jak sie to robi, nie lubie igrac z prawem wiec prawie nie wykorzystywalam tej wiedzy

Gość chorrryry trojkart
Szkoda ze dziwki ze nie reagujecie tak na pravika jak pisze o gwalcie na kobietach. Dla autorki: prowo 10/10

Gość fcggrctrdfvjfctrxcythgbuyutt
I co powiecie:D dziewczyna zalozyla temat w ktorym pisze ze ktos sie zneca nad psem, robi ruchy aby mu pomoc - napaja go- ale dla nas to za malo. Glupie pelikany wszystko lykaja jak leci :-)

Gość matka boskaaaaa
wyslalam pod ten adres. prewencja.ksp@policja.waw.pl

Gość matka boskaaaaa
chorrryry trojkart ja reaguje jezeli widzeze cos sie dzieje. Nawet jak robi zarty , to bedzie miala nauczke. Mozna rozne prowo robic, ale bez przesady. Czesto prowo okazuje sie tez prawda. Ja tej autorce nie wierze. Jezeli to prowo , to po co pisze takie bzdury? I skad mam wiedziec czy nie mowi prawdy? Jest glupia, to sie nauczy rozumu. Ja mam 35 lat i troche inne myslenie.

Gość matka boskaaaaa
fcggrctrdfvjfctrxcythgbuyutt powiedz mi co ona zrobila? bo nic nie zrobila. nalala wody na ziemie, juz tej wody nie ma bo wsiakla. od tygodnia widzi ze pies nie jadl i dalej siedzi. i pieprzy na forum.

Gość matka boskaaaaa
Widzi to. Jakby wspolczula to by cos zrobila. To bezduszny czlowiek. Mloda, i strasznie glupia dziewczyna. No przykro to mowic. Mam nadzieje ze szybko ja namierza. Jeszcze moze byc taka akcja ze to prowo i sasiadowi naprawde wlepia mandat :) To dopiero bedzie sie dzialo:)

Gość matka boskaaaaa
do autorki. Napisz jak przyjada. I co zrobili z tym psem.

Gość matka boskaaaaa
do autorki. napisz jak przyjada i co zrobili z tym psem.