Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazzzja

Rodzina mi wypomina, że przytyłam.

Polecane posty

Gość anastazzzja

Nie ma to jak spotkanie rodzinne.. Waże 72kg przy 169cm wzrostu. Przytylam na przestrzeni jakichs 5lat. I wkurzają mnie te ciotki, które co mnie widzą mówią: ale przytyłaś Twoja kuzynka jest teraz chudsza od Ciebie.. a mój wujek jeszcze dowalił: który to miesiąc? :|| Obraziłam się i wyszłam zamknąć się w pokoju. Jak oni mogą tak chamsko do mnie mówić? Nawet brakuje mi języka w gębie żeby im coś odpowiadaćChociaż jestem teraz zła na siebie że nic im nie odpowiedziałam :/ ale mi źle:(

Gość igiełka marzycielka
Rozumiem Cie autorko bo mam dokładnie te same parametry i tez zdarzy mi sie czasem usłyszec takie komentarze z ust rodziny i znajomych

Gość anastazzzja
jak na to reagujesz igiełko??

Gość igiełka marzycielka
Jak reaguję?Jest mi po prostu pardzo przykro.Czuję złosc ale po dłuzszym przemysleniu myslę,ze moze faktycznie troche mi sie przytyło.Stosuje diety ale efekt raczej mierny :(

Gość ja damą, a ty rycerzem
Jestem osobą z lekka nadwagą i jeśli ktoś mi to wytknie to mowie mu prosto z mostu, żeby zajął się swoją figura i swoimi problemami, bo zaraz mogę mu także wytknąć niewygodne fakty. Kilka razy tak powiedziałam i teraz już nie słyszę nieprzychylnych komentarzy. Oczywiście jest mi tez przykro, ale jak tak powiem to to robi mi się lżej.

Gość titicaca,,,,,,,,,
Ja mialam odwrotny problem, tzn bylam b.szczupła, ale też wiem doskonale jak komentarze potrafią być przykre. Ja słyszalam ciągle że jestem skora i kości i PRAWDZIWĄ KOBIETĘ to trzeba miec za co złapać. Na początku było przykro i się zamykałam w sobie i dołowalam, bo wcale nie mało jadlam a waga stala w miejscu, aż w końcu mialam dość i powiedzialam że sobie nie życzę, że takie teksty są chamskie i że jak sobie chcą tak rozmawiać, to nie ma sprawy bo ja też mogę znaleźć dużo rzeczy w czyimś wyglądzie ktore nie sa idealne (uszy, nochal, krzywe zęby, niezgrabne nogi), to zobaczymy jak sie oni wtedy poczują. Nie wiem, czy dotarło do nich, czy się oburzyli, w każdym razie teksty się skończyly. Nie daj po sobie jeździć

Gość anastazzzja
najbardziej wkurza mnie to, że przy takich uwagach trace jezyk w gębie..

Gość kkke55
skoro wszyscy ci mówią, że przytyłaś i nie wyglądasz dobrze to może czas wziąć się za siebie? Ja gdybym usłyszała takie komentarze to zaraz bym się za dietę wzięła i ćwiczenia tak, żeby im szczęki opadły. Owszem, te komentarze są chamskie i nie na miejscu ale mnie by zmotywowały do walki o szczuplejszą sylwetkę.

Gość anastazzzja
:((

Gość hgggdf
fgg

Gość igiełka marzycielka
Łatwo powiedziec :)

Gość ggryzli
i jak myslicie..

Gość abcdełko
podkupuję do góryy:)

Gość gość
a czemu ona ma się odchudzać? w jaki sposób to im dowali? chodzi o to by była sobą i pokazała im, że ma w .... to co oni myślą autorko - czy ci którzy Ci tak dogadują są mega szczupli? jeśli tak to powiedz- wolę być taka niż wieszakiem a jeśli sami nie są najchudsi to powiedz im, że masz mniej fetu niż oni i żeby się swoim zajęli

Gość gość
Jeżeli komuś nie przeszkadza że ma nadwagę to innym gówno do tego, niech pilnują swojej d**y. Nie odchudzaj się specjalnie dla rodziny.

Gość anastazzzja
Nie są mega szczupli, ale są starzy i wisi im już zapewne jak wyglądają..

Zacznij im odpowiadac na podobna nute? -Ale Ty przytylas! -A wujek z kazdym rokiem to coraz bardziej lysy! Po paru razach wszyscy sie naucza. Metoda brutalna, i pare osob moze sie obrazic, ale skutecznosc gwarantowana.

Gość anastazzzja
niphie - eh ale to zadziała tylko na tych, którzy się tym przejmują, a nie sądzę że wielu z nich sie przejmie..

Gość anastazzzja
Ta jakoś nie przejdzie mi przez gardło, że to mnie rani..

Gość gość
anastazzzja....przestań się pieścić jak małe dziecko, wstydzisz się , no to ok., niech ci dalej dokopują, Twoja sprawa, ludzie dobrze radzą a ty w kółko swoje.

Coz, jak sie ma miekkie serce to trzeba miec twarda d*pe. Skoro nie umiesz sie postawic, to zacisnij zeby i cierp. I wiedz ze sama jestes sobie w sumie winna, bo wiekszosc ludzi przy konfrontacji odpuszcza, wiec jakbys sie postawila to pewnie by odpuscili. Z Twoja rodzina to tak jak z chuliganami w szkole, beda sie wyzywac dopoki sa pewni ze sie dasz.

Gość gość
Jeśli dobrze się czujesz ze swoją wagą to im to powiedz i powiedz też im to żeby się od Ciebie odczepili bo ile razy można się powtarzać, zrobili z Ciebie kozła ofiarnego a Ty się im tak łatwo dajesz. A jak rzeczywiście chciałabyś schudnąć to weź się za siebie!

Gość anastazzzja
ok macie racje.. musze sie zebrac nastepnym razem.