Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milano99999

czy wg katolików seks w gumce

Polecane posty

Gość wrozka piedziuszkaa
lilia luiza-,,kk nie dyskryminuje kobiet/-hha-chyba nie wiesz co o kobietach pisałi rózni swieci np Sw augustyn , hieronim ,tertuliam ambroży,i inni- a młot na czarownice to co? polowanie na czarownice to co?

Gość wrozka piedziuszkaa
trza produkowac jak najwiecej dzieci w kazdych warunkach- ta idea od tysiacleci sie nie z zmieniła-tak glosza kaplani i politycy -a rodziny z nasciorgiem dzieci to dowód na skutecznaoc metod naturalnych -kaplani i politycy je nakazuja , promuja zeby ludzie mnozyli sie jak króliki -bo one sa baardzo wpadkowe

Gość lilialuiza
Chodzi o szacunek dla miłości, która lubi chodzić za rękę z życiem. Owszem, księża niejednej osobie materialnie pomogli.

Gość wrozka piedziuszkaa
od sredniowiecza idee sie nie zmieniły

Gość wrozka piedziuszkaa
ale jesli dzieci jest stado to i bieda zwykle jest-chyb a akazdy zna ze szkoły dzieci z biednych wielodzietnych rodzin i miał kogos takiego w klasie?

Gość wrozka piedziuszkaa
wg kaplanow i politykow dzieci wychowuje sie powietrzem to trzeba miec ich stado a seks to jest grzech -nawet jesli w malzenstwie, uprawiany dla prokreacji, pod kołdra, w ciemnosciach, w pozycji misjonarskiej i w koszuli z dziurami, tylko chęc prokreacji usprawiedliwa seks choc i wtedy jest to grzech

Gość wrozka piedziuszkaa
tak jest

Gość wrozka piedziuszkaa
ja slyszalam wiele razy ze niewiasta cnotliwa musi nosic namiot-czyli stroj ludowy lub stroj jak z 19 wieku a na głowie chustka lub czepek, do tego gorset ortopedyczny, reformy do kolan lub pantalony do kostek- i włosiennice chodzi o to zeby zasłonic kobiece ciao jak tylko sie da-bo kobiety sa nieczyste gdyz miesiaczkują a jak juz przestaja miesiaczkowac to tez - wory na ziemniaki nosic

Gość hamburgerkiserki
co to włosiennica?

Gość trillka
wlosiennica to taki kaftan z szosrstkiego wlosia nakladany na bielizne co bardzo drapie-ten kaftan -w sredniowieczu i pozniej obowiazkowy element garderoby

Gość trillka
i jeszcze ludzie obwiązywali sie ciezkimi łancuchami i cięzarkami

Gość lilialuiza
Jak Wy postrzegacie Boga? Bóg stworzył nas istotami seksualnymi. Chodzi o to, by seks dokonywał się w małżeństwie i w miłości.

Gość tilsapulllaaaaa
a nie wiesz co klasycy np. sw augustyn pisałi o seksie? tylko złe rzeczy

Gość tilsapulllaaaaa
sw ambrozy stwierdził ,, osoby zyjące w małzenstwie powinny rumienic sie ze wstydu, z powodu stanu w jakim sie znajduja,,-seks to zawsze grzech

Gość katolicy są różni począwszy
od udających katolików by sobie spokojnie żyć, olewaczy i tzw ortodoksów, najgorsze zło tego świata. A tak ogólnie nie ma się czym martwić i tak się wszyscy katolicy spotkają w 8 kręgu Piekła , czeka już tam JP2.

Gość lilialuiza
Bóg Jest Miłością!

Gość módlmy się
i pracujmy i róbmy dzieci. Bo powinno się mieć co najmniej dwojkę

Gość cepullinna
wg kaplanów i polityków stosowanie antykoncepcji, sterylizacja jest zła a sprawienie sobie stada dzieci i skazanie ich na biede jest dobre

Gość cepullinna
tak jest

Gość stull
Księżą nagminnie popełniają ten grzech (seks w gumce i bez gumki, cudzołożenie, łamią śluby), więc chyba nie jest ciężki, bo inaczej czy dostawaliby rozgrzeszenie ? Nie dajmy się zwariować.

Gość milano99999
już trudno stało się. Zrobiłam to wczoraj bez zabezpieczenia. Pewnie będę w ciązy. Ale sama tego chciałam.

Gość milano99999
teraz już pewnie cały cykl będę się kochać bez zabezpieczeń bo juz i tak poszło.

Gość cepullinna
tak to juz jest

Gość cepullinna
tak dałas sie oglupic ze bez antykoncepcji to robiłas/ ?cóz , jesli z aciązyłas to zaden kaplan ani polityk nie da ci kasy na dziecko bo wedlug nich dzieci wychowuje sie powietrzem

Gość milano99999
...

Gość milano99999
powiem tak: w pewnym sensie chciałabym mieć drugie dziecko i nigdy nie będzie dobrego momentu a po drugie chciałam sprawdzić męża.

Gość cepullinna
ciemnota

Gość milano99999
nie wiem czy wiecie o co mi chodzi

Gość cepullinna
dwoje dzieci to mało- a kaplani i politycy kaz a miec nascioro lub 20 dzieci-i ja sie dziwie z e ludzie moga ich w ogole uwazac za autorytety

Gość milano99999
zaczęliśmy standardowo bez gumki i potem po jakimś czasie on pytał czy ma założyć. Odpowiedziałam mu że na razie nie i po jakimś czasie on powiedział że nie jest pewny czy parę kropel nie wyciekło. Chciałam sprawdzić jak daleko się posunie, a zresztą byłam bardzo podniecona. Powiedziałam żeby się spuścił we mnie. On na początku nie chciał pytał czy to sa dni płodne, powiedziałam że tak, bo jestem po okresie 2 dni. Dotąd go ujeżdzałam że się spuścił. Mieliśmy wspólny orgazm. Pierwszy raz tak się stało. W momencie gdy poczułam spermę przeżyłam to bardzo silnie.