Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megan koks

smutno mi, boże.

Polecane posty

Gość megan koks

ja pierdzielę, chyba nic mnie tak nie dołuje jak widok zakochanych par, które przy obecnej temperaturze można znaleźć dosłownie na każdym metrze kwadratowym tego świata. szkoda, że bóg nie wysłuchuje próśb o śmierć, przynajmniej już dawno zakończyłabym swoją marną wegetację nieudacznika :o x kurwa, nawet na wódę mnie nie stać.

Gość Dont Donk Kont Tond
rozumiem;)

Gość Koan Sound
nie martw się, ja Cię Lovciam ;)

Gość chyba dlatego niemasz
laski przeczytaj ostatnie zdanie facet bez kasy ....... dno

Bycie w związku też nie jest takie kolorowe. Pełno problemów, wiem z doświadczenia , pozdrawiam :)

Gość lepiej wziac kredyt
chyba dlatego niemasz] tak ty na pewno przeczytaj ostatanie zdanie :O

Gość megan koks
gdybym chociaż kasę miała, mogła spełniać marzenia to nie zawracałabym sobie dupy pierdołami, bo byłabym szczęśliwa. ale jak być szczęśliwym kiedy się ciuła za marne grosze, a do tego nawet wsparcia w nikim nie ma. ja pierdolę. x jedynie chyba tutaj da się znaleźć osoby pozornie zainteresowane tematem. zakładając, że łaskawie się posty wyświetlają 🖐️

Gość wiadernosccc
moge ci odmienic los jesli chcesz jesli bedziesz chciał zmienic los to napisz do mnie na gg 46346145

Gość jhhdjdjfhjd
Rzadko tu piszę, ale powiem Ci że Cię rozumiem

Gość megan koks
wiem, że nie jest kolorowo, bo całkiem niedawno zostawiłam swojego faceta. ale gorzej już raczej nie trafię, więc cieszyłabym się z czegoś, co jest dalekie od patologii. x a do bycia facetem bez kasy mi daleko :P

Gość koleżanka.....
Nie martw się tym uwierz. Ja niedawno też byłam tak bardzo zakochana, świata nie widziałam poza nim, a teraz zostawił mnie z małym w brzuszku.

Gość megan koks
i straszne to jest, że nie jestem jedyna z takimi problemami :o nie wiem czy to wynika z pecha, uwzięcia się sił wyższej, czy zasłużeniem sobie w poprzednim wcieleniu.

Gość wiadernosccc
potrafie obrócic zycie do góry nogami czyli z dobrego na złe i złe do dobrego tylko niestety czyjes swe i tak juz niezmieni jestem tym czym jestem

Gość wiadernosccc
jak mówiłem tu tylko za działa czarna magia lub biała zalezy od twoich snów

Gość skorupka jajkaaaa
nie idealizuj. zakochane pary? może z 10% kochaja sie naprawdę, a cala reszta to pewnie związki oparte na dvpie, ktore i tak za kilka miesiecy/lat sie rozpadną. teraz tacy zakochani, a potem sie beda nienawidzic, wyzywac, walczyc w sązie o alimenty, o dziecko. prawdziwa milosc to rzadkosc, i nie ma co zazdroscic jak po ulicy idzie jakas 'zakochana para'.

Gość pluto12121
jebac uczucia raz na zawsze wszyscy badzmy skurwielami xD

Gość wiadernosccc
zdecyduj sie

Gość gfghhghgh
....

Gość hvgh
ght

Gość do skorupki
lepsza taka namiastka "miłości" niż nic prawda? związki oparte na przyjemności fizycznej to zawsze jakaś forma związku.

Gość megan koks
szczerze mówiąc ja w miłość ogólnie nie wierzę, znam tyle okrutnych historii naznaczonych "miłością", że w obecnych czasach to chyba pojęcie spaczone i rzadko się zdarza. historia "koleżanki....." to potwierdza i przykro mi. x ale zawsze to jakaś bliskość i zaspokojenie pewnych potrzeb, a ja potrzebuję być akceptowaną, potrzebuję zainteresowania, chcę mieć z kim wyjść z domu czy walczyć z codziennością, ale to mi chyba nie jest pisane po prostu. x wiadernosccc Ty szaleńcu jeden :classic_cool:

Gość Tureqs
Akceptuję Twoje nie do zaakceptowania potrzeby :classic_cool:

Gość wiadernosccc
dziekuje zes nazwał mnie szalenczem ja tylko pomagam heh

Gość oldtimerjaaa
autorko łączę się z tobą w bólu

Gość megan koks
akceptujesz... zawsze to jakiś krok do przodu :classic_cool: x wiadernosccc dojrzyj, że jestem kobietą, zacznij do mnie pisać w formie żeńskiej i będzie dobrze :D

Gość megan koks
oldtimerjaaa a ja z kolei trzymam kciuki, żeby coś się u Ciebie zmieniło, im mniej nieudaczników i ludzi z dołem, tym lepiej ;)

Gość Tureqs
No tak, tylko czy resztę da się zaakceptować? :x

Gość megan koks
podobno dla chcącego nic trudnego to może się da :D

Gość Tureqs
Jak to może? Miałaś napisać: "moją resztę da się idealnie zaakceptować". Teraz pojawiają się domysły, że może np. mierzysz 194cm, albo ważysz 45 kg :(

Gość megan koks
do 194 cm mi daleko, do 45 kg niestety też, mimo że wolałabym te 45 niż aktualną wagę, która mnie boli przez całe życie. nie, nie jestem tucznikiem, jestem idealnie do zaakceptowania w każdej kwestii :D x x i nie wiem jak to jest, że są ludzie, którzy przez długie lata są samotni, a inni co chwilę mają kogoś nowego. połowa moich znajomych na facebooku co chwilę jest w związku z kimś innym, a ja jestem starą rurą, a ciężko mi poznać kogokolwiek, mimo że nie jestem typem standardowego przegrańca, który tylko siedzi w domu. w sumie to i tak jeden pies skoro obie te opcje sprowadzają się do tego samego. x słowo na niedzielę: ja pierdolę 🖐️