Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guyr544

Podobno złe słowa wracają,jak je cofnąć?

Polecane posty

Gość guyr544

Nigdy nie zrobiłam nikomu krzywdy,ale kilka razy w ogromnym gniewie żle komus zyczyłam,tzn nie mówiłam tego bezpośrednio do tej osoby ale do męża,po prostu opisywałam ze ta osoba mnie wkurzyła i powiedziałam ze zycze jej zeby jej się nie wiodło w życiu,zeby była nieszczęsliwa itp.Teraz po latach uwazam to za bzdurę i chciałabym jakoś cofnąć to.Słyszeliście kiedyś o jakimś sposobie zeby cofnąc głiupio wypowiedziane pod wpływem emocji słowa?

Gość Nie chcieć córki tylko
Trzeba tej samej osobie życzyć wszystkiego najlepszego i by swoje własne złe życzenia wobec tamtej osoby obróciły się w ....no, wiadomo co :)

Gość ja miałam na początku 2 razy
skoro żałujesz tych słów to może do Ciebie nie wróca. Ale zauważyłam, że jak ktoś źle komuś życzy to te złożeczeniam podwójnie wracają do Ciebie. Proponuję znależc kogos kto oczyści Ci aurę albo lepiej kup w aptece ziele ostrożenie ( tzw czarcie żebro ), zaprz, a jak wystygnie to przecedź i sie w tym umyj. Niektórzy w to nie wierza, ale akurat ja wierzę.

Gość fhjykikil
serio?strasznie sie z tym czuję,wtedy tak głupio chlapnełam jęzorem i teraz mam ogromne wyrzuty bo w sumie nic ta dziewczyna mi złego nie zrobiła i nie zasłużyła na takie coś.Nie wiem co we mnie wtedy wstapiło :-0

Gość fhjykikil
tak, bardzo załuję

jw:) Zło naprawia sie dobrem.

Gość fhjykikil
Wiecie co jestem wierząca ale wszyscy tak mówią ze jak się zle komus życzy to wraca,ja nikomu nic złego nie zrobiłam bo wiem ze to samo tyczy się czynów ale te słowa mnie przesladują, ze bog mnie ukarze za to kiedys...

Gość fhjykikil
tez jestem raczej osoba lubianą i staram sie ludziom pomagac ale jak mnie ktos bardzo wkurzy to mam takie coś ze do tej osoby sie nie odezwę a np do męża wszystkie żale wygadam i wtedy mówię co mi slina na język przyniesie.

Gość xtpkoik6t5okj6jgjnj
No moze diabel wtedy w ciebie wstapil.XD a na powaznie, to kto mialby tym kierowac, ze jakies zlo wraca ?

Gość wifigdansk
ale dlaczego w tej kategorii?

Gość mysl pozytywnie i nikomu wiece
j zle nie zycz to bedzie ok