Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolalolaaaa

Prezent na roczek

Polecane posty

Gość lolalolaaaa

Chciałybyście drogie mamy poza oczywiście "normalnym" prezentem dostać od kogoś analize numerologiczna dla waszego dziecka? Interesuje sie troszke numerologia i chciałam cos takiego wykonac dla maluszka, ale nie wiem jak to zostanie odebrane przez rodziców...

Gość lolalolaaaa
up

Gość onabezogona29
ja bym chciała :)

Gość fgfdgdftyui90
gdybym dostała taki prezent od znajomej pomyślałabym, że jest idiotką. w numerologię, horoskopy i wróżby z kart, to się bawiłam w podstawówce. nie rób tego, bo się ośmieszysz chyba, że twoi znajomi prezentują podobny poziom.

Gość lolalolaaaa
Myśle, że jakimiś gorliwymi katolikami nie są, ewentualnie ich rodzice moga byc...

Gość lolalolaaaa
Napisałam, ze jest to dodatkowy prezent, a nie główny i jedyny. Wydaje mi sie, że idiotką jest osoba, kótra mysli, że ktos traktuje numerologię ze 100% powagą. To oczywiste, ze na taka analize nalezy patrzec z przymruzeniem oka. Uznałam, ze bedzie oryginalnie jeżeli do prezentu dodam jeszcze taki numerologiczny portret dziecka ale, skoro mowicie, ze to delikatnie mówiąc zły pomysł to chyba odpuszcze...

Gość emilaianka
kiepskie

Gość sylwia_fikfik
Czemu nie, ale ja bym nie dawała w formie prezentu, tylko jakoś tak przy okazji:) tak mogą to źle odebrać

Ja w takie rzeczy nie wierze.... Ale jeśli chodzi o sam pomysł to czemu nie ? Jeśli rodzice dziecka wiedzą o Twojej pasji to na pewno będą się tego spodziewać.Nie uważam też żeby taki prezent był nietaktowny ;)