Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika91

tracę przyjaciela :(( pomóżcie!!!!!!

Polecane posty

Gość weronika91

Krótko. Wyjechałam z chłopakiem studiować do Belgii. Jestem tu już drugi rok i czuję się strasznie samotna. Mój chłopak siedzi cały czas przy kompie i sporadycznie chce mu się gdzieś ze mną wychodzić. Nie mam tu prawie w ogóle przyjaciół (może jedna osoba) Pół roku temu poznałam pewnego chłopaka. Świetnie nam się spędza ze sobą czas, lubimy razem gdzieś wychodzić, potrafi rozbawić mnie do łez i poprawić humor nawet gdy mam najpodlejszy nastrój. Niestety on się we mnie totalnie zakochał i w ostatniej rozmowie wyszło, że myślał że skoro tak dużo z nim przebywam to też coś do niego czuje. Jak się dowiedział że ja potrzebuję tylko przyjaźni to totalnie się załamał i powiedział, że strasznie go to boli ale nie możemy się dłużej widywać :((( Co robić?! Stał się moją bratnią duszą i nie chce go stracić :( Chłopaka mimo wszystko kocham i go nie zostawię :(

Gość jesteś egoistką!
wolisz by mężczyzna cierpiał z powodu niespełnionej miłości i sprawiał tobie przyjemność gdy tylko twój chłopak nie może/nie chce mu się.

Gość robert_z_katowic
Weronika...Wydaje ci się że cierpisz? Pozwól że coś ci wyjaśnie. Zaprzyjaźnić możesz się z KAŻDYM - jest to jedynie kwestia odpowiedniego nastawienia. Miłość natomiast nie wybiera. Może ten chłopak czekał na taką osobe jak ty przez całe swoje życie i pewnie teraz jest przekonany że już nigdy na kogoś takiego jak ty nie trafi. Gdybyś faktycznie nie była taką egoistką to pomyślałabyś o tym.

Gość weronika91
guzik prawda!!! jak się chce to można zwalczyć w sobie to uczucie i stworzyć w swoim sercu miejsce na wspaniałą przyjaźń! :(

ale on wcale tego nie chce i nie potrzebuje. to ty tego potrzebujesz bo nie amsz przyjaciela w swoim facecie i bo jesteś tam sama. Spr obuj znaleźć jakąś koleżankę zamiast zawracać głowę biednemu zakochanemu w tobie facetowi. faktycznie niezła z ciebie egoistka

Gość wwronika Ty jesteś walnięta
z tą swoja teorią o zwalczaniu, masakra, daj facetowy żyć, nie bądź podłą egoistką

Gość stjames
autorko wątku - posłuchaj roberta bo mądrze chłop prawi. A tak w ogóle to nie zdziwiłbym się gdyby ten twój chłopak za jakiś czas kopnął cię w tyłek, skoro już teraz tak cię olewa. Wtedy gorzko zapłaczesz i pobiegniesz skryć się w ramionach tego chłopaka, którego masz za przyjaciela z nadzieją że on wciąż się kocha. A tu dupa bo on ma już dziewczynę i jest z nią szczęsliwy. Wcale bym się nie zdziwił.

Gość we are not broken just bent
byłem w podobnej sytuacji co ten chłopak. weronika, sorry za mocne słowa, ale dla niego jesteś jak nowotwór.

Gość njihgg
twój facet już zwalczył heheeh ma cię w d upie

Gość njihgg

Gość njihgg

Gość SW 1313
Głupia jesteś i pazerna.

Gość fasfas
sfa

Gość reginaleaum
dla mnie jestes kur­wa je­bana i pier­dolona w morde przez ojca!!!!!!!! życzę ci zebys dziś w nocy zmarła, modlę się o to już teraz zapalam świeczkę amen

Gość gronholm
swoją drogą do dupy jest to że tyle wspaniałych wolnych ludzi jest na świecie, a my wciąż musimy się zakochiwać w tych zajętych :(

Gość szerlok cholms
Co robić?! Stał się moją bratnią duszą i nie chce go stracić Chłopaka mimo wszystko kocham i go nie zostawię xxxxxxx To proste Łotsonie, zaprzyjaźnij się ze swoim chłopakiem. Będziesz miała i bratnią duszę, i chłopaka, i czyste sumienie.

Gość teranozaurus
ty tracisz przyjaciela, a on własnie czuje sie jakby tracił całe swoje zycie. podejrzewam ze jeszcze w trakcie waszej znajomosci niejednokrotnie go podpuszczalas i robilas prozną nadzieję. ja per**** jak ludzie moga byc takimi samolubami? :(