Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet167cm

Jestem facetem i mam 167cm wzrostu, nie mam szans na dziewczyne

Polecane posty

Gość facet167cm

wyglądam jak przedszkolak, mam wzrost 10 latka. Dzieciaki z 6 klasy sa wieksi ode mnie, nawet dziewczyny. Zadna kobieta nie zwraca na mnie uwagi, jestem popychadłem, nikt mnie powaznie nie traktuje. Po co ja w ogole zyje? Nie pocieszajcie mnie wiem ze jestem gownem

Gość dla mnie moglbys byc
gdybym nie byla zajeta, ja mam 156 cm i uwazam ze twoj wzrost jest ok moj ma tyle samo i niejedna za nim latala....

Gość dla kobiet prawdziwy
mężczyzna zaczyna się od 195 cm

Gość jestem 2 cm niższa od ciebie
Nic nie zrobisz, nie zmienisz się, musisz się zaakceptować takim jakim jesteś a w miłości wzrost jest nie ważny wiec nie rozpaczaj bo ludzie mają większe problemy.

Gość to nie tak,,,,,
Mój mąż ma 164 cm wzrostu, i co? kiedyś miał dziewczyny, potem poznał mnie, wzięliśmy ślub i jest cacy

Gość nie_boję_się_żyć
Mój mąż ma 169zm i jest zajebisty, :) mniał mnustwo dziewczyn (ja sie z tego wcale nie ciesze....) bo potrafł usmiechnąć sie, zagadać, pozartować, ujmował swoja osobą :) nie patrz na wzrost

Gość Miyako
Trzeba było jeść kaszę w przedszkolu.

Gość niska.,,.,.,.
mój mąż ma 1,70 i kocham go nad życie, mąż siostry ma 1,95 i mój o wiele, wiele bardziej mi się podoba (a brzydka nie jestem);-)na każdego przyjdzie pora, nie martw się

Gość u7jyt7
na każdego przyjdzie pora, nie martw się ffffffffffffff Każda potwora znajdzie swego amatora ale nie każdy amator znajdzie swoją potworę. Kobiety w tej kwestii mają o wiele łatwiej właściwie nic nie muszą robić.

Gość niska.,,.,.,.
ostatnio jak bylismy na zawodach sportowych (mąż gra w piłkę) to pewna atrakcyjna dziewczyna stwierdziła, że mój maż jest najprzystojniejszy z całej drużyny (a najniższy) nie ma reguły, bądź usmiechniety i nie przejmuj się!

Gość ................,,,......
Łatwiej jest się użalać na sobą, niż coś zrobić. A prawda jest taka, że każdy ma jakiś defekt. Nie powiem - wzrost jest ważny u faceta, ale bez przesady, spokojnie możesz poznać dziewczynę niższą od siebie. Sama mam 163 cm wzrostu i mnóstwo koleżanek z takim wzrostem. Ciesz się, że nie masz mniej niż 160 cm, bo wtedy to rzeczywiście miałbyś problem. Po prostu ciężko by Ci było znaleźć dziewczynę niższą. A tak naprawdę to chodzi o to, by facet był po prostu wyższy. Nieważne ile.

Gość tyiyit
167 to dobry wzrost!! nie kieruj sie stereotypami! ja np lubie chlopakow od 165-175. Wzrost nie ma znaczenia, chyba ze mialbys mniej niz te 165, ale i tak nie bylo by zle, gorzej jak mniej niz 160. naprawde to przyzwoity wzrost