Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra K.

Dlaczego Polscy mężczyźni tak słabo wypadają na tle mężczyzn z zachodu?

Polecane posty

Offerma, masz jakies dziwne wyobrazenie o swiecie. Przede wszystkim, swiat nie konczy sie na EU. W dupie byles, gowno widziales a najwiecej masz do powiedzenia :D Nie kazdy jest takim tłukiem jak ty, zeby wyjezdzac myc gary lub sprzatac. Moze twoi znajomi - niewyksztalceni tak. Pojedz np.do Dubaju i zobaczysz na jakich stanowiskach tam Polacy pracuja. Nie kompromituj sie chlopie i lecz swoje kompleksy jak najszybciej 🖐️

Pomarancza - a ro ciekawa teoria, bo jak Hiszpanki przyjechaly do Polski na Euro kibicowac swojemu teamowi, to Polacy zaczeli do nich zarywac 'Ol, Ol seniorita' a one nawet ich nie uraczyly jednym spojrzeniem. Polacy zachowywali sie jakby mieli cieczke :D Wiec twoja teza mnie nie przekonuje. Wlasne kompleksy tez probujesz leczyc pisząc, ze jestes przystojny. Facet znajacy swoja wartosc nie musi tak pisac i przede wszystkim nje przesiaduje na babskim forum 🖐️

Gość Dumna Polka
Ty lalilia, ty jesteś taka beznadziejna, czy głupia, czy moze brak zajęć Ci doskwiera? To jest tragedia żeby człowiek cały dzień na forum siedxial.. dziewczyno zrob coś ze soba, bo Twoja tepota i brzydota wychodzi na tym forum. Gwarantuje Ci, ze w kazdym kraju, także w Polsce sa bardzo przystojni mężczyźni, trzebabtylko umiec szukac. Akurat pochodzę z Gdańska i właśnie Hiszpanki obcowaly z Polakami , więc już z tej swojej zazdrości nie kompromituj sue bardziej. Pozdrawiam

Gość to calkiem proste
bo wszystko co nie jest polskie jest lepsze dla tych co wywodza sie z patologii i maja mase kompleksow znaczy sie :classic_cool:

O popatrz, podobno caly dzien siedze na forum, widac wiec tak samo jak i ty, skoro uwaznie sledzisz moje posty, nolifey 🖐️ Widac, ze polechatalam liche ego jakiegos zakompleksionego Polaczka ukrywajacego sie pod nickiem dziewojki 🖐️

Gość squeak
Serdecznie proszę o pomoc! Prowadzę badania do pracy magisterskiej związanej z tematem kryzysu męskości. Może ktoś zechciałby wypełnić krótką ankietę? Poniżej link http://moje-ankiety.pl/respond-42820.html

Gość taximulat
bo polski nie objela globalizacja dopiero za 20 czy wiecej lat my jestesmy za postepem ale nie postepowym

Gość taximulat
mamusia nie nauczyla o mezczyznach wszystkiego

Gość taximulat
Nie toleruję głupoty

Gość taximulat
w polskich facetkach pluynie polska krew

Gość $ Terenia $
19:03 [zgłoś do usunięcia] LaLiLLa "Tatuaze sa odrazajace" ­ Szkoda, miałam nadzieję, że wytatuujesz sobie na czole "wyluzuj, jestem tylko zje&­bem" 😴

Gość linijkaa
typowy polaczek za granica: - lysy leb, czasami ze szrama bo stoczonej bojce w pijackim amoku - buraczany kolor facjaty, a juz najgorsi sa tacy swinscy blondyni z rozowymi polikami jakby co dopiero z pola wrocili - gruby lancuh na szyi i lapie, im grubszy tym lepszy, wzor przypomina lancuch od zatyczki do wanny - zeby paskudne, zaniedbane, zczarniale wiec i oddech z paszczy jak z szambowozu - czarne rapety poobgryzane, popekane i z wieczna gleba za pazurem - waskie, zaciekle zacisniete usta, czesto na ustach jest syf tzw zimno - charakterystyka Polaka jest glosne wciaganie glutow i spluwanie na ulice - o stroju nawet nie bede pisac bo to temat rzeka, ale kazdy wie ze krolem jest niezawodny dres zakupiony podczas wiecznej wyprzedazy w sports direct, im wiekszy napis tym lepije, niech kazdy wie ze Polak w byle czym nei chodzi i jak pojedzie na wioske to kazdy musi widziec z daleka wielka lyzwe Nike tudziez Adidas na klacie

Gość :o)
dres dresem. najlepszy hit polskiego faceta to spodnie 3/4 :D :D tylko polacy wpadli na ten pomysl, ale nie wiem jakim poszlakiem???

Gość karolina aaaaaaaaa
niestety ale polscy faceci nie są w ogóle atrakcyjni, nigdy mi się nie podobali jakoś szczególnie. niemcy są boscy, świetnie się ubierają, dbają o siebie, do tego są przystojni i bardzo wysocy, polacy niestety nawet wzrostu nie mają zbyt wysokiego. i też zauważyłam że coraz więcej moich koleżanek wybiera obcokrajowców na partnerów, coraz więcej małżeństw mieszanych na około, i to tylko schemat polka + obcokrajowiec, nie znam ani jednego przypadku polak + nie rodaczka.

Gość gość
Haha to spieprzac stad jak się nie podoba. Typowe Tepe. Zdziry, wiecznie narzekać kochają. Nie mówiąc o tym, ze chwała cudze, a swego nie znają.

Gość gość
Zgadzam się, ja poznałam niedawno rodowitego Francuza (nie jakiegoś Murzyna), złoty facet, dżentelmen, nosi mnie na rękach, stale adoruje i zaprasza gdzie się da. Jednym słowem stara się, a przy tym jest bardzo atrakcyjny, a Polacy? Jacy są każdy widzi, nic dziwnego, że nie mają tzw.'brania', bo która kobieta by ich chciała? Tylko Polki i to te które nie mają możliwości poznania kogoś lepszego, z zachodu.

Gość gość
ja mam skandynawa i nie zamieniłabym go na polaka za zadne skarby !!!

Gość gość
super, polki znajdują sobie gachów za granicą i dzięki temu jeszcze więcej mężczyzn przypada na jedną kobietę w polsce, dzięki temu polki są bardzo wybredne, bo mogą w nas przebierać jak w ulęgałkach 🖐️

Gość 0 Terenia 0
Polak to najgorszy sort 🖐️

Gość gość
To bardzo ciekawe co piszecie o polakach bo akurat tacy faceci mają ranie w tym kraju. inny to dla was cioty i nieudacznicy

Gość gość
Polki to juz tylko do lekarza sie nadaja maja zaburzenia psychiczne i schizofremie ! Wiecznie medza i jecza a to wina panstwa ze faceci sa biedni malo zarabiaja i nie ma sensu porownywac nas z facetami z zachodu ! Ich pensje sa 3 razy wyzsze co sie przeklada na to ze lepiej sie ubieraja i dbaja os iebie , jezdza lepszymi samochodami , maja wlasne mieszkanie i moga sobie pozwolic na wakacje za granica ! Dlatego cieszcie sie gopie Polki ze wogole jestesmy a jak sie nie podoba to won za granice do tych pedalskich hiszpano , francozow , wlochow czy niemcow haha :D

Gość gość
hahaha cieszyć się że w ogóle jesteście, dobre sobie :D

Gość gość
a gdzie są ci mili, kulturalni, cywilizowani i przystojni polacy?

Gość gość
gość a gdzie są ci mili, kulturalni, cywilizowani i przystojni polacy? xxx Jest ich sporo ale Wy i tak z góry takich skreślacie bo dla Was "miły, kulturalny to już ciota. A jakby taki sam facet był innej narodowości to byłybyście nim zachwycone.

Gość gość
no ja właśnie szukam miłych, kulturalnych, cywilizowanych a na wojej drodze spotykam tylko niedorozwinięte prymitywy, mięśniaki i maminsynki. mój kolega holender się mnie pytał czemu w polsce mamy tyle pakerów, chodzą tacy z mięśniami i łysą głową. wstyd, tylko debilką się takie coś podoba. ja zawsze lubiłam spokojnych, nawet nieśmiałych, powiem Ci że próbowałam pierwsza robić ruch, ale nie wiem czy go płoszyłam czy po prostu miał mnie w d***e :/ za granicą jest inaczej, i faceci są niewiarygodnie kulturalni, taki nawet palcem nie dotknie bez Twojej zgody, a polacy to zaraz się próbują dobierąć i łapią a to za kolanko a to za udo, a to próbują zawiaszać łapska na szyi a to za tyłek złapać, no ludzie! dzicz i afryka

Gość sasanka przelotem
dziewczyny! byle nie z murzynami!

Gość gość
powiedzmy sobie prawdę: tylko atrakcyjna i mająca coś w głowie Polka zwiążę się z białym mężczyzną z zachodu, niestety te tłuste i niezbyt urodziwe mają do dyspozycji jedynie czarnuchów i ciapatych.

Gość gość
no tobie pozostal glupi polaczek bo ani atrakcyjna ani inteligentna nie jestes