Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemidiotka

seks,wpadka,pytania - prosze

Polecane posty

Gość jestemidiotka

witam! siedze tu i ubolewam, mam ochote nawalic sobie po twarzy.. otoz dzisiaj rano za bardzo poniosly mnie emocje, MNIE kiedy ja ZAWSZE chamuje sytuacje... no i kochalismy sie z chlopakiem, tzn wygladalo to tak ze kilka razy - koniec - kilka razy - koniec - kilka razy - koniec. okres mialam 23 kwietnia a skonczyl mi sie 30. teraz powinnam dostac okres 23 maja, za 3 dni.. i tutaj moje pytanie! 1. czy jesli on NIE mial wytrysku, a ja mialam prawdopodobnie dni NIEplodne(bo plodne sa mniej wiecej w polowie cyklu a to 3 dni przed miesiaczka...) to czy jest mozliwosc zajscia w ciaze? tzn jest duze ryzyko? 2. czy jesli mam nieregularne miesiaczki - osttania spozniala mi sie 35 dni z powodu escapelle - mimo gumki moglo cos byc, wiec wolalam dmuchac na zimne. to czy to moglo wplynac jakos na dni plodne? czy mogly przesunac sie do konca cyklu??? 3. czytalam ze plemnik zagniezdza sie nawet do 7 dni, wiec jesli robilismy to dzis.. a za 3 dni mam miec okres i jesli ten okres dostane to czy jest mozliwosc na ciaze? czy jednak jesli by bylo zagniezdzenie to automatycznie usuneloby mi to okres ktory mam miec za 3 dni?? 4. jaka jest szansa zajscia w ciaze w dni nieplodne? PROSZE BARDZO O POMOC, umieram ze strachu..... wiem ze jestem glupia, ale tabletki mialam zamiar zaczac brac 23, ze wzgledu na problemy zdrowotne

Gość gośćć2
Nawet jeżeli nie dojdzie do wytrysku to prejakulacie są zdolne do zapłodnienia plemniki, co prawda nie były to dni płodne jednak ryzyko istnieje ;) Proponuje poczytać profesjonalną stronę wpadka pl tak tez możesz zapytac o wszystko ginekologa ja czasem z tego korzystam.

Gość jesteśidiotką
3 dni przed okresem choćby spuściło się w ciebie całe miasto to w ciążę nie zajdziesz... no chyba, że np. od stresu miałby ci się przesunąć ZNACZNIE okres i teraz masz dni płodne

Gość pierdzielisz
vendea ja biorę z przerwami od 12 lat i nie odczuwam żadnych skutków ubocznych. Osobną kwestią jest dobranie do swojego organizmu środków. Ja przetestowałam kilka i fakt nie pamiętam już jakie to były tabsy, że mnie łeb napier...dalał po nich jakbym miała non stop kaca. Lekarz jednak mi dobrał inne i od tamtego czasu nie mam problemów. Nawet jak miałam dłuższą przerwę na urodzenie dziecka i czas na karmienie nie, a później jak mój mąż wyjechał do RPA na rok i też sobie zrobiłam przerwę z anty to nie zauważyłam różnicy poza długością okresu, który u mnie naturalnie jest co 30-31 dni a nie jak przy tabsach 28. Tak więc nie pitol głupot, bo nie wszyscy mają takie problemy jak ty. A tak na marginesie to moja koleżanka nie tolerowała niczego doustnego a za to bez problemów miała przez kilka lat spiralę a ostatnio plastry.

Gość jesteś idiotka
że dopuszczasz do takich stresujących sytuacji. A tak poza tym, jeśli stało się to jak piszesz 3 dni przed okresem to za uja do zapłodnienia nie powinno dojść. Co innego przed jajeczkowaniem albo zaraz po okresie gdy stres różne rzeczy może z organizmem nawyprawiać. Drugiego jajeczkowania w jednym cyklu mieć nie będziesz