Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dołektotalny

starej babie to już tylko leżak i książka

Polecane posty

Gość gość
jesteś jesteś.

"Na kafe dotarlam przez przypadek. Ktos mi kiedys to forum polecil , apotem zaczelam tu zagladac , w koncu pisac. Jesli wszyscy inni u Ciebie w pracy sa sparowani to rzeczywiscie moga urzadzac imprezy tylko dla sparowanych. Mozesz delikatnie zasugerowac ze moze tez bys chciala. Ale to sa zawsze bardzo chwiejne i kr***e tematy. " Na ludzi z pracy nie mam co liczyc niestety, pozajmowani rodzinami i nie maja potrzeby chodzic ze znajomymi tu i tam. A kolezanki mezow pilnuja, wiadomo ;p

Gość Zuzanna Amelia æ
Rozchmurz sie dolek. Juz weekend.

Ah weekend, no tak ;) przeciez tyle mnie czeka :D Wlasnie wrocilam z kina i silowni. Na silowni - pary, nawet tu juz ludzie sie nie rozstaja. A ja mam dola, ze nigdy juz nie pojade na wakacje, sama nie zamierzam, seks ofert wyjazdowych z kafe tez nie przyjmuje ;p Czekam na cud, ze poznam moze kiedys jeszcze jakas kolezanke i pojezdze po swiecie. A Ty Amelia co bedziesz porabiac w weekend?

Gość Zuzanna Amelia & 25
Ja w weekend pracuje jak przystalo na przodownika pracy....)

Chcialabym jakos ozywic moje zycie towarzyskie, ale jak tylko poznam kolezanke, to ona zaraz znajduje faceta i potem juz "nie ma czasu".

Nie to żebym Cie tak dobrze znał ale spodziewałem sie bezimprezowego weekendu :P 5 km ode mnie koncert jeden z wiekszych w Europie a ja w domu siedzę. To się pech nazywa

Chcialabym jakos ozywic moje zycie towarzyskie, ale jak tylko poznam kolezanke, to ona zaraz znajduje faceta i potem juz "nie ma czasu I Ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz w moim mieście rodzinnym samotna kobieta jest podrywana chociażby w pizzerii jak sama siedzi a Ty ciągle narzekasz że nikogo znaleźć nie możesz. Może Ty poprostu sama nie wychodzisz na miasto czegoś zjeść i wtym tkwi błąd. Łatwiej podejść do 1 kobiety i próbować zagadać jak do dwóch tym bardziej jeżeli facet nie jest zbyt pewny siebie

Oczywiscie ze wychodze sama - do kina, do kawiarni, cos zjesc do fast-foodu, zakupy w galerii i jesli juz ktos mnie zaczepia to jest to Turek, Hindus albo ktos taki (nie skupiam sie na ustalaniu, ale ciemna karnacja). Ale jakos nie chce takich, chcialabym Polaka, tylko ze Polacy mnie nigdy nie zaczepiaja ;/ widocznie nie mam tego typu urody.

Co wiecej na silownie tez chodze sama, bez zadnych kolezanek i nic z tego. No ale na silownie nie stroje sie w kuse topy i szorty, wiec moze to dlatego...

Gość gość
28 lat to już jesteś trochę starawa.

Gość Magda duże miasto
dołektotalny z jakiej części Polski jesteś :D ?

Gość Magda duże miasto
"28 lat to już jesteś trochę starawa' No gościu jak masz 16 lat to dla Ciebie na pewno starawa :D