Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PseudoBalerina

Czy to czas żeby się rozstać? Pomóżcie mi podjąć decyzję.

Polecane posty

Gość pampa lampa
Zreszta autorka i tak juz tu nie wroci....

Gość pampa lampa
Trolik przeszlosc zwiazkowa jest przeszloscia. tego nie trzeba obgadywac, tego juz po prostu nie ma. Tyle.

Gość .....----........
.

jak czytam sobie te posty to sobie mysle ze ja chyba niejestem niewidomy tyle tu dojrzalych i roztropnych kobiet a ja jakos w rzeczywistosci tak niewiele ich widze ale coz takie to czasy, ze o awanturujacej cholereryczce mowi sie ze kobieta wie czego chce i jest swiadoma sowjej kobiecosoci czasy gdzie jak kobieta urodzi dzieci to juz ma prawo wywracac wszyskim swiat do gory nogami bo przeciez urodzila, iluz widzialem niesamowicie spokojnych i ulozonych facetow traktowanych przez rozwydrzone babszytle jak gowno - tylko pytanie po co sie godzic. czasem sobie mysle a nawet jestem przekonany (ale to prawda taka jak swiat) ze wy kobiety uwazacie ze kompromis jest wtedy kiedy jest po waszej mysli. a to z dojrzaloscia nie ma nic wspolnego

pampa- nie zgodze sie, przeszlosc bardzo na nas wplywa, szczegolnie poprzednie zwiazki, mozemy patrzec na partnera przez pryzmat bylego, porownywac, powielac stare schematy...to czesto niszczy zwiazek i to mialam na mysli, stare, niezabliznione rany moga bardzo rzutowac na zwiazek obecny, dobrze to sobie uswiadomic i wyjasnic, szczesliwy ten kto potrafi sie od tego odciac...o to mi chodzilo

sdaf - prawda jest taka, że gdyby tym facetom to przeszkadzało to szukaliby szczęścia gdzie indziej. ;) Co do tematu - mam wrażenie, że autorce w ogóle na tym człowieku nie zależy. Ma go za "gówniarza" i tak go właśnie traktuje, jego motywy i plany nie są ważne, nawet o nich nie wspomina, liczy się to, że ona jest "stara" i zegar biologiczny jej tyka. W tym związku "coś" jest nie tak i to coś może być powodem dla którego jego wcale nie ciągnie do deklaracji.

Moorland- to sie nazywa syndrom sztokholmski ( czy helisinski jak kto woli) :) a odnosnie tematu glownego.. no ja bym niewytrzymal jakby mnei ktos ciagle gowniarzem nazywal pozdrawiam :)

Gość oranoo
W tym roku koncze 27 lat niedawno rozstałam sie z chłopakiem, bardzi to przezywam i rowniez czuje sie juz stara. Ale... wole miec te 27 lat i byc szczesliwa niz byc w zwiazku bez przyszłosci...

oranoo- dokladnie, znajdziesz swoje szczescie