Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jrhdfhghuryterfjfjhvjf

uwazam, ze kobieta powinna miec conajmniej 5 mezczyzn zanim

Polecane posty

podejmie ostateczna decyzje o tym jednym w druga strone podobnie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zaaneta93
tez tak mysle ! od nie dawna ale zgadzam sie

Udost臋pnij ten post

wczesniej myslalam, ze to niepoprawne i nieprzyzwoite ale absolutnie im wiecej doswiadczenia ma kobieta, tym lepiej moze wybrac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko pi臋膰 lasek?
nie wyobra偶am sobie nawet tego, 偶e mia艂bym zrezygnowa膰 z po艂owy panien z kt贸rym si臋 obecnie zadaj臋

Udost臋pnij ten post

Nie wyobra偶am sobie, 偶ebym mog艂a mie膰 tylu partner贸w. 殴le bym si臋 ze sob膮 czu艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarny kocur
Zgadzam sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kant dupy
Nie wiem czy a偶 5ciu, ale kilku powinna mie膰. Widz臋 po moich kolezankach z jaka swiadomoscia wybieraja facet贸w te co juz troche znaja temat a z jaka te swiezynki, serce sie kraje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amerykaniepiszglupot
nie powiedzia艂abym, 偶e co najmniej 5, ale na pewno zbyt ryzykowne mie膰 tylko jednego i od razu stawia膰 na niego ca艂e 偶ycie ;) ale przegi臋cie w drug膮 stron臋, typu 50 partner贸w to te偶 przesada i takiego faceta patykiem bym nie tkn臋艂a ;) my艣l臋, 偶e 3 to wystarczaj膮ca liczba aby wiedzie膰 czego si臋 w 偶yciu oczekuje od m臋偶czyzny (czy tam kobiety), cho膰 z pewno艣ci膮 wiek i d艂ugo艣膰 zwi膮zk贸w te偶 nie s膮 bez znaczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy znacie?
czy znacie jakies publiczne dzialania majace na celu zniszczenie i zlamanie polskiej, katolickiej obyczajowosci? Hmm?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Xxxvvv,..,
Kolega sensual to ju偶 pewno gratisy typu syf od "kole偶anek" pozbiera艂 ;) tak wi臋c ma si臋 czym chwali膰 haha kijem przez szmat臋 bym nie tkn臋艂a go艣cia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko pi臋膰 lasek?
x

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Xxxvvv,..,
Kiedy艣 Ci los odda za takie robienie lasek w chuya ;) haha a na ca艂e szcescie cwaniaczk贸w twojego pokroju na kilometr rozpoznaj臋

Udost臋pnij ten post

ostatnio NP: sexilem sie z kolezanka ktora nakreci艂em na swietny sex bez zobowiazan itp, widujemy sie bardzo czesto i sprawa jest jasno postawiona:) ps: jej by艂o bardzo dobrze bo sama teraz wo艂a :Da ja niebowziety

Udost臋pnij ten post

Niestety, ale taka jest prawda. A ci wszyscy ktorzy mieli po wiecej to tylko na ich zdrowie. Sama kiedys uwazalm, ze to musi byc jeden i jedyny. Z kazdym tym jednym i jedynym wiem, ze to jeszcze nie to. Nie ma w tym nic zdroznego, lepiej szukac i osiasc z jedna osoba na zawsze niz zwiazac sie z kims bo taka mamy moralnosc zaklamana.

Udost臋pnij ten post

Jesli sie stawia sprawe jasno nie ma w tym nic zlego, ze sie skacze z kwiatka na kwiatek. Gorzej byc takim zasranym tchorzem, robic w chuja na boki a grac przyzwoitke. Sama bylam w ukladzie gdzie spotykalismy sie na mile chwile, do teh pory sie przyjaznimy, jestesmy w zwiazkach i na zdrowie nam to wyszlo. Teraz mysle, ze gdy nie wyjdzie mi z mym partnerem, wejde w jakis luzny uklad.

Udost臋pnij ten post

Nie znam sposobu na nasze zaklamanie. Ok, moze sa ludzie ktorzy maja nature bardzo ukladna, nie potrzebuja wrazen, natomiast znaczna wiekszosc, wlasnie szuka. Niestety, znam wiele par gdzie sa ze soba po 10 lat maja 24 lata i jednego partnera, a wala sie po katach. Mam kolege, ktory bez zadnych skrupulow zaproponowal mi seks, nie obrazilam sie bo znam jego obyczajowosc oczywiscie nie skorzystalam, ale tez jego otwartosc sprawia ze jesli stawia tak sprawe kobieta niepotrzebnie sie nie ludzi.

Udost臋pnij ten post

Jaki idiotyzm? No i co w tym zlego? Ja nie mowie, zeby pakowac sie do lozka na dyskotece bo nie o takim badaniu i poznaniu mowimy. Mozna wchodzic w zwiazki, dzieki znajomosci nie tylko swoich potrzeb, checi seksualnych rowniez poznajemy typy psychologiczne facetow. Pozniej ta charakterystyka nam pozwala wybrac najlepszy typ.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Xxxvvv,..,
呕e tak koleg臋 zacytuj臋 " heeeeee nigdy bym Ci nie powiedzia艂 偶e 50zawsze m贸wie ze 2 lub3" to wg Ciebie nie jest robienie w chuya? :) i jako艣 nie chce mi si臋 wierzy膰 偶e przed ka偶d膮 jedn膮 stawia艂e艣 spraw臋 jasno :) no chyba 偶e wygl膮dasz nie gorzej ni偶 Brad Pitt to zwracam honor :P chocia偶 z drugiej strony te czasy s膮 tak popier*olone 偶e mnie to ju偶 nic nie zdziwi haha

Udost臋pnij ten post

wiesz nie wygladam jak brat pitt:) ale jak to s艂ysza艂em ma bu偶ke skurwiela... mo偶e to Was kreci bardziej ni偶 grzeczni ch艂opcy;) no kurde nie spowiadam si臋 ile mia艂em partnerek, urywam temat i tyle albo m贸wie 偶e 3:) czy to jest robienie w chuja? oszukiwanie typu ty jedyna do konca zycia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amerykaniepiszglupot
no to jak sprawiasz spraw臋 jasno 偶e szukasz panienki do seksu to chyba nie musisz si臋 t艂umaczy膰 z ilo艣ci przelecianych? uwierz mi, 偶e po sposobie bycia mo偶na 艂atwo rozpozna膰 cwaniaczka co to my艣li, 偶e ka偶d膮 mo偶e zaliczy膰 ;) ale s膮 kobiety, kt贸re na to nie polec膮 ;) a jak ju偶 kto艣 zauwa偶y艂 to raczej w艂a艣nie lecisz w chuya...

Udost臋pnij ten post

Owszem idiotyzm, bo jezeli jestem w zwiazku dajmy na to z 1 facetem i jest nam dobrze, jestem szczesliwa, czuje ze do siebie pasujemy, on tez tak czuje, co zawsze mi powtarza, to co? Mam teraz go rzuca膰 i biec szuka膰 kolejnego, a potem jeszcze kolejnego, zeby czasem sprawdzi膰 jak chujowo b臋dzie mi z innymi (pod kazdym wzgledem), zeby potem probowac wrocic do mojego idealu, co juz prawdopodobnie bedzie niemozliwe?:D Po chuja takie uog贸lnianie, 偶e cos powinno sie? Ja tam nie czuje ze cos powinnam. Poza oczywist膮 oczywisto艣ci膮- bycia wiern膮 mojemu facetowi :classic_cool:

Udost臋pnij ten post