Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskretnie

śmierdzący zapach moczu wpływa na test ciążowy??????????

Polecane posty

Gość dyskretnie

kilka tyodni temu mogło dojść do zapłodnienia mam bolącepiersi nudności brak okresu jestem senna ale od paru dni przy oddawaniu moczu piekło mnie a teraz mam żółty kolor moczu który poprostu śmierdzi jak jakaś chemia no nie wiem do czego to porównać no ale już bez pieczenia. robiłam test ciążowy dziś rano i niestety negatywny moje pytanie brzmi czy ten zapach moczu może wpłynąć jakoś na wynik testu bo już sama nie wiem co myśleć do gina mam za miesiąć a ja tak chce tego dziecka:( może to głupie ale pocieszam się myślą że to przez ten zapach wyszedł negatywny

Gość dyskretnie
niech ktoś napisze swoją opinie proszę bardzo mi to pomoże

Gość take on me
to raczej jakieś zapalenie pęcherza. i pewnie okres przyjdzie lada moment.

Gość ja poszłabym szybciej do
lekarza, nie czekała aż miesiąć - masz jakieś zakażenie, a jak chcesz mieć dziecko to musisz być zdrowa.

Gość to nie ciąża
kilka tygodni po stosunku test bylby pozytywny. Masz infekcje ktora nie ma wplywu na test

raczej nie, ja wiem że tonący brzytwy się chwyta, ale to chyba raczej nie ten przypadek ;) swoją drogą, ja miałam baaardzo dziwny zapach moczu i to było zakażenie e.coli. KONIECZNIE idź do lekarza.

Gość Gabrysia_Wroc
ojjj, ja robiłam 3 testy, jeden z porannego moczu i tez był ciemny i nie pachniał przyjemnie, bo wszystko uleżało się przez noc i normalnie wyszły dwie krechy, więc raczej zapach nie ma tu nic do rzeczy :)

Gość dyskretnie
czyli nie ciąża:((

Gość dyskretnie
czyli mam iśćdo lekarza tak?? będe starała sie dalej o dzidzie ale po tym jak już będe wyleczona.

Gość dyskretnie
dodam że od kilku dni nie występuje u mnie zaden ślus a to przecież nie jest normalne

u mnie jak zaszłam w ciążę to mocz śmierdział :D znaczy mi śmierdział, nie wiem.. jakimiś antybiotykami albo coś takiego brrr.. przez kilkanaście tygodni przeżywałam traumę w kibelku :D teraz już przestał na szczęście.. Pewno to wina hormonów

Gość dyskretnie
juz nie wiem co myśleć dlaczego by mnie już kilkanaście dobrych dni bolały piersi

Gość dyskretnie
chyba już nikt nie napisze

Gość zxzx
kilka tygodni czyli ile dokładnie?

Gość dyskretnie
kilka tygodni co/?

Gość dyskretnie
jeśli o zapłodninie chodzi to mogło dojć do niego 30 kwietnia

Gość dyskretnie
przepraszam 21 pomyłka....

Gość zxzx
po miesiącu test jest wiarygodny.

Gość dyskretnie
musi do mnie w końcu dojść że kolejny raz się nie udało:(

Gość zxzx
To jakie masz cykle jeśli testy robisz po miesiącu od stosunku?

Gość dyskretnie
bardzo nie regularne raz 28 40 a czasami dłuższe czy krutsze

Gość dyskretnie
co 28 czasem 34 czy nawet 40 coś... masakra

Gość zxzx
A co lekarz na to?

Gość dyskretnie
podobno taka moja uroda... aj już nie wiem powoli trace nadzieje..

Gość trararrararra
Skoro starasz się o dziecko,to dlaczego nie kochacie się w dni płodne i ostatni stosunek kiedy mogłaś zajść był miesiąc temu???:/ Troszkę tego nie rozumiem. Ja starałam się ponad dwa lata i współżyliśmy bardzo często.Jak zaszłam,to nie wiedziałam w którym dniu cyklu,bo seks był codziennie:) Ale nie wyobrażam sobie starać się o dziecko raz w miesiącu...Może nie możesz zajść przez to że za rzadko uprawiacie sex?

Gość dyskretnie
ponieważ mój meżczyzna miał problemy zdrowotne i nie mogliśmy tego robić ale już nie długo bedziemy mogli sie kochać wiec znowu do dzieła choć myśle ze moge miec jakies problemy lub trudno mi zajść w ciaże ale od tych lekarzy słysze tylko jedno a badania niby wyszły ok

Gość trararrararra
U nas też badania były ok,a dziecka nie było:/ Zaczęłam mierzyć sobie temperaturę w pochwie codziennie o tej samej godzinie bez wstawania z łóżka po przebudzeniu.Do tego testy owulacyjne i sprawdzanie śluzu i wreszcie się udało:)Ale psychicznie też odpuściliśmy-minęły 2 lata starań więc zapisaliśmy się do kliniki niepłodności (nie zdążyliśmy tam dotrzeć,bo przed samą wizytą test ciążowy wyszedł pozytywny)U nas ponoć psychika zrobiła swoje...zostało mi jeszcze 10 tygodni i będę miała córkę przy sobie:)A Wy ile się staracie?

Gość dyskretnie
początki 4 cykle ale i tak już jakoś zaczynam się martwić wydawało by się że to takie proste ale nie jest. ale myśle że coś jest nie za za ciekawie ze mną ponieważ jeszcze kilka lat temu miałam sporo okazji żeby zajść a to seks po pijanemu z wytryskiem do srodka a to inne sytuacje ale to wybryki za 18 lat i po mimo tego nie byłam w ciąży nie wiem nie którzy za pierwszym razem mogą tak zazdroszczę...