Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszona Kobieta...

Ciąża 5 tydzień

Polecane posty

Dziewczyny zaczynam świrować z braku objawów jestem w 5 tygodniu ciąży i kompletnie nic mi nie dolega jedynie przy dotyku mam wrażliwe sutki a tak to nic większość dziewczyn mówi że przed testowaniem aż do około 8 tygodnia bolał ich brzuch a mnie w ogóle nie bolał i nie boli wizytę mam końcem maja byłam wcześniej w 4 tygodniu ale na usg lekarz nic nie widział boje się

Gość cóż......
a to musi być wszystko jak w książce? nie panikuj, nie musisz mieć objawów.

heh jak będziesz tak świrować, to na porodówkę wywiozą cię w kaftanach :D jezzzzzzzzuuuuu skąd się biorą takie idiotki?

raczek 99% kobiet ma objawy ja żadnych mam za sobą obumarcie ciąży gdzie też nie miałam żadnych objawów

pikolinka wiesz co zachowaj sobie takie teksty dla siebie ja nie znam kobiety bez objawów ciążowych

Nie masz co panikować, jeszcze będziesz wspominać te czasy jak mdłości i wymioty nie będą dawać Ci żyć. Brzuch wcale nie musi boleć. Łykaj Folik i niczym się nie martw.

Gość Onnaaa,.
Tez nie mialam objawow do 7 tygodnia, oprocz sennosci i lekkich bolow piersi. A jest wszystko ok. I w 6 tygodniu bylam na usg i byl juz zarodek z bijacym serduszkiem. Nie ktorym dziewczynom dopiero kolo 7-8 tygodnia widac na usg zarodek, bo owulacja mogla byc pozniej. Na razie nie masz czym sie martwic bo za wczesnie. 5 tydzien to poczatek.

Gość ...spoko.....
...ja też nie miałam żadnych objawów, zero plamień, brzuch nie bolał, nic, kompletnie nic, tylko piersi bolały, zero zachcianek, zero kaprysów, humorów, mdłości :)) ciesz się, że nie musisz tego przechodzić i nie martw sie na zapas :))

Gość Onnaaa,.
I na forum gdzie jestem duzo dziewczyn tez tak mialo, i sie martwily, niepotrzebnie. Wiec nie wiem skad to 99%

Gość ...spoko.....
...ja tez tylko ból piersi miałam i senność, ale to później, teraz jestem w 28 tyg. i cały czas czuję sie rewelacyjnie :))

Gość nie martw sie.....
ja jestem w 7 tygodniu ciazy i tez nie mamz adnych objawow. Bylam juz na usg i na wizycie i jest wszytsko ok ale bylam na tej wizycie teraz w 7 tygodniu a nie w 5. Nie martw sie, napewno ejst wszytsko ok, poprostu zawczesnie mialas usg:) mi wlasnie kazdy mowil zebym nie szla zawczesnie bo moze lekarz nic nie zobaczyc i ze bede sie denerwowac:)

dzięki dziewczyny po tej obumarłej ciąży jestem przewrażliwiona gdybym była chociaż senna albo coś to bym się tak nie martwiła a tak to ciągle się denerwuje :( tak bym chciała by wszystko było dobrze

mam nadzieje że na następnej wizycie już zobaczę swojego maluszka i przestanę się martwić :)

Gość nie martw sie.....
ja tez senna zabardzo nie ejstem. Znajome mi mowily ze godzina 21 a one szly juz spac a ja moge do 2 czy 3 w nocy nawet siedziec:) Tez sie na poczatku martwilam brakiem objawow ale czasem widocznie dziewczyny tak maja. Niektore od poczatku maja mdlosci i wszytskie inne objawy a inne przechodza ciaze bezobjawowo:):) bedzie wszytsko ok, zobaczysz:) pojdziesz na nastepne usg i uslyszysz serduszko:)

nie martw się : Jesteś kochana dzięki za słowa otuchy mam nadzieję że po usg się uspokoję :)

oj nie mart sie ja w 7 tc dowiedziałam się o ciąży i w tedy dopiero objawy sie zaczely

Gość onabezogona29
znowu autorko zakładasz ten sam temat? A za tydzień założysz brak objawów ciązy w 6 tyg ? Albo jesteś pusta albo głupia do bólu. Trzeba było w szkołę kamieniami nie rzucać

Gość Ja byłam szczęśliwa
że nie miałam żadnych mdłości i wymiotów w ciąży...

Gość nie martw sie.....
bedziesz swietna mama a dzidzia urodzi sie zdrowa. Nie wysilaj sie o dbaj o siebie. Brak objawow to naprawde nic zlego. ja tez o tym czytalam:) tzn o braku objawow bo sie martwilma i gdzies przeczytalam ze takie dziewczyny bez objawow to szczesciary:)

pozostaje mi czekać do wizyty i się nie zamartwiać będę się starać :)