Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddam.herba

Oddam Suplementy Herbalife Na Odchudzanie Za Półdarmo

Polecane posty

Gość oddam.herba

Pozwól, że wyjaśnię dlaczego chcę oddać produkty za półdarmo... Miałem kiedyś przyjaciela, którego znałem kilkanaście lat. Był on w miarę normalny... dopóki nie zaczął pracować w Herbalife. Pieniądze uderzyły mu do głowy z siłą co najmniej kilkudziesięciu megaton. W jeden piękny dzień, wykorzystując oczywiście moje przyjacielskie zaufanie, namówił mnie na złoty interes. Wystarczy tylko zainwestować nieco pieniędzy.... Pewnie domyślasz się co było dalej. No i cudowna transakcja została dokonana. Po czym mojego byłego przyjaciela już nie obchodziło co zrobię z produktami, zero jakiejkolwiek pomocy z jego strony. Cena za życiową nauczkę, naiwność i zaufanie przyjacielowi była wysoka. Tak więc, mam nieco tych produktów (zarówno jedzenie jak i kosmetyki) i nie jestem w stanie ich zużyć. Produkty te były zamówione z hurtowni Herbalife, są oryginalnie zapakowane. Jeśli przez nikogo nie zostaną wykorzystane to wylądują w koszu na śmieci. Jedyny minus to taki, że za długo czekałem aby coś z tym zrobić i niektóre z nich są miesiąc lub dwa po terminie, więc oddaje je za jedną czwartą normalnej wartości. Kupione były je ze zniżką 50%, tak więc na każdym produkcie tracę połowę jego ceny. Nie zależy mi na pieniądzach, chcę tylko zakończyć tą przygodę. Wysyłam za pobraniem, więc przekazujesz gotówkę listonoszowi, kiedy paczkę będziesz mieć w ręce. Jeśli jesteś zainteresowana(y) to pisz na oddam.herba[małpa]gmail.com, podeślę listę produktów z ich datami. Niech to ogłoszenie będzie także ostrzeżeniem dla innych przed nieuczciwymi dystrybutorami Herbalife. Informacja ta została dodana w kilku forach, więc proszę najlepiej pisz na maila.

Gość mnie to też*
kto kupi ten badziew? na dodatek przeterminowany? nie wstyd ci proponować coś takiego ludziom za pieniądze?