Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka92

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość dsvg
taka sukieke wybrałas ze nie masz zbytniego pola do popisu z butami czy dodatkami ;p

Czarne szpilki baz ozdób, skromne kolczyki i gładką kopertówkę czarną albo białą. Kiecka jest s takim wzorem, że ciężko zaszaleć, poszłabym w minimalizm i klasykę.

Czarne albo białe :) Lepiej czarne to do innych rzeczy przydadzą się. Z biżuterii zrezygnuj lub jakieś perełki w uszy.

Gość u nas jest 6 lat roznicy
czerwone, fioletowe lub zlote buty i torebka:) musi byc trzeci kolor wyrazisty i rozswietlajacy;)

wlasnie wiem ale tu ciezko trafic fajna sukienke ponizej 100 euro a nie dam tyle za sukienke ktora bede miec na sobie pare godzin.... chodzi mi glownie o to jaki zakiet i buty(musze miec na plaskim obcasie)

Gość jkljk,
troche cie z ta kiecka ponioslo... zwykle czarnwe szpilki i zwykla czarna kopertowka skromne kolczyki i to wszystko ale mnie taka sukienka to sie wydaje do pracy i na to zakiet czarny a nie na wesele...

Gość u nas jest 6 lat roznicy
jednak styl obu dodatkow klasyczny, bez zbednych modowych szalenstw - topowa juz jest kiecka:)

Gość jgfbcgcjnnn
Np. Tylko czerwone szpilki !;; i zwykle kolczyki

Jak jesteś opalona, to założ gładkie szpilki na platformie z kolorze szamaragdowym albo kobaltowym ;) jak dobierzesz czarne/ białe dodatki, to wyjdziesz na nudną ciotkę- klotkę

to holenderska mode ponosi;( niestety przy moim wzroscie 158 i wadze 44 kilo mam pod gorke,a wesele za 2 tygodnie wiec nie mam czasu na szukanie niczego innego;/