Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor of London

Dziewczyny pomocy!! Ktora z Was dobra w gotowaniu??

Polecane posty

To ta Cieslak nie wie kto jest ojcem jej dziecka? Boze, ale obciach 🖐️ Biedne dziecko. Ma matke puszczalska, co to co chwile "nowych wujkow" przyprowadza i w dodatku nie wie na 100% kto jest ojcem dzieciaka... Ty wez tego syna lepiej oddaj jakiejs porzadnej rodzinie do adopcji, bo dziecko sie napatrzy za mlodu, tylu kawalerow sobie matka sprowadza... :(

"jak nie wierzycie to prezes wertyp moze potwierdzic" Skoros chuda to latwo ci te kosci mozna polamac 🖐️ Jednym dmuchnieciem ;) Mam nadzieje, ze w szkole jakies ciemnoskore dziewczyny dadza ci wycisk, szkapo :D A skoro o Prezesie Wertypie mowa... zrobilas juz mu tego lodzika tak jak obiecalas czy nie? Wiesz, chavsy musza sie z chavsami trzymac. To idealna partia dla ciebie 🖐️

Gość hiehiehie
omg wertyp kolejny patologiczny typ. Pasujecie do suebie jak ulal. Glupia, chuda blondyna i rownie glupi nieudacznik :D

Gość tv hd tv
Modliszka jest kundlem a sama drze jape. Hipokrytka :D

Gość odkrywam posty
.

Gość ciach ciach ciacho
Lepiej byc mixem bialo- ciapackim niz miec ojca ktory jest inbred zielonooka chuda blondynko z gownem zamiast mozgu.

Gość odkrywam posty
up

Gość Jan Pawel II duch
Zaprawde powiadam Wam, pojdziecie wszyscy do piekla

Gość odkrywam posty
.

Gość do jasnej ciasnej co jest
up

Gość Norwegia Norwegia
Mayor i si-xa czyli domowa. no ostatnio slawne jestescie

Gość do jasnej ciasnej co jest
up

Gość kuchareczka437
Ja znalazłam ciekawe przepisy na forum daymynews.pl, uważam, że warto tam wejść i zobaczyć co tam się dzieję. Może pomyślicie podobnie jak zobaczycie co tam się dzieje.

Gość Natalia 26
Ja korzystam tylko z www.gotujmy.pl, a za najlepsza strone uwazam www.wielkiezarcie.pl

Trzecia strona leci... Juz tysiac piecsetny raz czytam ze moj facet mnie nie chce niby.. To ja sie pytam czego on w takim razie ode mnie chce? Moze go do lozka przykulam zeby mnie nie rzucil? Szosty rok razem :). Ktora z was moze sie pochwalic takim stazem?:)

Gość si-xa jestes
?

No ja po raz kolejny czytam, ze mnie facet rzucil. :D To z kim w takim razie mieszkam? Poza tym znawczynie cudzego zycia wiedza ilu mialam mezczyzn, z kim spalam, kto mnie rzucil.... Nie mowiac juz wiecej o tym czemu ja go rzucilam... Pewnie wiedza tez co robie dzis na kolacje i gdzie wyjezdzam w tym roku na wakacje. :P Nie bede juz komentowac tego jakiego slownictwa uzywaja.

Gość nnjkssrr
sixa to sixa, przynajmniej nie ściemnia ale ty Mayor nie udawaj świętą:o

Gość si-xa jestes
mam pare pytan

Si-xa sloneczko nie osmieszaj sie z tym "szosty rok razem". Ja z mezem 5 lat po slubie a 9 lat ogolnie razem. No i co z tego? Jakies specjalne wnioski za chwile wyciagniesz czy nadal uwazasz, ze jestes tu jakas rekordzistka co do stazu? 🖐️ Cieslak, no ty masz słownictwo jeszcze lepsze od nas, ale na pomaranczowo, takze skoncz pitolic cielaku. Klamiesz Pinokio... ;)

Gość hgfsdffbjdbfkb
hgg

Slucham cie :) Ps. Potwierdzam, z facetem mayor rozmawialam wczoraj I z tego co mi wiadomo jak najbardziej jej nie rzucil ;)

Najpierw to udowodnij, bo mowic to sobie kazdy moze... 🖐️ Juz nie skomentuje Twojego slownictwa. Napisalam juz wczesniej, bodajze wczoraj: mnie Cie jest tylko i wylacznie zal. Myslisz, ze interesuje mnie opinia jakiejs umyslowo niepelnosprawnej nieszczesliwej kobiety z forum? Nie, nie interesuje. A teraz zmykam bo mi sie jedzenie przypali.

Lalilla-->to ty masz problem jakis z moim zwiazkiem a nie ja z twoim. Wez sie okresl o co ci biega bo nie rozumiem.

Gość si-xa jestes
sixa gdzie ty tak wlasciwie mieszkasz?

Gość hiehiehie
mayor nic nie trzeba wiedziec sama sie wygadasz :D mieszkasz ze sponsorem, zapodac zdjecie? btw powiedz mu ze makijaz go postarza :D