Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flasinka

Od jakiego wieku wpuszczalyscie dzieci do miejskiej piaskownicy?

Polecane posty

Gość flasinka

Piaskownice sa u was kryte? Moje dziecko ma 7 miesiecy, ladnie siedzi, ale mam pewne opory...

Gość nie przesadzajcie
ja bym do takiej piaskownicy dziecka nie wpuszczala. Nie wiesz czy jak nikt nie widzi nie chodza tam jakies pieski i nie sikaja itp itd. Ale nie kazdy moze miec piaskownice przy swoim domu tlyko dla swojego dziecka. Ja bym jednak do takiej ogolnje dziecka nie wpuszczala

Gość flasinka
Nie mam niestety ogrodu, ale moze zakupie jakas mala na balkon..

Gość tfuj
Nie popadajcie w paranoję :D moje dziecko miało 9 m-cy jak pierwszy raz byliśmy w piaskownicy.

Gość dfgvuysdgvuysdg
O matko:O Jak byłam dzieckiem to wpierdalam piach z piaskownicy garściami i żyję i mam się dobrze. Nie myte owoce, piłam wodę z kałuży i z rzeki:D Dzieciństwo na przełomie lat 80 i 90. Piękne czasy.

Gość no jakby to
Od XXI.

Gość do poprzedniczki
o matko to ładne bagno miałaś w żołądku i wiesz, życie w brudzie tak szybko nie zabija więc się nie noś tak że jeszcze żyjesz :D

Gość do poprzedniczki
chodziło o dfgvuysdgvuysdg

Moje dzieciaki siedziały w piachu odkąd tylko raczkowały. Mam piaskownice pod domem, ale to nie to samo co kłtnie o zabawki i wspólne zabawy. Starszy się kiedyś najadł piachu i miał całą buzię w białych wykwitach. Po kilku dniach kuracji minęło. Dziś ma 10 lat i jest cały i zdrowy. Nie popadajcie w paranoje z tym chronieniem dzieci.

Gość ale bym ci
mam piaskownicę balkonową :) do piaskownicy parkowej zaczęłyśmy chodzić jaka mała skończyła rok, zdecydowanie woli parkową , mamy stałych bywalców , która mama pierwsze przyjdzie , ta sprawdza piasek , grzebiąc grabkami :D

Gość aż nie do wiary!!
to naprawdę jest nie do wiary a przypomnijcie sobie swoje dzieciństwo, też na Was tak chuchali i dmuchali? a potem pzedszkola zainfekowane bo jedno dziecko podłapuje od drugiego, a dlaczego? bo trzymane pod kloszem, gdybyście mogły to byście je w akwarium hodowały?

Gość aż nie do wiary!!
przedszkola *

Gość csdf
od roku