Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama 7382738279

Jakie macie wózki???? Bardzo proszę o odp

Polecane posty

Mam el nino babyactive cena z fotelikiem maxi cosi ok 2000 zł. Ma to czego szukasz. Regulowany podnóżek, skrętne blokowane koła. Do tego obracane siedzisko. Bardzo dużą budę chroniącą od wiatru i słońca. Oparcie gondoli się podnosi. Jest lekki i wygodny , ogólnie mogę polecić

Ja mam hauck manhattan, na spacerowce mi za bardzo nie zalezy bo mam fajna po strszej corci:-)

Gość cradlee
Mam Mutsy 4 Rider. Dla mnie idealny, ale wiem, ze nie wszystkim moze pasowac. Minusy: -jest ciezki, jesli ktos mieszka w bolku bez windy to raczej nie polecam noszenia go codziennie po schodach -jest tez duzy po zlozeniu, mimo to miesci sie nawet w malych bagaznikach samochodowych, bo mozna bardzo latwo odchepic wszystkie kola i zlozyc wozek na plasko (miesci sie w citroenie c3 bez problemu z duza walizka podrozna) ale ogolnie polecam go osobom, ktore maja wieksze bagazniki samochodowe Plusy: -opcja z pompowanymi kolami, swietna amortyzacja, nadaje sie na kazdy teren (mozna dokupic kola gumowe, sa sporo lzejsze) -przednie kola obrotowe, zwrotny jak cholera ;) latwy do prowadzenia -solidna raczka, mozna porwadzic wozek uzywajac tylko jednej reki, regulacja raczki- nadaje sie dla bardzo wysokich rodzicow) -regulacja oparcia, rozkladane na plasko, regulacja glebokosci siedziska -mozliwosc montowania przodem i tylem do kierunku jazdy Dla mnie jest to wozek idealny, nie musze go nosic, mam na codzien samochod combi z wielkim bagaznikiem, wiec moge tylko same plusy o tym wozku napisac. Wiem tez, ze sa negatywne opinie o tym wozku, zazwyczaj dotycza jego wagi. Dla mnie jest to jednak idealny wozek 2w1 (fotelik maxi cosi montowalismy na adapterach). Nadaje sie na wies, do lasu, na plaze i centrum handlowego:D Pozdrawiam

Gość Szpindlerowy mlyn
Wozek trzeba wybierac ze wzgledu na swoje potrzeby, miejsce zamieszkania, swoja aaktywnosc, czy jezdzisz wiecej samochodem czy na nogach, ja przy pierwszym dziecku mialam roan marita bo mieszkalam przy lesie, duzo spacerowalam po roznych terenach i wozek sprawdzil sie super, teraz przy drugim dziecku mieszkam w miescie i mialam zupelnie inny wozek, zainwestowalam w mala uzywana, zwrotna gondole a jak tylko zrobio sie cieplo a maly zaczal siedziec kupilam spacerowke maclaren techno xl i jestem bardzo zadowolona

Gość Ja mam navingtona
cadeta- patrzałam przede wszystkim na to aby wózek był lekki. Duża gondola, skrętne koła, cena wózka 2w1 1500.

Gość kgklhl
dzięki Miarka:) strasznie sie "napaliłam" na ten wozek el nino. jesli mozesz napisz proszę czy: 1. jest tak lekki jak podaje producent? mieszkam wysoko i wlasnie jego waga zwrocila moja uwage i bardzo nie chcialabym sie zawiesc. 2. czy szerokosc siedziska spacerowki 30 cm jest wystarczajaca? dziecku nie jest ciasno zima kiedy ma na sobie kombinezon? i czy to prawda ze oparcie spacerówki nie stawia sie do pionu? a jesli tak to czy to jest duzy problem? i czy rzeczywiscie gondola przechyla sie do przodu? te dwa ostatnie manakamenty wyczytalam z innych opinii na temat tego wózka niestety opinii jest strasznie mało.

Gość onabezogona29
http://www.adbor.pl/3,ZIPP Ja mam taki, całość kosztowała mnie niecałe 1000zł. Jestem super zadowolona

Spacerówka jest duża , bardzo duża i ma 40 cm nie 30. W zimie mała miała w niej wsadzony polarowy śpiwór i miała dużo miejsca. Chyba jeszcze tą zimę w niej spokojnie objeździ. Oparcie jest praktycznie do pionu , minimalnie nie. Ale to w niczym nie przeszkadza. Wózek jest lekki, nie ważyłam go nigdy ale spokojnie wnosiłam go z dzieckiem. Łatwo można go rozmontować. Tj gondolę , stelaż i kółka te duże można zdjąć. Spokojnie do każde auta wchodzi bo gondola się spłaszcza. Trochę większy problem jest ze spacerówką bo jest w jednym nieskładanym kawałku i zajmuje więcej miejsca. Z tym pochylaniem gondoli to prawda.Jest to pewien mankament. Ale można go zniwelować podkładając pod materacyk np złożoną pieluszkę. A jak dziecko starsze to podnosisz oparcie w gondoli.

Gość kgklhl
dziękuję za bezcenne informacje:) super ze wozek ma ta jedna tylko wade bo spelnia wszystkie moje kryteria. teraz z czystym sumieniem moge go kupic:)

Gość gość
Mam wózek polskiej firmy Anex Sport. Od kąd go używam ( 10 miesiecy) wózek sprawdza sie w każdej sytuacji. Mieszkam w miescie ale czesto wyjeżdzam do przyjaciół którzy mieszkają na wsi gdzie brak chodników i prostych uluczek. Ten dobrze amortyzowany wozek idealnie sie tam sprawdza. Gondola używana była przez 5 mies ale tylko dlatego ze moj synek sie juz w niej nudził. A w spacerówce ktora jest duza i wygodna spacery okazaly sie tylko przyjemnością.

Gość gość
Mamy nowy model Anex Cross. Jest mały i zgrabny. Super sie prowadzi i latwo sie składa. Dobra jakość materiałów. Polecam

Gość gość
Ja mam Anexa Sport kolor rudy bodajże sp14. Bardzo ładny i prościutki w obsłudze wózek. Duża gondolka i fajne kształty nie wspomnę o super regulowanej amortyzacji.

Gość gość
Mam Anex Sporta. Moge go polecić. Lekki , dobrze amortyzowany , idealny dla każdego. Regulacja wysokości rączki bardzo przydatna . Regulacja amortuzacji . Dyże pompowane koła. Duża spacerowka i gondola. W komplecie folia i moskitiera. Można dokupić na lato parasolkę firmową pod kolor .

Gość gość
Coneco tylko i wyłącznie 3w1 !!!!!!!!!!!!!!! Anex tak szybko jak kupiłam tak szybko się pozbyłam!

Gość gość
Tyklo i aż :-) mam Anex Sporta. Naj naj wózek na rynku. Cały czarny. Czarna aluminiowa rama i czarna duża gondola. Prezentuję się bardzo elegancko. Jestem mega zadowolona.

Gość gość
Posiadam Anexa Sporta. Uważam ,że zakup udany. Wózek spełnił nasze oczekiwania i jesteśmy zadowoleni. Mogę polecić

Gość gość
My kupiliśmy Anexa Crossa ten nowy model. Polecam bo niezawodny i piękny.

Gość gość
Zdecydowałam sie na Anex Sporta . Dzieki ogromnej ilosci poztywynych komentarzy na jego temat. I ja teraz moge napisac pozytywny komentarz. Wózek fantastyczny. Polecam

Gość gość
Mam troszkę tańszy Amelis ale jest równie świetny, wygląda przepięknie, zwłaszcza detale są bardzo dopracowane, a w zestawie ma też wiele akcesoriów więc niczego nie musiałam od razu dokupować.