Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilinianka 26

nie rozumiem zachowania męża

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] Maciek B. No wiem przeciez. Nie musisz mi pewnych rzeczy wyjasniac, czasami biore Cie pod wlos. pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego 22:12 [zgłoś do usunięcia] błękitna czerń Ha, Ty łobuzie. 22:22 [zgłoś do usunięcia] Maciek B. No niezly ze mnie urwis. pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego 22:25 [zgłoś do usunięcia] błękitna czerń W rzeczy samej. xx no kurwa :-)

skoro Ci wykrzyczał że jest z Tobą dla syna to czego oczekujesz od niego???? czułości??? kwestia czasu kiedy sie rozstaniecie i myślę że raczej związek jest wypalony(z jego strony na pewno)...mniej dziewczyno trochę godności ...

kolezanke??? jestes bardziej pierdolnieta niz myslalem, imperia nie jest moze az taka kretynka jak ty ale bystroscia rowniez nie grzeszy :-)

Zawsze szczery , a Ty skąd taki dialog wytrzasnąłeś ? :D

koncowka jest pikantna : 07:38 [zgłoś do usunięcia] Maciek B. Ostatnio sie nie wysypiam. Bede zas. pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego 07:40 [zgłoś do usunięcia] błękitna czerń Pij ciepłe mleko jak się kładziesz. W końcu tak lubisz mleko. x hahahahahah

Tak zawsze szczery , szczególnie w Twoich oczętach . Nikt nią nie grzeszy prócz Ciebie .

To może koleżanka topikowa po fachu , krowę mu sprezentuje?:)

Nikt nią nie grzeszy prócz Ciebie x pomyslmy: sukienka, yeez, ms, regres, niuniek kozera, ofek, demascenka, zmanier - no faktycznie nikt :-)

zawsze szczery, jesteś zbyt ograniczony by zrozumieć niektóre rzeczy, po drugie jak coś cytujesz, to doczytaj całość,a Maciej nie lubi mleka

Oj jaka lista . I po co taki wysiłek ?:) x A nie wiem czy akurat ma zadatki na krowę ta osoba .

kurwa kretynko, piszesz dwa razy, ze nie mozesz mnie czytac a dalej do mnie piszesz? nie widzisz jak to ocieka debilizmem?

Oj jaka lista . I po co taki wysiłek ? x dla ciebie wypisanie paru nickow to wysilek? hmmm moze popracuj nad kondycja :-)