Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KiQÓt

...Polskie kłody.....zdesperowane histrioniczki....

Polecane posty

Gość KiQÓt

..wszystkie ,,kobiety,, tutaj zajmujące głos i snujące swe mętne wypowiedzi z poziomu intelektualnego ,,dody elektrody,, ... wychodzące z założenia że są niezwykle światłymi i wyzwolonymi bo zamieniły majty na stringi nie zauważają że w stosunku do dziewczyn innych nacji są BEZNADZIEJNE .....blachary tipsiary niejednokrotnie po uniwersytetttttach co nie oznacza wcale że ich głupota została wykształcona..... .... w stosunku do Czeszek,Rosjanek,Niemek, już nie mówię o Latynoskach jesteście tempymi Kłodami i zleżałymi podkładami kolejowymi o inteligencji seksualnej kamienia ... .....Polki to dno kobiece,przereklamowana iluzja...maciory mają więcej seksapilu i gracji nie mówiąc o guście i wyczuciu piękna....pomijam kwestię intelektu i duchowości..... ...kiszony ogór z miodem... to jest konglomerat który obrazuje Polkę... ....najczęściej z zachowaniami histrionicznymi.....

...ojciec rÓÓchali matkę....a cha! to jest ...,,sex,,.... x ...twoja wypowiedź świadczy o poziomie który reprezentujesz....łagodnie mówiąc... x hipokryzja

Gość o tak, zwlaszcza
w porownaniu do niemek :classic_cool: a powiedz autorze, ile razy zostales odrzucony przez Polke?

Gość opium kok
Kolejny frustrat na forum wiejący pogarda do kobiet.Nie dziwne ze żadna go nie chce.

Gość taki jeden facet 28
mieszkamy w katolickim konserwatywnym kraju ,gdzie seks przez wiele lat to temat tabu i gdzie matki zakrywają dzieciom oczy przy scenach lekko erotycznych w telewizji , gdzie jak dziewczyna zacznie bardziej kusząco ruszać biodrami to ją wyzwą od dziwek ...to czego się kurwa dziwić ?

Gość kłoda_młoda
ktoś wstał lewą nogą 😴

Gość kłoda_młoda
nerwica to choroba, to się leczy 😴

Gość trochę rozumu
Rozumiem, jąkanie się to poważny problem. Stąd kompleksy. Ale głowa do góry, może kiedyś któraś Cię zechce :)

Gość lkljhnk.
autorze a kropek wiecej wstawic sie nie da w twoje teksty?

Gość kłoda_młoda
pewnie się da tylko w przypływie ataku nerwicy autor czesc kropek wykopal 😴

Gość intelYgent sie znalazl....
tempymi?? Kłodami :O

Gość intelYgent sie znalazl....
moze i czesc kobiet jest klodami, ale nie wszystkie= niezaleznie od pochodzenia... i jeszcze jedno- Jak facet jest dobry w te klocki to nawet klode moze rozkrecic, a jak dupa jak ty to moze tylko narzekac.

Gość ............................1
.

Gość kłoda_młoda
myślalam ze jakas fajna dyskusja bedzie ze znerwicowanym pankiem, a on zwial 😴 nudy

Gość kłoda_młoda
ooo witaj Kióót, skojarzenia są inne 😴 nie martw sie o nasze podpaski, lepiej sprawdz ile kosztuje wizyta u psychiatry 😴 a wsrod facetow tez wystepuja klody, polozy sie taki i czeka na uniesiebie, nic wzamian nie dajac 😴

Gość kłoda_młoda
nastapil przestój i chwilowa stagnacja, nudy 😴

Polki dorastaja w spoleczenstwie ktore tlumi ich sesksualnosc bo tak wygodniej ;/

Gość kłoda_młoda
ja nie rozumiem autora w sumie 😴 to w koncu klody czy histroniczki? bo jakos mi okreslenie histroniczka do klody nie pasuje, no chyba, ze udaje, kusi, a potem tylko lezy? stad autorze twoja frustracja? zona udawala boska a teraz kloduje? 😴

Gość mprrrtheee
No normalnie autorze wyjąłeś mi to z palców , zgadzam się w 10000% :) Mam 30 lat troszkę już przeżyłem i zgadzam się z Tobą totalnie. Polki to dno intelektualne a jeśli chodzi o sferę łóżkową to totalna porażka, zero taktu i doświadczenia do tego większość to zwyczajne wredne suki które chcą być traktowane jak księżniczki. Chciałby żeby ktoś je ostro wyruchał ale ten temat to dla nich tabu a jak już człowiek zacznie rozmowę na ten temat i w tym kierunku to zostanie olany i uznany za ruchacza. To wynika z zacofania i niedostępności Polek i taka jest prawda. Byłem na wakacjach w Pradze to nawet nie zdajecie sobie sprawy ile fajnych miłych dziewczyn tam poznałem do rany przyłóż a seks traktowały jak coś normalnego i fajnego a nie jak kurwa temat rzeka.

Gość KiQÓt
...dziękuję....piękne ..no no..!...kręci się...

Gość kłoda_młoda
jak już coś to śmiech na oddechu podpartym przeponą 😴 autorze - jedno pytanie - co ćpiesz?

Gość KiQÓt
...jeśli napisałem z przepony tz że z górnej powierzchni reaktywnej co dalej oznacza że napisałem prawidłowo......może nie wdłg def podręcznikowej..ale było do czego się przypieprzyć.....typowe płytkie babski czepianie się pierdUł.....ćpam radość obserwowania matrixa , jego manifestacji rZeńskiej...nawzór elektrody i sepleniącego bełkotu kAzimiery sssS.........czeka wAs nastepna rewolucja.....stringi typu Ce..... .przygotujcie się ...... ...pozdrawiam......

oj, chyba mu się paliwo skończyło. padł nasz frustrat, szkoda, a już zaczynało mi się podobać to jego bełkotanie :)

Gość KiQÓt
...nie padł.....

Gość kurdeczko
autor widac zostal odrzucony prze wiele polek, a ze zagranica albo nie bywal, albo nie bral sie za podrywy, nadal zyje nadzieja, iz zagraniczne kobiety byloby mu bardziej przychylne, a przede wszystkim, ze dorownalyby jego "inteligencji seksualnej", "gustowi i poczuciu piekna", oraz (przede wszystkim) "intelektowi" i " duchowosci" ;)

Gość kurdeczko
gdyby nie to, ze faceci nie maja okresu, to po twoich wpisach moznaby sadzic, ze to ciebie bardzo bola jajniki :D albo jakis inny przydatek ....

Gość kurdeczko
oj boziu, jak sie ziezloscilem :D :D nigdy mialam tipsow, wiec bez obaw, nic nie polamie ;)

Gość KiQÓt
....to policz dni do okresu.....zajmij się czymś...