Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nacolecakobietyyyyyyyyyy

dziewczyny na co lecicie u faceta

Polecane posty

w jakiej kombinacji... kasa, ryj, miesnie, kootas, okreslony typ urody np blondyn etc...

Gość edytaa22
co by ci która nie powiedziala, kasa, kasa i jeszcze raz kasa

Gość pandziorka1993
każdej dziewczynie podoba się co innego u faceta ale na pewno żadnej nie będzie się podobać określenie że na coś leci albo że ktoś ma ryj... nie lubię facetów typowo zwanych ą,ę :) ale z klasą :)

Gość Mika Gigi.
porządny wzrost gruby portfel inteligencja jesli mam byc szczera ;)

pandziorka wlasnie o to mi chodzi, napiszcie na co lecicie

Gość Mika Gigi.
porządny wzrost czyli mam na myśli 180 i w górę, gruby portfel wiadomo , nie jakies smieszne 2500 na miesiąc tylko , porządne okrągłe sumki :)

musi być: wysoki i dobrze zbudowany, podobać mi się z twarzy (to kwestia gustu), porządnie się ubierać,dobrze zarabiać, nie być "ciotą" ani podrywaczem

Gość mała...23....
- Wygląd (twarz, figura, wzrost) - Inteligencja (ponadprzeciętna bo sama taką posiadam) - Osobowość (tu za duzo pisania, sama wiem czy facet mi pasuje czy nie) - Status społeczny (porządne wykształcenie i praca) Kolejność przypadkowa bo wszystkie czynniki są dla mnie jednakowo ważne i jesli facet nie spełnia chociaz jednego to odpada.

Gość jestem suka i kik
Gruby portfel wyglad samochod

Gość pandziorka1993
no dobra jak by się napatoczył to bym brała... z 180cm żebym spokojnie mogła ubrać szpilki, dobrze zbudowany,troszkę zadziorny, zawsze ogolony,wystrzyżone boki,proste zęby,zawsze uśmiechnięty,stanowczy,budzący szacunek no właśnie i ta kasa..musi być pracowity a przynajmniej umieć kombinować to kasa zawsze będzie :)

Gość 333333334rrrrrrrrrrrr
mala po co ci wysoki jak sama zes mala

Gość shaF .87
porządny wzrost ( minimum te 180 cm) dobry samochód gruby portfel musi mi sie podobac z twarzy

Gość pandziorka1993
jak już tyle razy powtarzał się ten samochód to dobry motor przydałby bardziej na wakacyjne wypady ;D

Gość jak to jest z wami ....
kazda by chciala portfela, ale czy wy warte chociaz jestescie tego grubego portfela?

....

Gość shaF .87
może i zmaterializowane ale dobrej dupy na goły ryj i niski wzrost nie wyrwiesz , sad but true :) możesz sie powiesic :)

Gość FORZA JUVE
a dlaczego wymagacie od facetow zeby zarabiali bog wie ile i tylko oni szastali kasa? przeciez mamy rownouprawnienie wiec rownie dobrze same ruszyc dupsko do roboty 🖐️ jedyne co macie do zaoferowania to wlasna dupa, a wymagacie aby facet byl idealny z wygladu, bogaty i inteligentny :D jestescie gorsze niz prostytutki, bo one jawnie sprzedaja sie za pieniadze, a wy robicie to pod przykrywka milosci, zwiazku ble ble ble. falszywe suki

Gość a faceci to niby
równie dobrze można zadać takie pytanie do mezczyzn bo każdy facet by chciałby idealną panienkę ( szczupłą z jednoczesnie duzym biustem i fajną pupą, długimi włosami, dużymi oczami, i w dodatku mądrą) i czy wy jestescie warci takiej kobiety :) ?

Gość Abdullah Abkhar
Polskie Kobieta hahaha !

nie wykrecaj sie, czyli nie jestes warta ;/ ja nie chce panienki czasem pojde na impreze, pijane panienki sa mniej wybredne, nawet te ladne

Gość a faceci to niby
a dlaczego faceci wymagają od kobiet zeby wygladaly jak modelki VS :) ? skoro wy lecicie przed wszytskim tylko na nasz wyglad to my lecimy na portfel...jakbyscie byli tacy w porządku to byscie nie wybrzydzali ze za gruba, za niska, za plaska :) Tysiace kobiet chodzi samotnych bo zalosni faceci czekają az im modelki z nieba spadną :)

Gość Dokładnie to działa w
dwie strony faceci oczekują pięknych kobiet ( szczupła, duzy biust , sliczna twarz) i wykształconych , i najlepiej zarabiających nie mniej niż oni...mają tyrać jak mężczyźni w pracy zarobkowej , potem wracać do domu i zamieniać sie w gosposie, a pod koniec dnia dać im jeszcze super seks bo im sie przecież należy :O a potem sie dziwią ,że kobiety też mają wymagania...

Gość zalosne$$$$$$$$$$$$$$$
przestancie reklamowac ten zapach kobiety

Moje top 3: 1. Włosy! Nie mogą być całkiem krótkie, chętnie średniej długości - takie, abym mogła zanurzać w nich palce :) 2. Tatuaże. Kiedy wystają spod ubrania... zawsze mam ochotę zobaczyć cały obrazek. 3. Musi się ładnie wysławiać i nie może robić błędów ortograficznych :)

Gość Pani_Racja.
kasa ;p heh no to ma znaczenie wyksztalcenie dobry samochod wysoki wzrost plaski brzuch :)

Gość Oli oli..
Ja polecialam na rozmowe, nieprzecietnu charakter, a jak zobaczylam miesnie to oszalalam.. Zdecydowanie brunet..

Musi miec poczucie humoru, potrafic mnie rozbawic, powinien zapewnic mimpoczucie bezpieczenstwa pod kazdym wzgledem, godny zaufania, troche niegrzeczy, bo cieple kluchy sa dla 40stek. Piekny usmiech, najlepiej ogolony na lyso, ale niekojiecznie, zawsze ogolony, ewentualnie jednodniowy zarost, hmmm na pewno nie mogly wazyc tule co ja hehe, waze 56kg, wiec in powiniem jakies 80 przynajmjiej. Nie musi byc koksem, ale powinien miesz ladne rysy, ksztaltne lapki, wyciwiczony brzuch, motyle, klatke piersiowa i nozki... bardzo kreci mnie jak facet ma silne i ladniezarysowane przedramie mmrr.. fajnie jakby mial jakas dziarke, ale taka konkretna. No i oczywiscie sprawny fizycznie tez musi byc. Musi pokazywac jak bardzo mnie kocha i jak bardzo mu na mnie zalezy. Moze to byc tyo niepoprawnego romantyka, ale raz za czas powinien cos milego dla mniemprzyszykowac. Powinien uprawiac ze mna seks non stop. Oczywiscie musi mnie szanowac i sprawiac, ze samh0ym spojrzeniem na mnie ja sie zaczerwienie... u mnie to rzadko sie zdarza, ale wlasnie to ma byc ten jedyny. Powinien zyc na swoj rachunek, nie musi miec kokosow, ale fajnie gdyby byl zaradny i mial pewne wartosci dobrze poukladane. Rodzina, praca, dom, rozrywka itd...No i czasem powinien klepnac mnie w pupe, albo przycisnac do sciany i namietnie calowacccc...

Gość fhggk
To dziwne, że kasa, ja dopiero roku się dowiedziałam ile zarabia mój facet, jakoś mnie to nie interesowało. Ważne, że pracuje, a nie obija się całe dnie. Jak pracujemy oboje, to wtedy spokojnie można we dwójkę się dorabiać. I nie gadajcie, że widziałam, że dużo zarabia, bo tak nie było, nawet samochodu nie miał, nic, zero i mieszkał z rodzicami :) Dlatego z całą pewnością stwierdzam iż najważniejszy dla mnie jest charakter.