Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puk, puk

UWAGA na Adama z Podkarpacia!!!

Polecane posty

Gość gość
Dzieki za ostrzezenie. Przejrzalam jego topik chyba nikogo kto sie zapoznal z jego topikiem ten oszust nie nabierze.

Gość gość
Ostrzezenie!!!! Uwaga na Admina Agnieszke,sama załozyła topik Medycyna Naturalna Zaprasza i tam wypisuje swoje idiotyzmy i rozgłasza,ze to niby jakis Adas pisze,To osoba chora psychicznie...

Gość gość
Tak Adasiu! Niech ci sie zdaje ze uwierzylismy w twoje wyjasnienia.

nie wierze w takich znachorow i wszystkich tego pokroju ludzi, oni chca tylko zarobic na naiwnosci i wierze, ze da sie wyleczyc, to zwykle skur*stwo. Zaufalabym jedynie specjalistom, sama mam przypadki zachorowan na nowotwor w rodzinie i robie badania tylko u sprawdzonych osob i w sprawdzonych zaufanych poradniach. Jesli sa takie przypadki w rodzinie to najlepiej zrobic sobie testy dna pod katem zachorowania. ja robilam przez internet na codeofme.com

PS: oczywiscie skonsultowalam to pozniej z lekarzem i stwierdzil, ze zaoszczedzilam sporo czasu, pieniedzy i nerwow, inaczej musialabym robic duuuzo duuuzo wiecej badan, ktore jak wiadomo kosztuja. Wykryto u mnie nowotwor wątroby. dzieki badaniu dna moglam zaczac leczyc sie wczesniej i ubieglam tego skurczybyka :)

Gość miłego
hmm .. ja tylko chciałam napisać że moi rodzice zmarli na raka płuc. Tato 10 lat temu. mama 5. Siostra mojej mamy od roku walczy z tym samym rakiem. Ma wycięte pół jednego płuca, ale przeżuty pojawiły się kilka mięsięcy temu . Zaczęła pić soę apteczną z syropem klonowym i ostatnie usg wykazało zanik 1 guza i zdecydowane zmniejszenie 2. Żałuję, że kiedy umierali moi rodzice nie znalazłam nic na temat takiego leczenia . Kto wie, może by się im udało,

Gość gość
Mozesz opisac dokladnie ta metode z soda,czy stosuje jeszcze cos innego ??

Gość gość
W temacie "Mam czerniaka" jest podany kontakt do Adama. Prosze napisać, on wyjaśni wszystko.

Gość gość
Adam nadal chyba nagabuje na forum :"Mam czerniaka":-O

Gość gość
Podnoszę, bo temat nadal aktualny.

Gość gość
Adam nagabuje nie tylko na forum czerniaka, ale na wielu innych. Mam nadzieje, ze on nie skrzywdzi juz wieceje zadnego czlowieka. Apeluje do wszystkich szukajacych pomocy o rozwage. Od Adasia z daleka - jak od niebezpiecznej zarazy!!! Medycyna naturalna - jak najbardziej, ale nie za porada, lub z rak tego nieuka z Podkarpacia.