Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puk, puk

UWAGA na Adama z Podkarpacia!!!

Polecane posty

Gość gość
Adas jest wam wszystkim winien podziękowania ,wasze wpisy są tak elokwentne tak wysokich lotów ,że on uczy się na was ortografii i wie czego od niego chcecie to w przyszłości z pewnością nie popełni błędów za które go ścigacie!

Gość gość
Adas nie jest juz w stanie czegokolwiek sie nauczyc.

Gość gość
Adam kiedys napisal na topiku czerniaka, ze chodzil 20 lat(!) do szkoly.........podstawowej. Efekty widoczne. A ktos tu ma jeszcze nadzieje na douczenie(?!) To jest niemozliwoscia!

Gość gość
A co nas tu Adam obchodzi??pochwal sie ile lat ty chodziłas do szkoły podstawowej bo efektów nie widac wcale

Gość gość
Adas u shreków szaleje .....

Gość gość
nie byc leniwe tera zrobic i być zdrowe~!~!~!@#$%^&*()

Gość gość
Adam cymbal - nieuk 20-a lat sie edukowal w szkole podstawowej i nadal wali byki ortograficzne na poziomie dziecka z 2-giej klasy . On nawet nie potrafi przepisac wyrazu poprawnie. Tlumok skonczony uwaza sie za profesora.....tylko w jakiej dziedzinie? Profesor-oszust. To sie zgadza.

Gość gość
nie byc leniwe tera zrobic i być zdrowe~!~!~!@#$%^&*()

Gość gość
A co nas tu Adam obchodzi??pochwal sie ile lat ty chodziłas do szkoły podstawowej bo efektów nie widac wcale

Gość gość
Ten topik jest o Adamie z Podkarpacia, a nie o mnie tluku wymozdzony.

Gość gość
gość 11.06.2014 Ten topik jest o Adamie z Podkarpacia, a nie o mnie tluku wymozdzony. Ty a Adas to jeden czort i to tłuk i to tłuk,wiec dawaj tu .pisz ile??

Gość gość
Ty kmiocie jeden juz zalozyles swoj "wielce naukowy" topik, ktorego sie teraz wstydzisz i skaczesz , jak ta glodna pchla po innych topikach.Ja nie mysle sie tobie prymitywie spowiadac z mojej nauki, spytaj lepiej twoje forumowe dyskutantki: Kinie od pokazywania tobie pochwy przez skypa, czy Bronie od odbytu, jeszcze masz wielce "kulturalna" pania Rzodkiewke - ot, to towarzystwo tojego pokroju i poziomu. Ten topik jest wylacznie o tobie - nieuku. Chcesz zalozyc topik o mnie, to zrob to, bo to miejsce bedzie traktowac wylacznie o tobie i twoich "dokonaniach"

Gość gość
Masz problem ze soba,swoimi genitaliami,zapachem moszny,masz jakies pytania do Adasia nt jego kupy,to pisz do niego masz maila to mozesz pisac zalaczajac zdjecie o***tu przed i po wyproznieniu,wtedy dowiesz sie wszystkiego o kale i jego wlasciwosciach,bo tu nikt ci na to nie odpowie,zawsze pytaj autora

Gość gość
Problem jest wylacznie z toba i twoja niepowtarzalna podloscia, kretynizmem i wyludzaniem pieniedzy od skrzywdzonych przez los. Pytan do prymitywa zadnych nie mam, bo tluk nie potrafi na zadne odpowiedziec. Ja mam jedynie ostrzezenia przed toba, zeby juz nikt nie padl ofiara twojej ciemnoty.

Gość gość
Masz problem ze soba,swoimi genitaliami,zapachem moszny,masz jakies pytania do Adasia nt jego kupy,to pisz do niego masz maila to mozesz pisac zalaczajac zdjecie o***tu przed i po wyproznieniu,wtedy dowiesz sie wszystkiego o kale i jego wlasciwosciach,bo tu nikt ci na to nie odpowie,zawsze pytaj autora

Gość gość
Potwierdzasz tylko, co wyzej napisane - jestes na tyle prymitywny, ze nie potrafisz NIGDY odpowiedziec konkretnie na stawiane ci zarzuty. Widze, ze najlepiej wychodzily ci dyskusje z Kinia, Bronia i Rzodkiewka - to sa partnerki na twoim poziomie. Postepuj tak dalej i czekaj rychlego konca. Ciao

Gość gość

Gość gość
widac, ze ten Adas oprocz tego, ze prymitywny krety, to jeszcze zboczeniec seksulany. A to ci dobre!!!!!!!!!!

Gość gość
gość 11.06.2014 A co ty tu mozesz widziec???filozofuj sobie swoim mózdzkiem a napewno dobrze na tym wyjdziesz,jak kogos nie znasz to sie nie wypowiadaj bo jak o tobie zaczna pisac to bedzie gorzej Ciao

Gość gość
Ty stary zbuku, seksualny zboczencu. Ogladasz przez skypa pochwy!!! Ty jestes zboczencem, skoro ta Kinia pisze prawde,dlatego wiem.

Gość gość
A ty to nie zboczeniec stary upierdliwy..Ciao,Ciao,Ciao o.

Gość gość
gość 11.06.2014 Ja nie wiem co oglada i kim jest Adas,nie wiem kim jest jakas tam Kinia i czy mówi prawde czy nie wiec ty tez niczego nie wiesz,moze ci sie wydaje ze wiesz,albo chciałabys zeby tak było,ale to ciemna uliczka Ciao,Ciao,Ciao,o

Gość Adam s Podkarpacia
Na bule menstruacyjne polecam łykanie naturalnego białka męskiego. To powoduje uregulowanie naturalnej gospodarki hormonalnej kobiecego organizmu i w rezultacie mniejsze krwawienie i zmniejszenie bolesności podbrusza. Jeśli partner nie przekarze całego nasienia bezpośrednio w paszczu to można część jego rozsmarować po twarzy co spowoduje wygładzenie cery twarzy i mamy dwie pieczenie na jednym ogniu upieczone. Polecam moje inne kuracje które są bardzo skuteczne i potwierdzone przez wielu wyleczonych ludzi za naprawdę niewielką cenę wporuwnaniu z lekarstwami.

Gość gość
Adam, ty stary, zboczony skurwielu!!!! A moze jeszcze twoja sperme chcesz sprzedawac na cere. Ty jestes bardziej zboczony, niz myslalem. Bandzior nawet sperma chce handlowac, ty smierdzacy lobuzie. Kryminal!!!

Gość gość
A po czym poznac profesora Adama??? Naturalnie po bykach, od ktorych w tych "poradach" az sie roi. Ty skonczona prosta, karykaturo!!!

Gość gość
Adas! Widac, ze te twoje rady ze sperma, to tylko przykrywka dla wlasnego srodka podniecajacego, ty wstretny zboczencu. Nie dosyc, ze tuman, pijak, to jeszcze zboczeniec. Jakie szczescie, ze ten topik powstal!!! Przynajmniej wiemy z kim mamy do czynienia. Marnie skonczysz kanalio.

Gość gość
Ach, to lobuz, seksualnie zboczona bestia!!!! dobrze,ze poszla w swiat ta informacja. Gosciu! Dzieki, ze na udostepniles.

Gość gość
Gosciu (19:59). Na jakim topiku umiescil ten kretyn wpis, ktory tu wkleiles? Trzeba teraz wszedzie ostrzegac przed zboczencem, choc znajac tego lachudre wiem juz, ze bedzie sie wszystkiego wypieral.

Gość gość
W koncu sie Adas gnida zdemaskowal. Bedzie z pozytkiem dla wszystkich.

Gość gość
juz za pozno wlasnie sia roztapia