Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puk, puk

UWAGA na Adama z Podkarpacia!!!

Polecane posty

Gość gość
Swolocz! Nie wart nawet spluniecia w jego strone. Smiec. Szmata.

Gość gość
Masz problem ze soba,swoimi genitaliami,zapachem moszny,masz jakies pytania do Adasia nt jego kupy,to pisz do niego masz maila to mozesz pisac zalaczajac zdjecie o***tu przed i po wyproznieniu,wtedy dowiesz sie wszystkiego o kale i jego wlasciwosciach,bo tu nikt ci na to nie odpowie,zawsze pytaj autora

Gość gość
Smiec. Szmata do podlogi!

Gość gość
gość 11.06.2014 Swolocz!taaa,Swołocz taaa, Nie wart nawet spluniecia w jego strone. Smiec. Szmata.Ciao,Ciao,Ciao,o

Gość gość
gość 11.06.2014 Smiec. Szmata do podlogi! Oo taaak,o taaaak, Ciao,Ciao.Ciao.o

Gość gość
Sukces ma wielu wrogów Ruch Biosłone jest stosunkowo młody (w chwili powstawania tej książki ma niespełna 14 lat), ale rozwija się prężnie, a to znaczy, że wciąż przybywa mu zwolenników. Niestety, tam gdzie sukces, tam jak grzyby po deszczu wyrastają wrogowie. Im większy sukces, tym więcej ma wrogów. Wrogów pragnących zniszczyć go albo przynajmniej zdyskredytować. Można wręcz zaryzykować nieco karkołomne twierdzenie, że w miarę miarodajną miarą sukcesu jest rosnąca liczba wrogów. Skąd się biorą owi wrogowie cudzego sukcesu? Trudno powie-dzieć. W tym wypadku mogą to być sfrustrowani dilerzy suplemen-tów, albo właściciele upadających aptek, czy też przedstawiciele podobnych profesji, którym niezbędne jest społeczeństwo zindo-ktrynowane medycznie, czyli bezwolni nabywcy leków, preparatów i usług medycznych. Tak naprawdę, aktywny jest tylko jeden frustrat robiący sztuczny tłum, żeby wyglądało, że jest ich legion. W Internecie to możliwe. Ów frustrat dobrze wie, jak ludzi łatwo można wystraszyć, dając jakieś wyssane z palca „dowody”. Tak postępuje medycyna, strasząc gorączką, cholesterolem, „przejściem” zapalenia oskrzeli na płuca 4 albo anginy na serce, pandemią ptasiej grypy, ewentualnie świńskiej. Choć są to totalne bzdury, na większość to działa, ku uciesze kon-cernów farmaceutycznych.

Gość gość
łatwo wam pisać nawet nie wiecie ile mnie to kosztuje?

Gość gość
gość 11.06.2014 co ciebie kosztuje Adminie Agnieszko ortograficzna???

Gość Adam s Podkarpacia
A na zaparcia mam zestaw bardzo pomocnych ćwiczeń mieńśniowych - polecam bardzo.

Gość gość
A jak bardzo polecasz Adminie-gnieszko ortograficzna,powiedz prosze???

Gość gość
nie jest ważne jak to spróbujecie ocenić ,z tytułu że od jakiegoś czasu tu zaglądam postanawiam podzielić się z wami.Całe długie lata szukam i dziś uświadamiam sobie nagle że to czego szukam już jest ale nie dziele się z wami bo aby to zrozumieć trzeba przejść moją drogę .Z jednej strony los jakby zadrwił ze mnie ale musicie też wiedzieć że to co dziś odkryłem samodzielnie do tego doszedłem wieloletnią ciężką pracą.I wiem też i to że gdybym pół roku wstecz o tym przeczytał nie uwierzył bym.Okazało się że ta droga była konieczna.Chodzi oczywiście o poważne odkrycie o którym pojęcia nie ma wielu w internecie a tu niczego nie wyjaśniam aby nie mieszać w głowach tych co idą do celu tak jak ja powodzenia!!!

Gość gość
to jest takie niesamowite odkrycie, że na początku to trudno było mi w to uwierzyć, że to wszystko to prawda. Jeśli tylko ktoś ma problemy zdrowotne to najczęściej przyczyną tego nie jest kwestia organiczna ale zazwyczaj psychiczna. I ja teraz wiem jak można pomóc w takiej "chorobie" i koszta takiego leczenia są wielokrotnie niższe niż koszta lekarza i drogich medykamentów. Ale na razie nie będę siać zamieszania w waszych głowach. Ci co wiedzą jak jest to sami trafią ścieszką rozumu na właściwą drogę!

Gość gość
no dalej rozpalaj wątłą wyobraźnię z gów-a to na siłę i biczyk ukręcisz pajacu

Gość Adam s Podkarpacia
no dalej rozpalaj wątłą wyobraźnię z gów-a to na siłę i biczyk ukręcisz pajacu

Gość gość
Adas! Nie musisz ukrywac sie pod roznymi pseudonimami. Ty juz nikogo w blad nie wprowadzisz. Twoje wpisy kazdy pozna, zboczencu , oszuscie, szmato bez honoru i sumienia.

Gość gość
Admin Agnieszka ortograficzna! Nie musisz ukrywac sie pod roznymi pseudonimami. Ty juz nikogo w blad nie wprowadzisz. Twoje wpisy kazdy pozna, zboczencu , oszuscie, szmato bez honoru i sumienia.

Gość gość
Adas. Chce miec ladna cere. Po ile sprzedajesz sperme????

Gość gość
Adas taaa,Adas Taaaaa,a ty sie nie intersuj sperma Adasia o

Gość gość
Adas! Ile bierzesz za jeden wytrysk? A czy ta sperma bedzie swieza? Tylko jednodniowa mnie interesuje, bo pisales, ze kupy od fafika tylko swieze pomagaja.

Gość gość
Masz problem ze soba,swoimi genitaliami,zapachem moszny,masz jakies pytania do Adasia nt jego kupy,to pisz do niego masz maila to mozesz pisac zalaczajac zdjecie o***tu przed i po wyproznieniu,wtedy dowiesz sie wszystkiego o kale i jego wlasciwosciach,bo tu nikt ci na to nie odpowie,zawsze pytaj autora

Gość gość
Adas. Pusc pare. Ile kosztuje u ciebie porcja swiezej spermy??? Czy to jeden wytrysk, czy kilka? Dasz rade trysknac kilka razy?

Gość gość
Adam. Dasz rade bzyknac w kubek kilka razy? Najzdrowiej musi to byc kubek magnetyczny. Ile kosztuje porcja bzyk?

Gość gość
ja nie bzyknę za wiela bo ten materiał rezerwuje do budowy rozumu.

Gość gość
Adas. Bzykac kazdy glupiec potrafi, do tego nie trzeba rozumu. A ze ty za wiele i bzykac nie mozesz, to wcale mnie to nie zaskoczylo.

Gość gość
Adas! A ile bierzesz za jedno bzykniecie w magnetyczny kubek?

Gość gość
Adam! Dales rade bzyknac dzisiaj jakas kropelke w kubek magnetyczny?

Gość gość
Adam na szczescie jest juz skonczony, to przegrany czlowiek, wiekszosc sie na nim i jego "zdolnosciach" poznala. On juz wiecej nikogo nie naciagnie. Jest biedaczysko bezrobotny i bez perspektyw na przyszlosc. Los odplacil jemu pieknym za nadobne.

Gość gość
Ale co to kogo obchodzi??co tak ci zalezy na tym Adamie??zakochałas sie w nim czy co??? Ty patrz na siebie,jaka jestes juz skonczona,nikogo tu nie oszukasz

Gość gość
Tak powinien konczyc kazdy lajdak . Najlepiej w rynsztoku. A to wszystko za krzywdy wyrzadzone tym chorym, ktorzy mu zaufali. Precz z Adamem - oszustem.

Gość gość
OOO to takich oszustów lekarzy mamy wielu,trzeba by było ile szpitali pozamykac i ile lekarzy,a co ci Adas zrobił ze masz do niego uraz???