Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puk, puk

UWAGA na Adama z Podkarpacia!!!

Polecane posty

Gość gość
Topik bardzo pożyteczny, przed znachorami nalezy przestrzegac!

Gość gość
bo żeby korzystać z MEDYCYNY NATURALNEJ to trzeba mieć trochę pojęcia a nie być wyłącznie nafaszerowanym głupawymi oczekiwaniami i pretensjami a wtedy naprawdę można zyskać a nie wyłącznie kręcić nosem i dzielić się głupawymi na ten temat doświadczeniami ludzi którzy z g***a zaniedbanego do granic możliwości usiłują ukręcić choćby bacik.Zamiast zakasać rękawy i wziąć się samemu za siebie by nie mieć irracjonalnych pretensji do innych!Organizm to CUDOWNY mechanizm i żadna nauka nie sprawi że stanie się doskonalszy.Jeśli swoją mądrością wnikliwością i ciężką nad sobą pracą sami tego nie jesteście osiągnąć w myśl Praw Natury zostajecie na łasce losu a o zdrowie te prawdziwe możecie co najwyżej żebrać!

Gość Gość12345gjgggjkl
gość 29.05.2014 Nie ma tu znachorów wiec topik jest do d**y,a przed lekarzami to nie trzeba przestrzegac niby???

Gość Gość12345gjgggjkl
Przed kazdym mozna przestrzegac tylko kazdy wie co ma robic sam i zadne tu przestrzeganie nie ma sensu,bo nie jestes matka nrodów

Gość gosc07
Na kazdym kroku, za kazda wypowiedzia wychodzi na wierzch juz nie prostactwo, ale chamstwo Adama i po to jest ten pozyteczny topik, zeby ludziom sie oczy otwieraly. Wystarczy czytac jego pozaluj sie Boze wypowiedzi, zeby wyrobic sobie zdanie o tym prostaku bez wiedzy, bez mozgu, bez odrobiny wychowania, nie mowiac juz o takich pojeciach, jak ambicja , honor i kultura, bo on nawet znaczenia tych slow nie zna

Gość Gość12345gjgggjkl
Ale ty nie wiesz nic na temat Adasia a piszesz jakies laboraty ni d**y ni kupy sie nie trzymajace,ciekawe ile na tym zarabiasz??Bo to juz normalne nie jest

Gość Gość12345gjgggjkl
Nie wiem,nie pisze,nie pisze bo nie wiem,nie znam nie rozumiem, i to wtedy brzmi wiarygodnie,a takie plucie jadem kaze sie zastanowic czy aby nie jestes z kims w zmowie

Gość gosc07
Non comment! Kazdy widzi i ocenia te "kultutalne" i "naukowe" wpisy.

Gość Gość12345gjgggjkl
gosc07 29.05.2014 Ty nie patrz na ludzi,ty patrz na siebie,co chcesz dyktowac co inni maja myslec i robic???A kim ty jestes zeby narzucac innym swój tok myslenia oczerniania wulgaryzowania i nakłaniac innych do robienia ,tego samoge bo ty tak sobie zyczysz???

Gość gość
każdy aby zrobić reklamę A. powinien wybierać się do niego jak do ostatniej deski ratunku najlepiej na noszach 24 godz. przed śmiercią.

Gość Gość12345gjgggjkl
gosc07 29.05.2014 Nikt tu nie jest od oceniania,skad ty mozesz wiedziec co kto jak ocenia???Kazdy jest inny i pozwól mu takim pozostac nie oceniaj nie pisz głupot i nie narzucaj innym niczego

Gość gość
no i ten topik będzie wtedy bił rekordy popularności!!!

Gość Gość12345gjgggjkl
gość 29.05.2014 24 godziny przed smiercia to ty sobie juz grabarza załatwiaj a nie specjaliste,juz niczego głubszego nie słyszałem

Gość Gość12345gjgggjkl
gość 29.05.2014 Bo ty tak chcesz tak???swiat nie kreci sie wokól ciebie i twojego Adama

Gość gość
nie ma gorszego połączenia jakie może zaistnieć między głupotą a rozsądkiem które spotkały się na polu bezkrytycznej wolności,gdzie łatwo dostępna głupota może bez wysiłku wygadać się do woli dlatego bez końca korzystając z okazji pie--oli.

Gość gosc07
Gosc(10:17). BRAWO!!! Bardzo trafnie to ujales z tymi noszami i reklama Adama.

Gość gość
bo sam rozumiem to czego inni nawet nie śnią

Gość gość
bo żeby korzystać z MEDYCYNY NATURALNEJ to trzeba mieć trochę pojęcia a nie być wyłącznie nafaszerowanym głupawymi oczekiwaniami i pretensjami a wtedy naprawdę można zyskać a nie wyłącznie kręcić nosem i dzielić się głupawymi na ten temat doświadczeniami ludzi którzy z g***a zaniedbanego do granic możliwości usiłują ukręcić choćby bacik.Zamiast zakasać rękawy i wziąć się samemu za siebie by nie mieć irracjonalnych pretensji do innych!Organizm to CUDOWNY mechanizm i żadna nauka nie sprawi że stanie się doskonalszy.Jeśli swoją mądrością wnikliwością i ciężką nad sobą pracą sami tego nie jesteście osiągnąć w myśl Praw Natury zostajecie na łasce losu a o zdrowie te prawdziwe możecie co najwyżej żebrać!

Gość gość
człowiek który podjął się charyzmatycznego wysiłku w polskich warunkach świadomości społecznej i doradza w tak poważnych tematach jest niczym kamikadze.

Gość gość
To prawda,ale tez mamy jasny przykłąd jak zmanipulowane jest społeczenstwo i jak reaguje na to z czego sie wywodzi,to taka agesja w siebie,wypieranie siebie

Gość gość
bronicie się przed naturalistami szukając w nich błędów znamion szarlatanerii a nie zdajecie sobie sprawy że sami dla siebie w niewłaściwie podejmowanych decyzjach jesteście największym zagrożeniem.Dajecie na sobie eksperymentować w myśl prawa robiąc sobie niedźwiedzie przysługi,olewając ogromny potencjał zawarty w Prawach Natury o których nie macie bladego pojęcia i nic nie robicie by to zmienić.

Gość gosc07
Uwaga! Rozpoczela sie dyskusja: ADAS -ADAS!

Gość gość
poziom wypowiedzi i reakcje ludzi na poszczególne wpisy dają właściwy obraz poziomu świadomości ? czy może są oznaką ogromnego potencjału i elokwencji z której cieszyć się czy może jednak płakać!!!

Gość gość
macie ideę fix na na punkcie Adasa wam ludziska nic już nie jest w stanie pomóc. Ktokolwiek tu się wypowie trochę poważniej jest dla was Adas trzeba się uczyć leczyć co tam komu lekarz zapisze i pamiętajcie jak się zechce wam pierdnąć to biegiem do lekarza spytać czy wolno czy aby nie jesteście zagrożeni pęknięciem pierdzącej żyłki a z kichaniem też podobnie bo może się zdarzyć że wypadną pozostałości szczątkowe zdrowego rozsądku.I po co mi był ten internet do tej pory nie wiedziałem w jakim kraju żyję a teraz to dopiero boli.

Gość gosc07
Panie Adamie! Pan jest mniej, niz ZEREM!

Gość gość
jeśli po badaniu krwi jest ona wyraźnie zakwaszona to mam w du--e profesora z Kanady sięgam po sodę przede wszystkim i mam gdzieś że na kafe proponował ją rozgarnięty Adas czy inny nie wiem jaki oszołom a ta pie-rzona soda wcale nie ma być ostatnim lekiem na raka jest tylko niezbędnym ogniwem do sukcesu.I idę dalej w poszukiwaniu sensownych ogniw niezbędnych do uzyskania pożądanego celu.No a jeśli poza lewatywą jodyną sodą i paru innymi środkami, które poznałem na internecie co oczywiście rozbawiło mnie do łez nie wiele wiem i rozumiem to gnam do lekarza bo to za mało by bawić się tak poważnym tematem i nie zrobić sobie kuku.Może to proste ale wpisy świadczą coś zupełnie innego.

Gość gość
12;22 nie wysiliła się opadają ręce i nie tylko

Gość gość
no skwitujcie te wpisy jakimś badziewiem bo tylko to potraficie i dalej ciągnijcie swoją bajkę gdzie Adas dalej gra rolę zająca którego goni chorda wściekłych WILKÓW.

Gość goscgoscgosc
A ja bym powiedzial: Adam, ty kojarzysz mi sie nie z jednym, a z dwoma zerami: OO.

Gość gość
A ty z tym co między nimi