Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puk, puk

UWAGA na Adama z Podkarpacia!!!

Polecane posty

Gość gość
Skojarzenia to przeklęnstwo,chociaz czasem podobienstwo,bywa czysto przypadkowe,a ty mniej niz zerooooooooooooo,mniej niz zeroooooooooooooooo,para pa pam...............

Gość gość
Pam,pam ,pam ,pam,para ram ,param pam pam..............

Gość gość
Mniej niz zeroooooooooooooooooo,mniej niz zeroooooooooooooooooooooooooooooooo,param pam pam,taralam,tarira rira turaram,pam pam pam pam.........

Gość gość
ja na to sr-m

Gość gość
On na to sra,para pa pa pa

Gość goscgoscgosc
Adam! Zaklad w Tworkach zaprasza.

Gość gość
A co ty juz byłas?? i jak sie z tym czujesz?powiedz prosze???bo jakos nie teges jak tu ciebie czytam :D

Gość gość
nie była tylko dalej jest i suka towarzystwa.

Gość trzy znaki zapytania
A ten Adam - oszolom jeszcze nie w kaftaniku???

Gość gość
A tamten Adam juz w kaftaniku???

23.05.2014" co do gościa Adama to mam nadzieję, źe rychło przed jego posesję zajedzie wytworny dyliżans z którego wysiądą sympatyczni panowie z gustownym wdziankiem z przydługimi rękawkami i przyobleką weń to nędzne ciało i powiozą by zachować choć podstawowe czynności życiowe owej nieszczęsnej istoty. Na kafe jest cały temat poświęcony temu stworzeniu. To co wyprawia ten szarlatan przekracza wszelkie granice przyzwoitości, zdrowego rozsądku i poszanowania godności człowieka. Bardziej jednak przeraża mnie to, że są jeszcze ludzie, którzy decydują się na takie ekstremalne terapie, jak leczenie czerniaka jodyną, raka jelita bodajże - sodą, a infekcje pochwy - ogonem ryby. Dla mnie facet jest szaleńcem i żeby nie wiem jak się nadymał to nim pozostanie, a jego kuracje może sobie wsadzić tam gdzie wsadza sobie końcówkę irygatora z kawą. "

Gość gość
To dla ciebie facet jest szalencem,a tak naprawde ma racje,tylko ty myslisz stereotypowo,dlatego nie rozumiesz,a jak nie rozumiesz to wiecej tu nie pisz

Gość Majoowa
Czasem proste rozwiązania działają. Trzeba spróbować. Lepiej poświęcić trochę czasu niż lądować na stole operacyjnym. Już nie pierwszy raz uciekłam w ten sposób przed interwencją chirurgiczną. Dwa lata temu urósł mi duży guz na piersi. Lekarz robiący mi USG na cito wypisał mi skierowanie do szpitala, najpierw na biopsję, a później zabieg. Oczywiście że byłam wystraszona i chciałam jak najszybciej biec to zrobić, ale na szczęście moja „zachowawczość” w stosunku do medycyny chemicznej kazała mi najpierw samej zająć się sobą. Przez kilka dni okładałam to miejsce gotowanym, bardzo ciepłym siemieniem lnianym. I powolutku guz się rozszedł. Nie ma śladu, zapomniałam Poprzez agresywne reklamy i indoktrynacje wydaje nam się, że bez pomocy lekarza nasz organizm nie poradzi sobie z niczym. Nawet z grypą czy przeziębieniem. A to nieprawda, trzeba mu tylko trochę pomóc. Oczywiście nie mówię tu o sytuacjach nagłych, urazowych, zawałowych itp., bo tu medycyna jest nieoceniona. Przepraszam za ten off top. Czarnuszka to inaczej czarny kmin, bardzo cenny olejek. Dużo jest o nim w internecie. Ceny są bardzo różne, ale trzeba kupować ten droższy, bo te tańsze na pewno są mieszane z innym olejem. Ja kupuję ten olej w sklepie dla koni , jest naturalny i 100%.

Adas. Zapomniales napisac jeszcze o nafcie i sodzie, srebrze, ogonie rybim i wielu, wielu innych "pozytecznych2 kuracjach.

Gość Majoowa
Nie zapomniał ,moze tylk nie bedzie pisała wszedzie o wszystkim,w zaleznosci od sytuacji jest do dyspozycji wiele wspaniałych i skutecznych srodków,ale nie wszystko jest dla wsystkich i na wszystko ,no chyba ze mówimy o Naltrexonie-Adependzie w małych dawkach 1-4mg

Tak, tak. Na wszytkich mozliwych topikach reklamujesz nieuku te swoje cudowne metody i nikt sie na to nie dal nabrac. Niestety, za wyjatkiem jednej osoby, ktorej juz nie ma wsrod nas.

Gość Majoowa
Soda nanosrebro w kubku magnetycznym zapper i wiele innych.

Gość Majoowa
Nie zapomniałem nie zapomniałem

Tak Adasiu majowy. Masz racje,tylko szukaj glupcow gdzie indziej, bo tutaj jestes za bardzo wszystkim znany.

Gość Majoowa
A prubowałyscie Naltrexonie-Adependzie w małych dawkach 1-4mg w kubku magnetycznym?

Gość gość
Majoowa cenny wpis ale wyłącznie dla elity.Szkoda Twoich słów dziewczyno tu już jesteś Adasem,a wszelkie wyjaśnienia w tej grupie uszkodzonych do rdzenia ludzi nie mają żadnego sensu.Niewiarygodne ale niestety zbyt prawdziwe.Poruszasz dla nich tematy zbyt trudne a oni przecież żyją w zupełnie innym świecie.Ograniczają się z bardzo dobrym skutkiem do gonitwy za urojonym króliczkiem .Wiem do jakiego stopnia nęci taki grunt tych którym udało się przekroczyć granice zależności..........

Gość Majoowa
Kubekmagnetyczny kosztuje nie wiele a z nanosrebro i soda zdziała cuda.

Gość gość
no buzujcie się i wyżywajcie jak ja to lubię!

Adas (gosc). Juz gdzies te same wpisy widzialem. Nie powtarzaj sie. Od dawna widac, ze brak ci juz pomyslow na mimienie ludzi.

Gość gość
na co ich namawiasz oni nie kupią kubka i sody bo potentatem tych środków wg. nich jest Adas!

Gość gosgosc
Adas. Nie pomoze zmiana pseudonimow. Jestes rozpoznawalnym oszustem. Po to ten topik.

Gość gość
Oj Adam,Adam czego ty nie zrobisz dla kasy....Do jakiego poziomu trzeba upasc zeby tak zebrać po wszystkich topikach! Ten Twój kubeczek sode nano srebro znaja juz wszedzie....a Ty nadal nie wiesz kiedy dac sobie spokój.

Gość gosgosc
Adas! Kazdy "pozytywny" wpis pod twoim adresem na tym i innych topikach, to twoj wlasny wytwor. Nie rob wiec z siebie jeszcze wiekszego idioty, niz jestes, bo NIKT nie uwierzy w zadne hymny pochwalne ku tobie.

Gość gość
Dzisiejsza źle pojmowana wartość wolności sprawia że jeśli czegoś nie pojmuję to żeby się nie skompromitować po prostu deklaruje że w to nie wierzę.Dla bezpieczeństwa wolę to zdeptać opluć ośmieszyć niż podjąć wysiłek aby to zrozumieć.

Gość gość
Kubek magnetyczny i soda dla elity he he...Nie zły slogan reklamowy.