Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za baby z was

DLACZEGO TU KAZDY KAZDEGO KRYTYKUJE?

Polecane posty

Gość co za baby z was

siebie wzajemnie, swoje rodziny i znajomych, masakra...

Gość bueheheheheheheeh
to je kafeteria tego nie ogarniesz ;)

Bo tu większość uważa się za ideały mające jedyną słuszną racje ;) na szczescie można spotkać się też z tzw zdrową krytyką i naprawde miłe osoby :)

krytykuja i ublizaja najczesciej ci ktorzy maja kompleksy i sami nie sa nic warci. tez mnie dziwi ze wsrod doroslych osob zdarzaja sie takie incydenty.czasem wchodze na rozne tematy i wytrzeszczam oczy ze zdziwienia kiedy czytam te wszystkie wyzwiska ktorych niektorzy uzywaja.tylko co to daje.i fakt ze kultura ma tu tez duze znaczenie.niektorym sie wydaje ze uzywanie wulgaryzmow jest jak najbardziej fajne i swiadczy o wyzszosci.tymczasem naprawde niektorzy sie bardzo znizaja do poziomu zera tylko nie maja sie odwagi do tego przyznac dlatego sa anonimowi.

Gość co za baby z was
normalnie na kazdym temacie ktos kogos objedzie, a to,ze nic nie robi tylko zeruje na mezu, jak pracuje to poierdolona karierowiczka i kariera wazniejsza od dziecka, jaja jak berety:D

od tego jest kafeteria nawet w nowej szcie graficznej swoją droga paskudnej że pozwolę sobie na krytykę ;)

Gość sdfghjk
Bo taki jest charakter Kafeterii i ludzi, którzy ją tworzą. Tacy są Polacy, tylko w twarz nikt ci nigdy nie powie, tego co o tobie myśli, ale anonimowo to chętnie.

Gość ebibebi
Do Autorki: dobry temat! Kiedyś zapytalam sie o badania w ciazy to forumowiczki zwymysaly mnie, ze jestem niewyksztalcona i mojego lekarza, ze jakis nieuk (i gorsze epitety). W sieci kazdy jest taki odwazny.... KULTURY! pozdrawiam:)