Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrrrua

do oceny nogi i wszystko oceniac;p!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nogi jak nogi
pełno takich widac na ulicach, wielkie mi halo.

Gość hfsabsfs
paskudny ryj reszta ujdzie z braku laku to i kit dobry

Gość nie jestem grubaską...
skoro mam byc szczera to tak: jesteś nic specjalnego, buzia brzydka, no ale ok niech ci bedzie, figure i nogi masz OK. ale gdybys sie tak wulgarnie nie ubrala to nikt by sie nawet za toba na ulicy nie obejrzal, bo twarz masz bardzo przecietną, taki trol jestes z buzi. dlatego pewnie tak wulgarnie sie ubierasz, zeby odwrocic uwage od brzydkiej twarzy. poza tym paluchy ci smiesznie wystają z butow.

Jestem szczuplejsza od Ciebie więc mogę się wypowiedzieć:P nic nadzwyczajnego, tylko wyglądasz na zbyt lalkowatą

Gość khkjkh
odezwij sie na gg:46081922

Gość uuuuuuu zaaaa
niiiiiiiiiska ;D widac na 1 rzut oka juz na foto hehe

Gość rutinoscorbin
Bardzo mi się podobasz. 8/10 dam 10/10 jak sie rozbierzesz i zaprezentujesz wszechstronnie:)

Gość czubowna
bardzo ladna ,filigranowa kobietka i nie rozumiem skad te zlosliwosci

Gość uuuuuuu zaaaa
na Twoim miejscu zreZygnowalabym z solarium,czy tam opalania w cieplych krajach,bo nie dosc,ze robi bardzo zle na skore,to juz teraz wygladasz chyba przez to twarzy na starsza niz ejstes. inny kolor wlosow by sie przydal. te kolory sa baardzo mdle. zlewasz sie.

Gość znudzona na kafeterii
gdzie ona ladna. poza tym jak mozna wyjsc na ulice z prawie golą d... no ale co tam. ty pewnie jesteś z tych kafeterianek co sie tak chwalą jakie są piekne, jak to wszyscy sie za nimi na ulicy oglądają, no niedziwne skoro chodzą w takich krotkich sukienkach, ja bym sie wstydzila tak wyjsc na ulice choc figure mam lepszą od ciebie. wyglądasz jak glupia, ale nie obraź się. i nie zazdroszcze ci bo nie ma czego.

Gość Bolec 22 lata
Często wklejasz swoje zdjęcia, najwyraźniej brakuje ci bolca. Skąd jesteś? :classic_cool:

Gość grfghettr
ladna ale juz widac ze figura nie ejst do konca ladna, chodiz mi o brzuch bleee

Gość dziwne to zycie ehhhhh
co to ma byc

Gość bnhnb
lala jakaś :/

Gość dziwne to zycie ehhhhh
??

Gość lookrecjaaaaaaaaaaaaaaa
taka sobie, sa brzydsze i sa ładniejsze, ps. nie jestem grubaska ;)

Gość tandetna twarz i stylówa
sztuczne prawdopodobnie cycki. świetne nogi. facetom na pewno się podoba, szczególnie pewnemu typowi facetów.

Gość świetne piersi
i figura

Gość prawictwo pospolite123
nie chodz tak ubrana przy ulicy , bo spowodujesz wypadek samochodowy albo jakis rowerzysta uderzy w drzewo

Omg! Dziewczyna jest ladna, ale wiekszosc bab siedzacych tutaj zyje tylko kafe. Sa beznajdziejne, ich zycie ogranicza sie do tego forum, bo nie maja facetow, rodzin, przyjaciol itd. Sa zazdrosne. Jestes bardzo ladna, tylko troszke mniej makijazu i bedzie git a nozki sa ok.

Gość gfgghhghjh
no przeciez jak ona wychodzi na ulice z prawie gola dupą to niedziwne, ze moze spowodowac wypadek, ale to ze masz goly tylek nie znaczy, ze jestes atrakcyjna, bo nie jestes. i wcale ci nie zazdroscimy bo twarz masz naprawde paskudną. taka brzydula wyjdzie z domu z ledwo zakrytą pupą i potem sie uwaza za super laską bo kazdy sie patrzy; ludzie sie patrzą bo wyglądasz jak taka pani co stoi na autostradzie. sukienka z z 5 cm dluzsza i byloby OK, ale ty masz prawie cip... na wierzchu :O

Gość wypowiem sie i ja....
W skali (1-10) , daje 6...Figura an pierwszy rzut oka ok....ale tylko nogi , brak Ci kobiecości ( talia , biodra).Twarz przeciętna , już ją tu widziałam

Gość tandetna twarz i stylówa
Akurat mam męża, życie, pracę, kasę. Nie zmienia to w niczym mojej oceny: tandetna twarz i stylówa, sztuczne cycki, świetne nogi. W którym miejscu tu fałsz, wskazujący na rzekomą zazdrość? Jestem przekonana, że facetom ta laska się podoba. Ale nie kobietom, które raczej doceniają inny typ kobiecego piękna. Tyle.

Gość izdebna
tak sie zastanawiam, czym rozni sie ubranie leginsow z dopasowana bluzka, od takiej kreacji.Figura swietna,wiec w czym blad?Nadmierne epatowanie cialem?Dziewczyna zalozyla przynajmniej luzny zakiet.