Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolek Zdun

moja dziewczyna trochę dzisiaj wypiła i po imprezie śpi w aucie

Polecane posty

Gość Bolek Zdun

w swoim aucie, poprosiła aby odebrać z imprezy i wiedziała , że będzie picie, więc wrzuciłem kobietę na tylne fotele i przywiozłem pod dom a w czasie jazdy zarzygała siebie i fotele fantastycznie w tym aucie , teraz śpi zarzygana i nie pozwala się ruszyć a mam ochotę 'zanieść te zwłoki' do jej mieszkania i wrzucić ją do wanny aby wykąpać i teraz nie wiem czy zostawić 'zwłoki' w jej aucie aż do rana, czy do wanny zaprowadzić ?

Gość Akronimowa
Zostaw. Niech się nauczy, że z alkoholem się nie przesadza :)

Gość ale masz laske
nie ma co

Gość madgajpjpa
Nie zostawiaj jej. Bo jeszcze coś jej się stanie i dopiero będzie.

Weź ją do domu, ja bym sie wkurwiła jakby mnie chłopak tak zostawił. Zdarzyło mi się zasnąć w aucie,ale na szczescie sie nie zarzygałam :P

Gość ona pewnie jutro tu
napisze ze chyba się seksiła z kimś ale nie wie z kim bo popiła i nie wie jak to powiedziec chłopakowi czyli Tobie ha ha

idz po nia, teraz tak gada bo pijana, rano bedzie Ci dziekowala ze sie nia "zaopiekowales" i ze mozna na Ciebie liczyc a tak to bedzie gadanie ze co z tego ze tak gadala, przeciez byla pijana a Ty powinienes wiedziec ze miales ją wziac do domu???

Gość Akronimowa
Co ma jej się stać? Wystarczy, ze ją czymś tam przykryje, zamknie auto i po sprawie. Nic jej nie będzie. Tylko głowę jej odwróć na bok ew. na dół, zeby się zadławiła jak będzie rzygać.

Gość Bolek Zdun
a co sie jej stanie ciagle nawalona chodzi nie mam sił juz do niej, nie pracuje bo ją wywalili za picie co mam z nią zrobić ? zostawić czy byż z nią ?

Gość ona...18....999999999
Ale to slodkie co chcialbys zrobic z tymi zwlokami

Gość ona...18....999999999
Wyslij ja na aa jesli ci to utrudnia zycie i jesli ja kochasz

Gość gfsdgtfsd
Wypierdol ją z samochodu i wypierz wszystko co zarzygała bo jutro będzie za późno. :O

Nie no teoretycznie... To lepiej by było i dla niej, no i dla auta, gdybyś ją przetransportował do wanny. Nawet jeśli teraz protestuje, to na pewno rano i dlugo potem będzie ci wdzięczna, że się nią zająłeś. :)

Gość Bolek Zdun
czy ta noc będzie zimna ? przykryłem Patrycję kocem i nie pozwala się ruszyć , capi w jej aucie na kilometr nie zostawię kobiety samej, mam klucze od jej domu ale posiedzę na ławce , jutro zapewne oberwę od kobiety , gdy wytrzeźwieje i nazwie mnie kretynem , że mogłem zostawić spokojnie w aucie i jechać do siebie