Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELLAE

nowy filmik z Los Angeles - szukam UFO

Polecane posty

Gość halina o_chujska
ale buty te same hahahahaha ciebie na nic nie stać :D jesteś tylko marnym projektem :P

Ela, śledzę Twoje filmiki:) jesteś bardzo pozytywną osobą, ludzie od vlogerów oczekują, że będą obiektywni, niekrytyczni, żeby ich broń Boże nic nie wkurzyło podczas oglądania, a ja uważam, że właśnie trzeba mówić odważnie, co się myśli. nie dziwię się, że Cię nie lubią na tym forum, bo to forum właśnie takie jest - lubią o kasie i o związkach, nie lubią o indywidualności jakiejkolwiek. kochają schematy. nie wiem dlaczego zdecydowałaś się tutaj promować kanał, chyba tylko ze względu na ilość (popularność), nie ze względu na poziom:D jedyne co mi nie pasuje,to kraj w któym żyjesz, nie przepadam za nim, ale cóż;)

Gość gość
c**a

Gość gość
d**a

Gość gość
co za scierwo

nie...mnie sie wydaje ze polscy vlogerzy po prostu bardzo kopiuja a wiekszosc kobiet to daje przyklady lat 50-tych zawsze perfekt makijaz kuchnia zachowanie...ja sie tak starac nie bede jak ktos chce mnie ogladac to spoko a jak ktos odsubuje z powodu ze nie podoba sie szczerosc to won na filmiki osob co to sztuczne sa- chcecie takie przyklady i zyc dla innych nic na to nie poradze

Gość gość
nie nie nie

Gość dfghjksdfghjkl;dfghjk
co za gowno

Gość Pozytywny filmik
Fajnie zobaczyć coś takiego pozdrawiam :)

Gość gość
Mojave Desert... Ta cisza pustyni. Przypomniałem sobie ostatni wypad do Arizony, taka cisza.

Gość Pozytywny filmik
Arizona wow... Fajnie tak podróżować. Chociaż człowiek coś w życiu zobaczy jak sobie pozwiedza.

Gość goscinka
wariatka z Ciebie totalna, oderwana od rzeczywistości ale lubię Cię i Twoje pozytywne, inne podejście do życia :))

ela,znow powtorze ze w doopiw bylas,gowno widzialas. Dla mnie jestes prymitywna. Twoje filmiki sa dlugie i nudne.Ty prosta i ograniczona.Kto i gdzie znalazl takiego debila do reprezentowania USA.??? Ten kraj sie wstydzi a ja sie wstydze ze musze sie wstydzic za pajaca udajcego ze nie pamieta jezyka polskiego.