Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama marysieńki

czy to wystarczajacy prezent - prosze o opinie

Polecane posty

Gość mama marysieńki

witam maz został poproszony w ubiegła niedziele na chrzestnego chrzciny sa teraz nie mialam za duzo czasu zeby cos poszukac a chcielismy kupic jakas ladna pamiatke - kupiłam w koncu srebrny obrazek z wizerunkiem Matki z dzieciątkiem dosyc ładny i duzy - mozna go postawic lub powiesić do tego album prezent kosztował 200 zł czy powinnam jeszcze cos dorzucić do koperty zeby nie wygladało za skromnie jak uwazacie nie wiem ile teraz daje sie na chrzciny ewentualnie myslałam zeby zrobic tort pieluszkowy juz takie robiłam i sa efektowne dziekuje za opinie

Gość gość
moim zdaniem powinien twoj maz kupic jeszcze swiece do chrztu i wystarczy.

Gość lilouuuy
obraz? trochę dziwny prezent, jak dla dziecka, mogłaś zamiast tego obrazu srebrną lyzeczke lub cos w tym stylu albo album plus 100 zl w koperte....

Gość mama marysieńki
, to nie jest jakis wielki obraz ale taki wielkosci zdjecia jakie stawia sie na biurku rowniez mozna go postawic lub powiesić na scianie jest cały ze srebra , no coz moze i mogłam kupić łyzeczke ale wolałam cos o tematyce religijnej

Gość takaona*
Obrazek to piękny prezent mój synek dostał z Aniołem Stróżem i do tej pory wisi nad jego łóżeczkiem (ma 7 lat). Album + obrazek uważam za wystarczający prezent .

Jasne ze w tematyce religijnej,ja nie rozumiem co lyzeczka z chrztem ma wspolnego.Ja bylam chrzestna w styczniu i kupilam aniola stroza obraz do tego szatke a chrzestny wlasnie swiece.

Jasne ze w tematyce religijnej,ja nie rozumiem co lyzeczka z chrztem ma wspolnego.Ja bylam chrzestna w styczniu i kupilam aniola stroza obraz do tego szatke a chrzestny wlasnie swiece.

Gość Mycha_865
Ja dokupiłabym jeszcze coś praktycznego "na teraz" np komplet pościeli, może jakiś kocyk, może matę edukacyjną, w ubiegłym roku kiedy ja byłam chrzestną kupiłam kolczyki, obrazek, komplet pościeli i kocyk BabyOno:) Bardzo się podobało.