Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinnie na forum

Czy takie male klamstwo moze i zaszkodzic?

Polecane posty

Gość goscinnie na forum

Z poprzedniej pracy zwolniono mnie 4 miesiace temu, niby redukcje a prawda jest taka, ze urodzlam dziecko, rok bylam na wychowawczym i bali sie, ze pewnie znowu zaciaze. A ja nie planue wiecej dzieci, mam jedno, mam 29 lat, teraz caly czas szukam nowej posady, ale z marnym skutkiem, bo na rozmowach odpadam na wiesc o tym, ze mam dziecko. U mnie w rejoni przyjmuja albo studentow albo os. niepelnosprawne, kobiety bezdzietne lub takie, ktore maja juz odchowane dzieci (z reguly wszedzie chca panie 30, 35 +). Znalazlam dzis oferte na pol etatu do sklepu i zamierzam jutro zadzwonic. I tak sie zastanawiam, czy nie sklamac-ze jestem bezdzietna. Praca jest na 2 zmiany, wiec zmienialabym sie z mezem, tylko na 2godz. prowadzilabym dziecko do babci. Tyle, ze jak powiem, ze jestem mezatka, to moga pomyslec, ze planuje ciaze. Jezeli powiem cala prawde, to moga nie oddzwonic, bo chca obe dyspozycyjna a nie taka, ktora bedze brac zwolnienia na dziecko. Bylm tam dzis sma, dostalam nr tel. do szefowej i dziewczyna powiedziala mi, ze preferuja bezdzietnych).

Gość gość
Zwolnią cię jak tylko przyniesiesz świadectwo pracy,bo skąd w świadectwie urlop wychowawczy skoro jestes bezdzietna? Niestety w papierach jest wszystko i sprawa się rypnie.

Gość gość
Zwolnią cię jak tylko przyniesiesz świadectwo pracy,bo skąd w świadectwie urlop wychowawczy skoro jestes bezdzietna? Niestety w papierach jest wszystko i sprawa się rypnie.

Gość goscinnie na kafe
Podnosze.

Gość goscinnie na kafe
Podnosze.