Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ma sens ?

SAMA SIEBIE NIE ROZUMIEM..

Polecane posty

Gość czy to ma sens ?

Witajcie, jak w temacie.. chodzi oczywiscie o faceta, nie wiem co do niego czuje.. moge powiedziec ze kiedys bardzo mnie skrzywdzil, zrazila. sie potem do niego, nie chcialam z nim byc,jednak on nalegal,mowil ze kocha nad zycie i ze beze mnie nie chce zyc.. co z tego jak ja chyba nie potrafie mu wybaczyc,stracil moj szacunek i zainteresowanie swoja osoba, czasem tesknie za nim bo potrafi byc kochany, ale tez bywaja dni ze on jest mi obojetny (nawet jak byl w szpitalu ni echcialo mi sie do niego isc,chyba gdyby mi zezalo to znalazlabym czas itd..) nie wiem czy taki zwiazek ma sens ? mozna byc z kims i go nie kochac? to bycie z przyzwyczajenia, z litosci czy sentymentu ? jak to jest w waszych zwiazkach ?

Gość czy to ma sens ?
czasami czuje ze to "ten" ale czasem mam chec wiac od niego :(

Gość czy to ma sens?
:( nikt nie byl w podobnej sytuacji ?

Gość gość
:(

Gość gość
olej go

Gość jesteście popieprzone
w d**ach się przewraca, facet kocha źle, nie kocha też źle a, k***a, zostańce lesbijkami

Gość gość
jesli mowi ze kocha, a podnosi lapska na kobiete,drze ryja itd.. to nie bylabym taka pewna czy rzeczywiscie kocha ! ?

Gość gość
jeśli się kocha to chce się robić same miłe rzeczy tej osobie,uszczęśliwiać ją zawsze i wszędzie autorko już cię skrzywdził,więc o jakiej miłości on mówi, nie wierz to jakiś manipulant,może użalająca się pijaczyna

Gość czy to ma sens ?
on nie pije i nie pali, chociaz ma ciagoty* do marichuany czasami piwo wypije.. ale no wlasnie - jak chcialam odejsc to plakal i blagal jak male dziecko mowil ze jestem miloscia jego zycia choc ja tego w 100% nie czuje :(

Gość czy to ma sens ?
mowil ze chce spedzic ze mna reszte zycia i ze chce sie zmienic bo ja go do tego zmotywowalam...

Gość gość
co z tego, kiedys mu znowu odbije i bedziesz miala to samo...

Gość skoro cie
skrzywdzil to gdzie ta milosc z jego strony ?

Gość gość
takich jak o sie olewa pokazal na co go stac..

Gość gość
Ja byłam wybaczałam kolejne trzy zdrady i ciągle było to samo. Bo jest wygodnie nie być samą bo dzieci mają ojca. Bałam się i też był mi jego los obojętny. Trwało to trzy lata, ciągłe powroty, wk****anie się... Nagle złapałam się na tym że nie interesuje mnie nic co jego dotyczy. W pracy źle/dobrze, choruje/jest zdrowy, ma co jeść / nie ma. Czułam jak moje życie zupełnie pogrąża się w bezsensownym, trwaniu. Zdecydowałam że pora to skończyć. Po co wiecznie sobie niszczyć nerwy. Bo zawsze jak na niego patrzyłam jedyne co widziałam to człowieka który potrafił kochać się z inną kobietą. Przecież jakby kochał.... i nie ważne co mówi. Dzieci nie są tego warte. Teraz to wiem. Mniej więcej po roku jak zakończyłam swoje małżeństwo jestem znowu zakochana i wiem że warto żyć inaczej. Pomyśl czy na stare lata będziesz w stanie się dla niego poświecić jak przyjdzie choroba? Czy będzie to dla ciebie tylko smutny obowiązek. Myśl o sobie nie o tym co czuja inni. Nie jest łatwo skończyć związek ale jak nie kochasz to nie ma sensu tego ciągnąć.

Gość trzeba
kochasz i nienawidzisz pewnie jednoczesnie? lepiej odejsc,po co wiecznie wypominac i miec pretensje o to co bylo..

Gość ja dla odmiany
tkwie w toksycznym zwiazku ktory nie ma przyszlosci. Nie umiem odejsc bo nie mam gdzie, a on robi co chce i nie liczy sie ani z moimi uczuciami ani zdaniem. Poniza mnie i upokarza, a ja ciagle musze tutaj byc..

Gość gosc...
ja dla odmiany - na pewno jest jakies wyjscie ? czemu rodzina ci nie pomoze ?

Gość gosc...
ja dla odmiany - powinnas pojsc do psychologa

Gość czy to ma sens  ?
on mowi ze kocha, bardzo kocha ze sie zmienil bo chce dla nas a ja... nawet niekiedy przytulic go nie potrafie.. :(

Gość gosc...
ja dla odmiany - powinnas pojsc do psychologa

Gość czy to ma sens ?
ja dla odmiany - dlugo z nim jestes ? dzien w dzien masz w domu awantury ? czemu nie zglosisz przemocy na policji,nie mozna dac sie tak traktowac..

Gość gość
sila i tak nic nie zyskasz, mozesz tylko pogorszyc sytuacje ktos kto byl agresywny nie wykluczone ze bedzie tak sie zachowywal znowu

Gość gość
ja bylam z facetem, w ogole sie nie interesowal mna ani dzieckiem, jedyne to przywozil i zawozil go do szkoly, wojna o kazda zlotowke,on nie zawsze mial prace, a jesli juz to pare dni i koniec, bo mu sie znudzila.. pil,palil,cpal i potrafil calymi dniami grac na konsoli, trwalo to pare lat, na szczescie juz nie jestem z nim, ale on nadal probuje namieszac w moim zyciu,dziecku opowiada bzdury na moj temat, dobrze ze ma zakaz zblizania sie do mnie, nie wiem jak ja moglam byc z takim czlowiekiem..

Gość gość
ale patologia a potem baby placza ..porazka .. jak chcecie emocji to poszukajcie normalnego faceta i chodzcie z nim na diabelski mlyn czy cos...

Gość nnn vvv
ja byłam w podobnej sytuacji to jakiś syndrom, w moim przypadku może chodzić o so many men, one life parafrazując to powiedzenie so many women, so little time ;)

Gość nnn vvv
"Ja byłam wybaczałam kolejne trzy zdrady i ciągle było to samo" takie coś to dla mnie abstrakcja

Gość gość
moj facet kiedys scisnal mnie za gardlo dwa razy, raz to przez trzy tyg.czulam jego lapska na sobie i bolalo mnie gardlo w sumie to praktycznie przez caly rok jak z nim mieszkam jakas afera, a to o facebkoka no bo nie mam tam jego zdjecia, sprawdzal mi telefon, moje gg,facebooka, choc raz mowil ze nie zna hasla,innym razem ze czytal moje wiadomosci, nie mam w sumie zadnych znajomych,zazdrosny nawet o kolezanki.. obiecal zmiane na lepsze ale co z tego, po tym wszystkim on mi jest chyba juz obojetny..

Gość gość
znam dziewczyne ktora dzien w dzien sie kloci z mezem ale po paru minutach juz normalnie rozmawiaja inna znowu plakala ze ja chlopak bije a i tak wyszla za niego za maz.. czemu kobiety pozwalaja sobie na takie traktowanie ???