Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja ja

Mój chłopak rzadko się ze mną kocha...

Polecane posty

Gość ja ja ja

Jestesmy ze sobą 1, 5 roku, ja mam duzą ochote na seks i chce czesto, a on mi odmawia, bo jak tłumaczy mam dni płodne i nie chce ryzykowac, ostanio mi powiedział ze tylko seks sie dla mnie liczy... Zle mi z tym i nie wiem co robic....

Gość ja ja ja
???

Gość gość
a może ma kogoś na boku? albo was dopadła rutyna? na początku też tak było?

Gość ja ja ja
W to ze ma kogos na boku nie wierze... nie on, rutyna - być moze, dopadała jego nie mnie... na poczatku kochalismy o wiele czesciej, teraz raz w tygodniu to max a jestesmy ze soba tak krótko... boje sie co bedzie dalej , bo ja mam wiekszy temperament... kocham go... ale nie wiem, jak to rozwiazac...moze go juz nie pociagam....

Gość gość
porozmawiaj z nim I tyle

Gość gość
Cały czas rozmawiam , ale to raczej monolog, bo on jest skryty i nic nie chce mówic...

Dla Ciebie rutyna nic nie zmienia od strony technicznej, pomijając stopień tarcia, natomiast dla niego oznacza flaka i nie rozumiem dlaczego kobiety uwazaja, ze przez całe zycie na sama myśl o nich facetom natychmiast stają k***sy...Co poniektóre (czyli wiekszośc na tym forum) myśli, że faceci mają wieczny wzwód i jak zobaczą p***sa w normalnym stanie to diagnozuja jakąś ciężką chorobę tudzież pogryzienie przez żarłacza białego:D ­ Przyłóż się a z pewnością otrzymasz nagrode w postaci pieknie sterczącego c**ja i napalonego faceta:)

k***a c**j z tą kafeterią:O I jeszcze piszą że za malo czasu upłynęło od ostatniej wypowiedzi...szalency normalnie:O

Gość ja ja ja
Przykładam się cały czas, ale on jakis taki bierny...

W zasadzie celem, dla którego uprawia sie seks jest płodzenie dzieci. Tak mi przyszło do głowy, że byc może faceci na jakims podświadomym poziomie są sfrustrowani brakiem tego efekut;) To bron boże nie sugestia Tak tylko się zastanawiam

seks od faceta wymaga produkcji dużej ilości testosteronu...na dłuższą metę to męczące i z tego co się orientuje ewolucja nie zaprojektowała facetów żadnego gatunku do takich maratonów. Hormony hormonami ale mamy tez mózgi czego wiekszość z Was zdaje sie niestety nie dostrzegać. Moze trzeba by sie skupic na tym narządzie bo jakby nie patrzec od niego wszystko zalezy;) Swoiste ograniczanie myślenia i kierowanie się tylko i przez cały czas instynktami jest sprzeczne z ludzka naturą

Gość ja ja ja
???

Gość gość
jeżeli chłopak odmawia sexu to wiedz, że coś się dzieje !!!