Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona ,,koleżanka,, pyta

czy to normalna sytuacja

Polecane posty

żeby instruktor, z którym miało się raptem jedną jazdę dodatkową prosił o sprawozdanie z egzaminu drogą telefoniczną? :o ( abstrah,u,jąc już od tego, że facet, który prowadził cały 30-stogodzinny kurs nie wymagał żadnych powiadomień odnośnie wyników ,,tej,, osoby )

up

up

Gość gość
up

facet zakłada z góry że nie zdasz i liczy, że zadzwonisz, powiesz czemu nie wyszło i umówisz się na następne jazdy.

Gość gość
nigdy nie umawiałam się bezpośrednio z żadnym instruktorem na jazdy...zawsze przez biuro :o więc uważasz, że chodzi wyłącznie o to, żebym w razie niepowodzenia, wybrała się właśnie do niego na kolejne lekcje? prośba o kontakt po egzaminie to taki sposób na pozyskanie dla siebie większej liczby klientów, co w oczywisty sposób wpływa na wysokość pensji? :classic_cool:

dorabiasz :) jak zdawałam na motocykl też dokupiłam dwie jazdy w innej firmie- facet mnie polubił i prosił, zebym zadzwoniła czy zdałam. Zadzwoniłam, ucieszył sie, pogratulował i po temacie.

Gość gość
mireczkowataaa, dzięki, uspokoiłaś mnie trochę :) prawdę mówiąc nie mam ochoty dzwonić do kogokolwiek i się spowiadać z przebiegu egzaminu, a już zwłaszcza facetowi, z którym miałam wątpliwą przyjemność odbyć jedną jazdę i nawet jeśli nie zdam, to na pewno nie zamierzam odbyć z nim kolejnych :o

no jeśłi ta jazda to była strata czasu i pieniedzy to na jego prosbe o telefon, trzeba było odpowiedzieć "jeśłi nie zapomnę" i po temacie.

Gość gość
mireczkowataaa, odnośnie poziomu szkolenia nie mam żadnych zastrzeżeń, problem tkwi w tym, że owy instruktor był dla mnie trochę zanadto miły i zbyt rozmowny, a ja jestem osobą dość skrytą, małomówną i nie lubię rozmawiać o sobie z obcymi ludźmi, dlatego też czułam się w czasie jazdy cały czas skrępowana odpowiadając na jego dociekliwe pytania :o zdecydowanie wolę milczących niż zagadujących instruktorów :o