Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarofffnica

Kupilam prezent, a się okazuje ze dziecko już taką rzecz ma. Co teraz?

Polecane posty

Kupiłam już 2 miesiące temu zestaw obiadowy dla dziecka a ulubionymi bohaterami. W sobotę miałam jechać zawieźć a dzisiaj się dowiedziałam ze dziecko wczoraj dostało identyczny zestaw od kogoś innego. Nie mogę już tego oddać, nie mam żadnego innego dziecka w rodzinie, a trochę to kosztowało żeby wyrzucić. Nie wiem co mam teraz z tym zrobić, a co najważniejsze nie mam prezentu i nie stać mnie na kolejny taki wydatek. Co zrobić? Dać ten zestaw wyjaśniając sytuację że kupiłam go już dawno temu i nie wiedziałam ze ktoś też kupi?

Gość gość
niefajnie. sprzedaj, i kup nowy. a jak sie dowiedzialas, ze dziecko to juz ma, to bardzo glupio dac to samo.

Daj ten zestaw, skad niby mialas wiedziec, ze ktos cie ubiegnie? Wyjasnij, ze nie wiezialas, ze prezent sie zdubluje i ze drugi zestaw i tak sie przyda;).

a skąd wiesz, że dziecko już taki zestaw ma? jeśli mamy, taty czy babci dziecka to nie wypada dać tego samego. Spróbuj sprzedać albo zachowaj i może komuś innemu kiedyś podarujesz. A ile kosztował ten zestaw? Widziałam ostatnio w smyku fajne plecaczki pluszowe za około 30zł, były i dla chłopców i dziewczynek. Trochę głupio jechać i się tłumaczyć na temat talerzy. Albo kup coś nowego albo po prostu daj udając, że nie wiesz że dziecko już dostało taki prezent.

Gość gość
daj, to nie zabawka tylko coś co się przyda, nie musi kobita myć na biegu talerzyka. ja bym dała, to nie jest coś co musi być jedno, takich rzeczy można mieć wiele i się nie narzeka ;)