Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amegakure no Tenshi

Jak zerwać z chłopakiem?

Polecane posty

Gość Amegakure no Tenshi

Witam, mam pewien problem. Chodzę z chłopakiem już 4,5 roku, no i od dłuższego czasu czuję, ze to jednak nie jest to, że przestałam go kochać. Męczę się w tym związku, gdy on dzwoni/przyjeżdża do mnie, to szlag mnie trafia. Chciałabym pobyć singielką przez jakiś czas. Pragnę zerwać z nim, jednak chcę, abyśmy pozostali przyjaciółmi, gdyż wiele razem przeszliśmy, przeżyliśmy, mamy wspólne tematy. To dobry chłopak, ale nieporadny, wiem, że w przyszłości będzie miał problemy, by podołać roli ojca i męża, by prowadzić dom. On chce, bym to ja rządziła w tym związku, lecz ja jestem konserwatystką i wolę faceta w roli dominatora. Próbowałam z nim zerwać, ale po 2 dniach wróciliśmy do siebie, on za każdym razem zaczyna strasznie płakać, wchodzi mi na ambicje, gra na emocjach (przypomina mi najfajniejsze chwile spędzone razem) i wtedy mi się go robi żal... Ale jednocześnie mam też swoje życie i nie chcę się męczyć, będąc w związku z kimś, kogo nie kocham! Co mam zrobić, by zakończyć ten związek? Przespac się z innym i powiedzieć mu o tym, bo chyba tylko to na niego zadziała?? Nie chcę się uciekać do aż tak chamskich zagrywek... Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedzi.

Gość gość
Jestes po prostu zwykłym dnem. Ponad 4 lata dawałaś chłopakowi d*pska, a teraz co, już się znudził, więc można porzucić jak przedmiot? Oby ciebie szmato tak samo ktoś kiedys potraktował. Po co mu w ogole dziwo tylek zawracalas 4 lata i d*psko wypinalas, jak go nie kochasz?

Gość gość
najlepiej zerwać smsem. Tak ze mną zrobiono

Gość z piątku na sobot
porozmawiaj z nim. gdy będzie przypominaj bądź nieugięta, ze Ty nie chcesz.

Gość gość
tez mam podobnie - jak chce odejsc to facet beczy ze ja nestem miloscia jego zycia, ze on mnie tak bardzo kocha, mowi ile to dla mnie zrobil, ze byl milusi itd.. ale k****a jaki byl chamski wobec mnie,darl ryja,podniosl na mnie lapska dwa razy, niszczyl moje rzeczy (komputer) to tego nie pamieta !