Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika2013

od jutra stawiam na zdrowe odrzywianie

Polecane posty

Gość weronika2013

hej. od jutra postanawiam zacząć zdrowo się odżywiać tzn. mniej słodyczy, zero napojów gazowanych, same wartościowe produkty, sport. Moim celem jest spalenie tłuszczyku na brzuchu i smukła sylwetka.Będę pisać w miarę często o postępach.CZY KTOŚ SIĘ DO MNIE PRZYŁĄCZY? SZUKAM OSÓB KTÓRE TAK JAK JA CHCĄ ZMIENIĆ SWOJE NAWYKI ŻYWIENIOWE I WALCZĄ ZE SŁODYCZAMI

Gość zacieszka
a dziś zakup słownik ortograficzny! po oczach bije ortografia! cymbale

Gość marika1208
zacieszka sama komuś radzisz a sama nie wiesz, że nie pisze się cymbale tylko cembale ty cembale

Gość gość
mariko w słowniku jest jak wół napisane

Gość gość
mariko w słowniku jest cymbał jak wół napisane

Gość gość
marika to zwykłe niedouczone gimgówno co zabiera głos na publicznym forum, a polszczyzny nie zna w ząb

Gość gość
Pisze sie cymbale

Gość ebenleib
Dziewczyny, ten temat nie został dodany na potrzeby ortografii, tylko diety! xd dajcie sobie siana, wspomóżcie potrzebującą! Ja jestem z tobą weroniko, też chcę schudnąć do wakacji :)

Gość Olcia Dubicka
mienić nawyki i przejść na zdrowe odżywianie to ważna sprawa ale samo przejście na zdrowe odżywianie nie da Ci szybkich i dużych rezultatów a przynajmniej u mnie tak było więc zaczęłam się wspomagać :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)