Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michigen11

65kg, 8kg do zrzucenia, jak najszybciej!!!

Polecane posty

Hej dziewczyny, u mnie dobrze dieta bez zarzutu, ćwiczenia też były. Nie ma bata musze wytrzymać, CHCE SCHUDNĄĆ i tyle. Żadne słodycze, fast foody, już widze swoja szczupłą sylwetkę. Tym razem się uda. Ktoś tu pisał że jest nakręcony, ja mam podobnie. Mam cel i go osiągnę. Od stycznia schudłam już 15kg, i już nieźle wyglądam. Ludzie widzą że schudłam i to jest z***biste :) Jeszcze tylko 8kg :D

Kurde zastanawiam się nad bieganiem. Na prawdę nogi od tego schudną? Mi bardzo zależy na łydkach, czy bieganie pomoże???

Chce miec taka silna wole jak Michigen !!!!!!!!!!!!! Przegladnelam ksiazke.Musze was rozczarowac....Musiala bym ja wam przepisac :( A to nie wykonalne.Dlatego mysle ze kazda z was powinna poszukac sama na wlasa reke cwiczen na swoja "bolaczke" Bede przerabiala ksiazke powoli,jak beda ciekawe info na temat diety to dam znac. Dzis zrobilam 400 brzuszkow !

O jej a co tutaj tak cicho. Dziś na wadze 63, 4. Coraz bliżej mojego celu. Widzę że wszystkie tu zapracowane :) kochanka franka i michigen11 trzymam za was kciuki. A ja jutro może zobaczę na wadze 62, 9 . Trzymajcie za mnie kciuki.

Gość Marzycielka ;)
Trzymamy, trzymamy :) ja też się jutro zważę, ale coś czuje że nie poleciało mi :( nie wiem czy nie przestać pić to aqua slim.

Gość gość
Chcecie schudnąć, bez specjalnego trzymania się ubogiego jadłospisu? Ćwiczcie Insanity, efekty są szybkie i nie ma jojo. Oczywiście jest ciężko, pot się leje litrami, ćwiczy się 6 dni w tygodniu, po jakieś 40-60 minut. Najpierw poczytajcie sobie o tym i pooglądajcie filmiki, bo nie każdemu to będzie pasowało, a i polecam patrzenie na ubywające cm a nie kg.

Gość jelonek ilonek
Czesc dziewuszki tez jeszcze 2 tyg temu wazylam 66 kg na dzien dzisiejszy 63 ile macie wzrostu? Bo mi koj narzeczony marudzi ze nie mam sie z czego odchudzac ze lubi moje okragle cialko d*pke i nozki mam ok brzuch tez najgorzej z ramionami rekami i bokami jie moge zalozyc zadnej koszulki ani bluzki obcislej wszysko mi odstaje wylazi chce wkoncu zalozyc obcisly tshirt i koniec kropka tym razem sie nie poddam:-) :-) :-)

Gość szczupla na lato
witajcie:*:) jelonek ilonek ja mam 160 wzrostu i przy takim wzroscie moje 62kg obecne nie wyglada dobrze:(:( Moj chlopak tez tak twierdzi ale mi sie nie podobaja moje uda, boczki, brzuch fuuuuj:(:(:(:( Marze by zalozyc stroj kapielowy.. i nie wstydzic sie swojego ciala rano jogurt 175g jogobela truskawkowy obiad surowka i gotowany maly kotlet mielony jak u was? Trzymam za was wszystkie kciuki a wy trzymajcie za mnie:*:* damy rade

Gość gość
Szczupla na lato malutko jesz tez tak jadlam a potem rzucalam sie na jedzenie bez sesu potem byl dukan szlo dobrze do mometu potem mialam dosc jedzenia marzyl mi sie chlebek ziemniaczki hehe i znowu klapa teraz jestem na dieche 8/16 troche ja skracam tz te 8 godzin jedzenia ale to dziala bo wiem ze na sniadanko moge zjesc co chce i obiad czasem kawalek ciacha zjem ale od 16 nic niejem przewaznie po tygodniu waze 2 kg mniej zobaczymy co bedzie dalej:-)

Gość jelonek ilonek
Ta u gory to ja!hehe

Gość szczupla na lato
naprawde ta dieta 8/16 dziala? musze chyba o niej poczytac

Hej dziewczyny :) Trzymam się dzielnie, dieta bez zarzutu, jeśli chodzi o ćwiczenia to nie wiem czy się uda, strasznie jestem zmęczona. Jutro stane na wage zobaczymy czy coś spadło :)

Gość szczupla na lato
jak wam minal dzien? Jak dieta? dzis wyjatkowo mniej jadlam bo nie milam ochoty wogole tak dzis nie zbyt sie czulam chyba przez to ze w nocy nie moglam zasnac.;( ooj chyba mi sie dostanie ale postanowilam do diety i do biegania dolozyc wspomagacz bo samej bym sobie nie poradzila.. Probowalam w tamtym roku z odchudzaniem ale jak bylam na diecie to wytrzymywalam tylko tydzien lub dwa nie mialam w sobie tyle motywacji.. dopiero w marcu z moimi tabletkami cos sie udalo:) trzymam za was kciuki:) uda nam sie wierze w to:*:*

Dzień minął. .. i .... nie jestem zadowolona. Mogło być lepiej. Przynajmniej sobie poćwiczylam . Marzycielka na pewno będzie mniej na wadze. Szczupla na lato też marzy mi się bikini. :( ale chyba nigdy nie będę wyglądać chudo. To mój ostatni dzwonek. Mam 27 lat. Mąż chce żebym zaszła w ciążę jeszcze w tym roku. A ja chcę być do tej pory chudo i się tym nacieszyć. Przed porodem wazylam 89 kg i więcej tak nie chcę. Nawet w ciąży chcę wyglądać ładnie a nie jak slon. Buziaki . A jutro nasze wagi mają wskazac mniej a jak nie to je za okno.

Gość Marzycielka ;)
Dzięki Bobulek ale wątpie czuje się taka napuchnięta, od jutra nie biorę tego aqua slim. Szczupła na lato jakie tabletki brałaś?

Gość szczupla na lato
bobulek1 napewno zalozymy w tym roku nasze wymarzone bikini:*:* grunt tylko zeby sie teraz przed latem nie poddac i napewno nam sie uda i innym dziewczynom tez:) Dziewczyny u was napewno bedzie mniej na wadze ale u mnie watpie chociaz mam malutka nadzieje hmm

Gość szczupla na lato
Marzycielka ;) 14 marca - 14 maja bralam tabletki slim green teraz przez miesiac sprobuje jako wspomagacz figura extraslim z herbapolu

Gość Marzycielka ;)
i jak efekty jakieś czy myślisz że dieta dała efekty? Ja po tym jak kupiłam to aqua slim szybko nie kupie suplementu, zawsze jak się zabierałam za odchudzanie to po 3 dniach już widziałam po brzuchu że schudłam a teraz jest wydęty jak nie wiem. Już szybko nie kupie tego badziewia

Gość szczupla na lato
Marzycielka ;) kiedys sie zastanawialam nad tym co ty wlasnie uzywalas ale mnie nie przekonalo wiec wolalam zaryzykowac ze slim green... Dieta plus te tabletki i ruch pomoglo mi zrzucic przez dwa miesiace 9kg bo jak zaczelam bylo 70kg a po dwoch m-cach 61kg choc teraz mialam 1kg wiecej:(

Dziewczyny ja nie wierzę w żadne wspomagacze . Tylko w wiarę w siebie i upór. Poza tym organizm i tak na codzień ma dość chemii. . Na wzdety brzuch polecam od rana zielona herbatkę i do każdego posiłku maslanke, oraz unikania bialego pieczywa itp. Ja tak robię zawsze polecam.

Dobry wieczor dziewczynki :) Jakos sie trzymam.Tzn ja od urodzenia na sniadanie jem kawe i papierosa.Wczesniej jak nie bylo dzieci to kolejny posilek byl po 17 i bylo OK. Urodzily sie dzieci.Pierwszy posilek jem kolo 12.Potem mamy obiad po 17.Dzieci w tym czasie owoce,ciasteczka.Ja nie jestem podjadaczem.Gdy mam steres,tez sie nie obrzeram a raczej nie moge jesc. Przez psi problem schudlam w tyg 3 kg.Ale ja wtedy nie jem wcale.Doslownie wcale.Ugotuje,nakarmie rodzine a sama nawet nie powacham.Zdarzaly mi sie nie jesc 3 dni w tyg.Tylko kawa i fajki. Nigdy nie narzekalam na nadmierne kg.Ale ostatnimi czasy z mezem robimy sobie zarelko np o 1 w nocy ;) :/ Kolezanki mi zazdroszcza wygladu.(mam 36 lat) ale mnie to nie satysfakcjonuje.Ciagle mi malo.Maz sie podsmiewuje ze szukam dziury w calym i tak sobie mysle ze my babki moze mamy jakas obsesje?? W TV w gazetach ,same laski.A jaka jest prawda.Idziemy na plaze i leza hipopotamy 5 x wieksze niz my.My sie zamartwiamy kawalkiem odstajacego brzucha,celulitu,grubych ud. Prawda jest taka ze lale z TV i gazet,maja stylistow,ktorzy zatuszuja gruba d*p,e ,blizny po tradziku i zajecza warge.Photoshop nawet ze Smoka Wawelskiego zrobi bustwo.Nie raz pewnie przegladalyscie strony z aktorkami bez makijarzu ;) :D My nie mamy prywatnych trenerow,dietetykow i makijazystek......co nie zmienia faktu ze nadal sie odchudzam,bo 5 lipca wakacje w Polsce !!! ps jest 23,ostatni raz jadlam o 12 i nie jestem glodna.

Gość Marzycielka ;)
Hej dziewczyny , u mnie na wadze dzisiaj 64,6kg czyli -0.4kg w 3dni, w takim tempie chyba za rok schudne do 58kg. Kochanka Franka nie możesz tak jeść rozregulujesz sobie organizm

Gość jelonek ilonek
Dzien doberek a ja wczoraj wypilam tyle drino na wieczr ze glowa peka i na wage nie wchodze nawet bo sie boje ja biore chydrominum bo przez moja antykoncepcjie woda mi sie zatrzymywala i mialam niezle skoki wagi powiem szczrzeze pomaga!szczupla na lato na mnie deta ta dziala ale z cala pewnoscia bylo g lepiej jak bm nie grzeszyla tak z tym kalorycznym alkocholem ale w tym tyg same urodziny i okazie ale 2 kg to nie jest tak zle na tydzien:-) zobaczymy co bedzie dalej pozatym chce sie przyznac do tego ze tez sie wspomagam tabletkami na odchudzanie szczerze mowiac pierwszy raz w zyciu mysle ze nie daja nic ale....wspomagaja mnie psychicznie :-) :-)

Gość szczupla na lato
witajcie:* co was? jak wam idzie dietowanie? u mnie dzis bez grzeszkow:) sniadanie 4 pieczywa chrupkie na to sledz w pomidorach z puszki ale nie za duzo. drugie sniadanie jogurt maly truskowakowy. na obiad troche spaghetti. Wypilam juz jeden duzy kubek herbaty forever z figury a drugi po bieganiu. a i na kolacje 5 chrupkich z salata , serem z czosnkiem, pomidorem, ogorkiem zieloinym, 5 rzodkiewek wszystko z ogrodka :):) prawie pierwszy dzien za mna z tabletkami extraslim:):) Marzycielka ;) jak napoczatek dobrze ze chocial cos spadlo z wagi::):) napewno beda dalsze i wieksze spadki. Trzymam za cb kciuki:*:* i za wszystkie dziewczyny:) dzis mialam w domu duzo porzadkow: ummylam wszystkie okna, lazienka wyczyszczona na blysk, podlogi wszedzie umyte, po odkurzane, i pranie zrobione. o 20 ide biegac w domu bo na dworze napadalo.

Też jakoś daję radę, chociaż monotonia mnie wykańcza. A przede mną jeszcze 3,5 tygodnia. ;) Do mnie nie bardzo przemawiają tabletki na odchudzanie, bo to jednak chemia - a tej mamy i tak wszędzie pod dostatkiem.

Gość Marzycielka ;)
Hej dziewczyny :) co tu taka cisza? U mnie dzisiaj na wadze 64.2kg byli bez aqua slim w 1dzień -0.4kg mniej. Co tam u was ? Nie zostawiajcie mnie :( dzisiaj się mówiłam z koleżankami na picie, wypije ze 2drinki ale żadnego podjadania ograniczę dzisiaj kcal żeby dzisiejszy bilans nie był przerażający

Hej dziewczyny, wczoraj nie pisałam ale jakoś tak zeszło. Dzisiaj nadrabiam zaległości. Wczoraj rano na wadze 62,8kg :) Bardzo się ciesze, ale z drugiej strony mam tak że waga bardzo mi skacze, wiec dzisiaj moze byc wiecej. Dieta bez zarzutu, jakoś sie trzymam, ale jest cieżko. Wczoraj nie udało sie poćwiczyć, ale zamierzam to nadrobić. Jestem już po 2h spacerku z psem a to też zawsze jakiś ruch. Dziewczyny trzymajcie się, lato i wakacje coraz bliżej :)

Gość szczupla na lato
witajcie:) u mnie dieta calkiem calkiem nie mysle juz o slodyczach i fast foodach.. na sniadanie 3,5 chrupkie ze serem bo spieszylam sie do kosciola ... na obiad troszke sprobowalam dewolaja bo robilam na obiad trzymam za was kciuki:):*:*:* Michigen11 i Marzycielka ;) gratuluje ze ubywaja wam kilogramy oby tak dalej:*:* lato coraz blizej... zapomnilam dodac wczoraj wieczorem biegalam tylko 15 minut wiem wiem za krotko na spalanie tluszczyku ale dzis bedzie dluzej milego dzionka dziewczyny

Gość szczupla na lato
te troszke dewolaja co sprobowalam mialo byc na drugie sniadanie ale ja napisalam na obiad co robilam na obiad heeehe zakrecona wybaczcie

Gość szczupla na lato
na obiad troche dewolaja z kapusta pije juz duzy kubek figury forever co u was?