Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

czy uważacie seks oralny za upokarzający dla kobiety?

Polecane posty

i bardzo dobrze, a teraz skarbie...w*********j 🖐️

Jasne że brać Co tylko piszesz,nie pisz tak bo ona na zawał serca zejdzie mi tu jeszcze . Ja nie będę odszkodowania płacił za damski chój :classic_cool:

Jasne że brać Zostaw renię w spokoju nie widzisz że ma problemy natury emocjonalnej ;)

Renia Rozumiem,że to najwiekszy atut Twojej zewnetrznej powłoki . Buty są fajne podobają mi się pokażę je mojej kobiecie . Ale nogi i stopy nie w moim guście ;)wolę kiedy na piętach nie ma 2cm warstwy martwego naskórka.:classic_cool:

na moich stopach jest mniej martwego naskórka niż na twojej twarzy...i w ogóle nie wiem po co ja z tobą rozmawiam:-o

To Ty chyba mojej twarzy nie widzialas :) Ja Twoje stopy widziałem ;) Ok są śliczne ,najpiekniejsze na całym kafe -teraz już lepiej ? Nigdy nie kłamie ale dla Ciebie zrobię wyjątek ;)

jasne, a w rzeczywistości ruszałbyś skórą w takim tempie, aż wskrzesił byś ogień...daj spokój :(🖐️ nie zaczepiaj mnie 😴

Hahaha Nie żartuj schlebiasz sobie :) Moja kobieta by się usmiala ,ty chyba slicznej laski nie widzialas na oczy . Hahaha kijem bym tego nawet nie dotknął :classic_cool: Ale pewnie komuś innemu by się podobały jak jakiś jeleń kobiety na oczy nie widział . Dobra już nie będę ci dokuczal bo widzę że to odbierasz jak osobiste wycieczki .

po co usuwacie te zdjęcie ? poranna zmiana też chce zobaczyć 😴🖐️

Mogę Ci opisać zdjęcie ,to traumatyczne przeżycie będzie mi towarzyszyć do końca moich dni ! Porównywalne z teksanską masakrą piłą mechaniczną . Magda Gessler -nie polecam ! x Fajne buty .

Gość gość
heroiną999 Jak seks oralny może być upokarzający dla kobiety ? A lizanie tzipki też jest upokarzajace dla faceta ?

oj tam oj tam zadne upokorzenie jak kobieta bierze do buzi....przeciez wiekszosc to lubi

Gość Bezpruderyjna dojrzała
lubię i bardzo mnie to podnieca :)

Uwielbiam mogę ją lizać całą noc ,kiedy z niej cieknie a ona mocno trzyma moją głowę i stęka .

Gość 12gośćinna
Jak się to robi z miłości to nie jest to żadne upokorzenie-wręcz przeciwnie, jest cudowna rozkosz dla obojga!

Jak bardzo trzeba byc ograniczonym aby stwierdzic ze sex oralny jest ponizajacy dla kobiety... Kurcze ludzie, sex jest piekny oralny tez! :D

Gość gość
bio aktiv pokaż jakaś fote w piatek pokazalas z***biste cialko :classic_cool:

Gość gość
a daj linka do tamtej :( plizzzzz

Mógłby być upokarzający ,ale tylko wtedy,jeśli kobieta robiłaby to wbrew sobie w przeciwnym razie jest piękny :)

Gość edi-27
boskie nogi bio active...

Może być. Dla mnie byłby upokarzający każdy seks, gdyby facet zaczął go ode mnie WYMAGAĆ. Fakt, że taki seks jest oznaką bliskości i daje dużo przyjemności nie zmienia faktu, ze w pewnych okolicznościach może się obrócić przeciwko kobiecie. Tak samo jak seks analny i każdy inny rodzaj seksu. I Takie pieprzenie "nie wyobrażam sobie ..." tak samo jak wiele kobiet nie wyobraża sobie seksu analnego czy głębokiego gardła - wiele kobiet lubiących seks oralny gdyby nagle facet im zaczął wpychać kutasa do gardła do porzygania jednak już nie śpiewały by takich peanów na cześć orala. I Wystarczy poczytać wpisy niektórych kobiet żeby zrozumieć, ze każdy seks MOŻE stać się upokarzający dla osoby, która jest przymuszana do przekraczania własnych granic albo robienia czegoś wbrew chęciom. Wystarczy, ze facet powtarza kobiecie, że "wszystkie inne to robią, a ona nie" i to już może być upokarzające, bo odbiera kobiecie prawo do decydowania swoim życiu seksualnym - skoro "wszystkie" to robią, to ona też musi. I A porównanie do minetki jest gó*no warte - wystarczy odwrócić sytuacje i zobaczyć ilu facetów chętnych do stosunków analnych z kobietą za nic nie da dotknąć swojego tyłka nie mówiąc już o wkładaniu tam czegokolwiek :P I Dlatego ja na zasadzie kalki mogłabym nazywać moherami i świętoszkowatymi kłodami facetów, którzy boją się wypiąć :P

Równie dobrze można zadać pytanie, czy seks sam w sobie jest upokarzający? cukierek:-D:classic_cool: