Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana mężatka..

czy to będzie romans?

Polecane posty

Myślę, że łączy nas coś szczególnego... On dwa razy prosił mnie o rękę... xxx kobieto teraz cie prosi o rękę czy d*pczenie na boku?:classic_cool: o naiwności 😭

chyba juz nic do dodania nie ma :O żyjesz kobieto w totalnej iluzji:O życze mądrych wyborów🖐️

Nic nie mówił o d*pczeniu na boku, tylko że świetnie wygladam i chce się spotkać..

Spotkałam niedawno kolege, mojego dawnego sąsiada i opowiadał mi, że zaczepił go właśnie ten facet, i mówił, że ze mną chodził i że go pamięta... Po co opowiada obcym ludziom o mnie? To bez sensu...

Gość gość
do samej rozmowy i wspomnien z dawnych czasow, nie trzeba wygladac atrakcyjnie jak modelka :D

prawda :-D

niezdecydowana ---> ojciec byłego mojego faceta nadal nazywa mnie synową :O mimo ze od tamtego czasu minęło 20 lat :P nie oznacza ze się bede z jego synem na kawe umawiac dla mnie to rozdział zamkniety :P

Gość gość
O boze ale ty jestes durna....szkoda slow

Ja byłam na dwóch ślubach jego braci... Wszyscy traktowali nas jak przyszłe małżeństwo, ale wyszło inaczej. v - u mnie też minęło od tamtej pory 20 lat i nigdy nie zgodziłam się na spotkanie. Chciał mi dac swoj nr telefonu, ale nie wzięłam... Pozostaje jednak sentyment z tamtych lat...

gościu - dlaczego durna? rozwiń swoją myśl madralo :-D

Gość gość
ale w czym masz problem? chcesz idziesz, nie chcesz nie idziesz na 'kawe' a ewidentnie widac, ze chcesz:D

Ok. Chce iść na kawę, ale nie chcę wylądować w łóżku :-) A nie jestem pewna jak taka "kawa" się skończy :-)

Dodam, że pozostaje sentyment i niestety ------ uczucia :-(

a do męza o pozostaje?:)

v - jesteś teraz szczęśliwą mężatką? Odpowedz proszę :-)

Gość tallia..kart
mężatko, ja tez spotkałam swoją miłość niedawno. mysle ze jego uczucia niezupelnie wygasly.mieliesmy kontakt przez krotki czas i on go uciął.Spotkanie na kawe jak najbardziej, a jestes chyba rozumna osoba by wyznaczyc granice?

jestem szczesliwym człowiekiem:classic_cool: bo robie wszysko co najlepsze dla mnie :)

v - Jeśli masz partnera czy męża i gdy się pokłócicie lub macie kryzys, to nigdy, przenigdy nie myślisz o byłym? Nie wierzę :-) Czy on probuje się z toba kontaktować, tak jak moj były ze mną?

Gość gość
Ok. Chce iść na kawę, ale nie chcę wylądować w łóżku A nie jestem pewna jak taka "kawa" się skończy " x x a ty nie masz wlasnego rozumu? twoim mozgiem rzadzi macica? :D

Gość gość666
kawa to kawa, przeciez Cie nie wybzyka w kawiarni, ale to dobry poczatek to czegos wiecej. Nastepne spotkanie moze skonczyc sie w łóżku, wiem z doswiadczenia. Najpierw byla kawa i rozmowa do poznej nocy, a pare dni pozniej najlepszy sex na swiecie.

talia - ja cały czas wyznaczam granicę... Jestem wierną żoną... Jednak nie jestem pewna, czy moje uczucia wygasy, bo on był i będzie zawsze dla mnie kimś wyjątkowym. Wiem też, że bardzo przezył nasze rozstanie...

Właśnie boję się tego, że ta przysłowiowa "kawa" będzie początkiem romansu i że sex z nim byłby niesamowity...

do v - jesteś szczęśliwym człowiek, to znaczy, że jesteś singielką czy żyjesz w długim związku?

do gość666 - napisz czy dalej macie romans?

Gość tallia..kart
mężatko, ja tez jesem wierną żoną, ale nie wiem jak zachowalabym sie w sytuacji sam na sam z nim.Sa takie chwile,ze rozum czlowiekowi odbiera, wiec moze spotkaj sie z nim na kawe, powspominajcie i nie dopuszczaj do spotkania sam na sam. ten moj tez jest wiernym mezam dla sej sony,przykladnym ojcem i facetam z jajami i zasadami,ale kto wie co tam siedzi w glowie czlowieka dopóki nie stanie przed realnym wyborem? on jestdla mnie kims b.wyjatkowym,kims w kim bylam zakochana na zabój, a jednak wybralam meza,a o nim postanowilam zapomniec.

niezdecydowana mężatka.. v - Jeśli masz partnera czy męża i gdy się pokłócicie lub macie kryzys, to nigdy, przenigdy nie myślisz o byłym? Nie wierzę usmiech.gif xxx nigdy prze nigdy nie myslę o byłych bo skoro coś koncze tzn miałam powaznyy powód:classic_cool:

niezdecydowana mężatka.. do v - jesteś szczęśliwym człowiek, to znaczy, że jesteś singielką czy żyjesz w długim związku? xxx jestem w baardzo długim zwiazku :P

Gość gość
czesc ja mam podobnie.... tzn tez sie waham tyle e jestem 2 lata sama, no i on jest ponad 10 lat mlodszy ja jestem atrakcyjna i na pewno nie wygladam na swoj wiek on sie odezwal, najpierw zaproponowal kawe, ale po kilku rozmowach sie otworzyl i oststnio bylo juz cos o masażu... doradzicie? mnie sie wydaje to bez sensu, ale ciekawosc...

v - ja nie miałam poważnego powodu do rozstania... Tak naprawdę to skrzywdziłam go 100 razy bardziej, niż on mnie, bo go rzuciłam i do końca nie byłam pewna, czy dobrze robię... Tak czasem bywa..

Gość gość666
Mamy w planach kolejne spotkanie i nie bedziemy na nim ogladac znaczków.