Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki, czy Wam się jeszcze chce zadawać z kobietami?

Polecane posty

I czy myślicie, że nadawalibyście się do kobiet? Tak szczerze. Ja mam w ostatnich dniach kryzys PUA. W realu te które mi sie podobają to albo dzieciaki z chłopakami już, albo mężatki. A poza tym mam za mało kasy dla nich pewnie. A znowu net to taka desperacja, a nie prawdziwa miłość naturalna.

Gość gość
mam sporo kobiet wśród znajomych można nawet powiedzieć, że większość to kobiety ponoć taki facet jak ja nie powinien być sam. Dziś to dziwne mamy kobiety i z pokolenia na pokolenie będą coraz dziwniejsze

Gość gość
Jak ktoś ma 15 lat to może sobie chodzić z dziewczyną za rękę i nie ważne czy ma pracę. I kasa się tak nie liczy. Ale potem trzeba być dorosłym. Dlatego ja nie zadaję się z kobietami bo nie jestem jeszcze ich godny

Gość offerma+
no i jak panie podrywaczu? wyhaczyłeś jakąś na te swoje "pua"? ja jestem zdania, że jak komuś nie wychodzi z pannami to niech sobie znajdzie inne zajęcie.

Dlaczego, są to całkiem dobre porady często. Dodajmy, że ja nie mam pracy, własnego mieszkania, samochodu. No a poza tym właściwie nie podrywałem. Przez net jedynie, ale to średnio mi się podoba. Musiałbym podziałać w realu, żeby stwierdzić czy coś mi wyjdzie.