Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Chcę napisać powieść!!!! o exie i o mnie:)

Polecane posty

ja chcę tylko pomóc :)ja też kiedyś potrzebowałem pommocy. Możesz skorzystać możesz nie. Ja i tak zrobiłem kariere :) Wierzę że też Ci się uda :)

Jest coś takiego, jak warsztaty dla amatorów ..., ale wcześniej wypadałoby przeczytać wiele ciekawych książek, to pomaga w rozwoju.

Gość KAFE X
fajna powieść:D podobało mi się

Gość Kochanica...
Madame cebulka ale chamska jesteś ;/ bydgoszczanin udziela fajne, logiczne i trafne porady. Byggoszczanin1984 napisz coś jeszcze, fajnie piszesz:)

Gość Kochanica...
Te fragmenty są fajne :): "(...) Rodzice zarabiali hajs , a ja chciałem go wydawać. Bywały dni takiego odurzenia, że nawet kładłem się do łóżka z białym nosem. Wiedziałem że klucz leży pod wycieraczką i tylko to mnie obchodziło. Czasem kiedy wracałem w środku nocy słyszałem co dzieje się w pokoju rodziców i nienawidziłem matki za to co robi. (...). Kiedy nastawał świt jego już nie było , a matka udawała że nic się nie stało." Serio sam to wymyśliłeś? Jak z jakiejś książki

Gość gość
za cienka jesteś w c***e cebula bydgoszczanin super pisze

Gość gość
Bydgoszczanin, dobry kawałek, wiesz jak wciągnąć czytelnika. Patrz Cebulka i ucz się dziecino :-) i nie wyzywaj kolegi, który chce Ci pomóc. Przy okazji... Sprawdź sobie definicję słowa powieść.

Gość gość
cebula to prymitywna prostaczka, nie przetlumaczycie 🖐️

Gość gość
bydgoszczanin udziela fajne, logiczne i trafne porady. O matko! Bydgoszczanin udziela FAJNYCH, LOGICZNYCH I TRAFNYCH PORAD.

ja ją rozumiem :) Mi też niegdyś trudno było przyjmować krytykę. Za wszelką cenę chcesz stanąć w gronie " gwiazd literayury" , ale dookoła Cię krytykują. Najgorsze w nieprzyjęciu krytyki jest to że zaślepia ono własne " ego". Trzeba być samokrytycznym i ostrym. Nadzorować siebie i nie mieć dla siebie żadnej litości. Tylko tym sposobem można więcej osoągnąć. Czy jestem profesjonalista ? Nie. Ale kim jest profesjonalista. My - pisarze różnimy się jedynie sposobem myślenia. Każdy z nas jest w pewnym sensie " egocentrykiem". Znaczy to że ja wiem że napiszę lepiej niż TY!. Nasz problem polega jednak na tym że nie wiemy kiedy to się stanie. Niektórzy się poddają. Opinia pobliczna jest bardzo ważna. Jeżeli 1000 ludzi mówi Ci NIE! A bliska osoba - TAK!. Warto jest się nad sobą zastanowić. A co do Madame Cebulka. Wolność słowa :) Nie winię jej za nic co powie bo rozumiem ją w każdym calu. Byłem taki sam kiedy zaczynałem. Identyczny :)

Gość gość
Bydgoszczanin, idz i poukladaj sobie wszystko DETALICZNIE :D

Gość Kochanica...
Bydgoszczanin1984 Fakt, każdemu cieżko jest przyjąć krytykę, no ale Ty delikatnie udzieliłeś porad , więc dlatego nie rozumiem. Bo się chamsko zachowała.

Nieszkodzi. A co do tego " detalicznie" - nikt nie jest idealny. Hehe nawet nie wyobrażacie sobie jakie gafy potrafię walnąć :D Czasem całe kartki idą do Hasa. A mój rekord to około 2000 stron w śmieniku. P.S to miała być jedna powieść. Tak właśnie wyglądają początki :D wciąż ją piszę. Już 3 rok xD P.S Opis o sobie i ex to Biografia ale nie wnikam w szczegóły. No i przepraszam że przez moje posty rozwaliłem temat cebulki. No ale może wyciągnie jakieś wnioski. Gdybym to ja dostał takiego kopa jak ona kiedyś.. Być moze dzis napisał bym bestseller :P

Gość gość
NAPISAŁBYM idz sie jednak jeszcze poucz

Gość gość
ten prymityw i tak niczego nie przyjmie do swojego tepego lba

Gość gość
a opis o sobie i ex to autobiografia, jak juz chcesz poprawiac innych

Od poprawiania błędów są wydawnictwa :) Ja popełniam ich setki. Nawet tysiące. :) Ale nikt mnie z tego nie rozlicza :P Rozliczać mnie będą jedynie za jakość :)

Gość Kochanica...
gosc a ty juz nie badz taka zlosliwa i nie zrzedz bydgoszczanin jest ok

Bio - życie grafia -opis Uwierz mi mędrcze :D Biografia to poprawna formuła :P Chyba że Ty jakiś robot jesteś albo popierasz brzydotę przyjętą :D Pamiętaj. Zanim chcesz poprawić formułę słowa , najpierw pomyśl nad słowem. Diabeł Dia - grecki " zły duch" - demon , bożek ciemności

Gość Kochanica...
Bydgoszczanin1984 Nie ma za co :):):) JAk dla mnie dobrze, że poszła, bo to było chamskie, że zgłosi do usunięcia posty i wielkie oburzenie. No ale w sumie to też śmieszne trochę ;)

Gość gość
forma a nie formuła i nie bede klocic sie z jakims debilem, ktory nie zna ortografii, a za pisanie tekstow sie bierze

Gość gość
zycie po starogrecku to "bios" a nie "bio" autobiografia jest gatunkiem, w ktorym AUTOR opisuje wlasne zycie

Wiesz nawet masz rację :) Sukcesów w pisaniu więc życzę :D W sumie taki ogar jesteś to na pewno już podbiłeś Marsa. Nie ?Więc może to zazdrość ? :D Oj nieładnie.. ale wiesz co :D hehehe Przynajmniej wiesz jak zwrócić na siebie uwagę i jest to zaletą :)

Gość gość
Po pierwsze jestem kobieta. Po drugie nie masz w czym zyczyc sukcesow, bo w przeciwienstwie do ciebie wiem w czym jestem dobra a w czym nie. I nie mam czego tobie zazdroscic.

Gość gość
A gdzie wyczytałeś, że Dia to grecki "zły duch"?

Gość Kochanica...
jejku Bydgoszczanin nie gadaj z nią bo to jakiś troll chamski :O

Gość gość
Na szczescie Kochanica nie ty decydujesz kto z kim rozmawia na forum. Trollu chamski :o

Dia to greckie słowo. Nigdzie nie wyczytałem ale znam trochę Grecki. :) Cieszę się że nie masz mi czego pozazdrościć bo uwierz mi... Ja Tobie też nie :D

Gość gość
dia istnieje w starogreckim, ale nie oznacza zlego ducha w polaczeniu z gen. oznacza - przez, na, obok